Lääkäriliiton laatupalkinto - hae 21.5. mennessä

Toiminnot

Laatupalkinto on jälleen haussa, hakuaika päättyy 21.5.2017. Palkinto myönnetään toiminnan kehittämisestä, jonka vaikutus potilaiden hoitoon ja terveydenhuollon toimivuuteen pystytään osoittamaan.

Onko organisaatiosi palvelua tai toimintaa kehitetty tuloksellisesti?

Suomen Lääkäriliiton laatupalkinto 2017 tuloksekkaasta toiminnan kehittämisestä julistetaan haettavaksi 19. kerran

Laatupalkinto myönnetään lääkäriryhmälle, lääkärin johtamalle moniammatilliselle ryhmälle tai yksittäiselle lääkärille. Perusteluissa tulee tuoda esiin toiminnan kehittäminen, josta on osoitettuja tuloksia terveydenhuollon toimivuudelle ja potilaiden hoitamiselle.

Laatupalkinnon kokonaissuuruus on enintään 12 000 € ja se jaetaan kannustuksena yhdelle taholle. Ehdotuksen laatupalkinnon saajasta/saajista voi tehdä toiminnasta vastaava lääkäri/lääkäriryhmä itse tai palkintoa voi ehdottaa toiselle taholle.

Lisätietoja laatupalkinnon hakemisesta täällä.