Lääkäriliiton ja Lääkäripäivien somekanavat yhdistyvät

Lääkäriliiton sosiaalisen median tilit uudistuvat. Jotta ajankohtaisten uutisten ja päivitysten seuraaminen olisi jäsenille helpompaa, tapahtuu kaikki Lääkäripäivien someviestintä jatkossa Lääkäriliiton sosiaalisen median kanavien kautta.

Lääkäripäivien Twitter- ja Instagram-tilit sulkeutuvat joulukuun alussa. Toivomme, että Lääkäripäivien Twitter-tilin seuraajat siirtyisivät seuraamaan Twitter-tiliä @Laakariliitto ja Instagram-tiliä @laakariliitto. Myös Lääkäripäivien Facebook-sivu sulkeutuu pian, ja jatkossa Lääkäripäivien infoa jaetaan Lääkäriliiton Facebook-sivulla.

Jatkossa tarjoamme siis kaiken Lääkäriliiton sisällön kattavasti Lääkäriliiton somekanavien kautta. Kiitos kaikille sometiliemme seuraajille ja tervetuloa entistä monipuolisemman sisällön pariin.

Tutustu Lääkäriliiton somekanaviin: