Kollegiaalisuuspalkinto haussa

Kollegiaalisuuspalkinto 2019 on nyt haussa. Kollegiaalisuuspalkinto myönnetään henkilölle tai työyhteisöille, joka on edistänyt kollegiaalisuutta lääkärien välillä tai parantanut yhteistyötä muiden ammattiryhmien kanssa.

Ehdotuksen kollegiaalisuuspalkinnon saajasta / saajista voi tehdä lääkäri / työyhteisö itse tai palkintoa voi ehdottaa toiselle taholle. Perusteluissa tulee kuvata kollegiaalisuutta edistävä toiminta ja siitä saadut tulokset.

Kollegiaalisuuspalkinnon myöntämisestä päättää Lääkäriliiton hallitus professiojaoksen ehdotuksesta. Palkinto myönnetään Lääkäriliiton jäsenelle tai jäsenen johtamalle työyhteisölle. Palkinnon kokonaissuuruus on enintään 10 000 €.

Ehdotukset tulee toimittaa sähköpostilla viimeistään maanantaina 23.9.2019 professiojaoksen sihteerille: ulla.anttila@laakariliitto.fi

Ohjeet ja lisätietoa