Lääkärikalenteri 2014 saapuu perjantaina 8.11. tilaajille

Toiminnot

Lääkäriliiton jäsenkalenteri vuodelle 2014 lähetetään perjantaina 8.11. ilmestyvän Lääkärilehden numeron 45/2013 mukana kotiin kannettuna kaikille niille, jotka tilasivat sen määräaikaan mennessä Tietoni-palvelun kautta tai tilasivat sen viime vuonna.

Unohditko tilata kalenterin? Tarkista asia kätevästi Tietoni-palvelusta.

Tilauslomake löytyy osoitteesta www.laakariliitto.fi/tietoni > tilattavat jäsentuotteet. Lomake aukeaa klikkaamalla Muokkaa tuotetilauksia -nappia.

Jälkitilauksia toimitetaan kahden viikon välein helmikuuhun saakka tai niin kauan kuin kalentereita riittää.

Tietoni-palveluun kirjaudutaan FiMnet-tunnuksilla. Jos tunnukset ovat hukassa, voit tilata uudet osoitteesta www.fimnet.fi/tunnus.

Lääkärikalenterissa on allakkaosan lisäksi tietoa mm. liiton jäseneduista ja -palveluista. Kalenteri on jäsenetu.