Lääkäri 2017 Messukeskuksessa 11.-13.1.

Lääkäri 2017 kerää lääkärit koolle Messukeskukseen 11.–13.1.2017. Uudistunut tapahtuma tarjoaa tasokkaiden kurssien lisäksi runsaasti virkistävää oheisohjelmaa.

Lääkärinä tulevaisuuteen -kattoteemaa valotetaan kolmen päivän aikana erilaisilla kursseilla. Lisäksi kukin päivä on teemoitettu. Keskiviikon teema on Lääkärinä modernissa arjessa, torstaina pureudutaan urapolkuun ja perjantaina muokataan hoitopolku kuntoon.

Lääkäripäivien visuaalinen ilme modernisoitiin tähän päivään. Nimi lyhennettiin muotoon Lääkäri 2017. Uudistus tulee sopivasti samaan aikaan kun Suomi täyttää 100 vuotta. Tapahtuma avaa ovensa myös suurelle yleisölle. Satavuotiaan Suomen kunniaksi järjestetään kaikille avoin yleisöseminaari tiistaina 10.1. klo 14–16 Messukeskuksessa.

Myös verkkosivuihin lääkäripäivät.fi on panostettu. Sivustolla avataan tarkemmin kurssien sisältöjä ja kerrotaan ajankohtaisista asioista. Myös sosiaalisen median kanavat on valjastettu tukemaan tapahtumasta tiedottamista.

Näyttelyssä pyöriminen on tärkeä osa tapahtumaa. Terveysteknologia saa lisää näkyvyyttä. Näyttelyalueelle kohoaa ensi kertaa DigIT Pop-up -alue, jossa teema ja mukana olevat toimijat vaihtuvat päivittäin. Uudella tapahtuma-alueella esittäytyvät terveysteknologiayritykset ja lääketieteen uudet digiratkaisut.

Näyttelyalueelta ei tarvitse poistua edes lounaalle, koska se tarjotaan alueella. Lounas sisältyy tapahtumalipun hintaan.

Pääluentoja pääsee seuraamaan päivittäin klo 12.45–13.15 salissa 101. Keskiviikkona esiintyy Anu Wartiovaara, torstaina Pohjola-palkinnon saaja ja perjantaina Esko Valtaoja.

Debatteja on joka päivä klo 14–15 Areena-lavalla. Näytteilleasettajat järjestävät lounassymposiumeja keskiviikkona ja torstaina.

Lääkäritorilla pääsee miettimään omaa lääkärin rooliaan 2030-luvulla. Teknologia muuttaa lääkärin työtä, mutta tiedon tulkitseminen ja vuorovaikutus ovat tulevaisuudessa entistäkin tärkeämpiä. Mikä on sinun roolisi vuonna 2030: innovaattorilääkäri, valmentaja, lähilääkäri, data-analyytikko, inhimillisen elämän puolustaja vai käsityöläinen?

Takaisin