Koulutuspaikkakyselyn 2020 loppukiri on käynnissä

Erikoistuva tai YEKiä suorittava nuori lääkäri, kerrothan meille koulutuspaikastasi – vastauksesi tarjoavat tärkeää tietoa lääkärien ammatillisen jatkokoulutuksen tilasta sekä yleisesti työoloista kautta maan!

Koulutuspaikkakysely on Nuorten Lääkärien yhdistyksen ja Lääkäriliiton yhteistyössä toteuttama suomalaisten lääkäreiden koulutusolosuhteita kartoittava tutkimus. Sen tavoitteena on saada nuorten lääkärien ääni kuuluviin.

Erikoistuva tai YEKiä suorittava nuori lääkäri, henkilökohtaisen vastauslinkkisi löydät Lääkäriliiton Tietoni -palvelun mukaisesta sähköpostiosoitteestasi. Lisäksi nyt myös yleinen vastauslinkki on avattu. Pääset täyttämään kyselyn täältä. Vastausaikaa on 10.11.2020 saakka.

Ensisijaisesti toivomme vastauksia henkilökohtaisten linkkien kautta, mutta myös avoimen linkin kautta saapuvat vastaukset ovat tervetulleita. Vastaa ja vaikuta!