Kirje ja tekstiviesti muistuttavat jäsenmaksurästeistä

Lääkäriliitto lähettää tällä viikolla jäsenmaksujen muistutuskirjeitä niille jäsenille, joilta puuttuu vielä maksusuorituksia.

Lääkäriliiton kuluvan vuoden jäsenmaksun kolmas erä erääntyi syyskuun lopussa, mutta lähes 2 800 jäseneltä puuttuu vielä maksusuorituksia.

Liitto lähestyy näitä jäseniä tällä viikolla kirjeitse. Muistutuskirjeessä on mukana maksulomake kaikkine viitteineen, jos alkuperäinen lasku on päässyt katoamaan. 

Jos jäsenmaksu on vielä maksamatta uuden eräpäivän jälkeen, lähetetään 7. marraskuuta myös tekstiviesti muistuttamaan maksamattomasta laskusta. Tekstiviestin käyttöä muistutuksena kokeillaan ensimmäistä kertaa.

– Tekstiviesti tulee käyttöön jäsenkunnan toiveesta. Saimme viime vuonna jäseniltä palautetta, että voisimme ilmoittaa maksamattomasta laskusta myös tekstiviestitse, Lääkäriliiton talouskoordinaattori Päivi Häkkinen kertoo.

Jos kokee saaneensa muistutuskirjeen aiheettomasti, kannattaa ottaa heti yhteyttä liiton toimistoon.

– Jos jäsenmaksulasku on esimerkiksi maksettu ilman viitenumeroa tai jos maksajana on joku muu kuin itse liiton jäsen,  ei tieto maksusta välttämättä kirjaudu oikein jäsenen tietoihin, hän neuvoo.

Takaisin