Kerro mielipiteesi Lääkäripaneelissa

Toiminnot

Lääkäripaneeli selvittää huhtikuussa jäsenten tyytyväisyyttä Lääkäriliiton toimintaan ja palveluihin. Vastaamalla kyselyyn voit ilmaista mielipiteesi ja vaikuttaa liiton toimintaan.

Kyselyssä on jäsenpalautteen lisäksi aina mukana ajankohtaisia ja vaihtuvia aiheita. Tällä kertaa kysymme lääkärien näkemyksiä potilaiden valinnanvapaudesta, saattohoitolain tarpeellisuudesta ja lääkärin kokemuksia työn autonomiasta.

Lääkäripaneeli käynnistyy 19. huhtikuuta. Jos sinut on valittu mukaan, saat kutsun sähköpostiosoitteeseen, jonka olet ilmoittanut Lääkäriliiton rekisteriin. Vastausaikaa sinulla on noin kolme viikkoa.

Lääkäripaneeliin kutsutaan kerrallaan mukaan 3 000 jäsentä. Osallistujat valitaan satunnaisesti. Näin vastaajat edustavat aina lääkärikuntaa pienoiskoossa. Poiminnassa huomioidaan se, että yksittäinen jäsen osallistuu Lääkäripaneeliin vain kerran kolmessa vuodessa.

Lääkäripaneelin tuloksista kerrotaan kevään aikana Lääkärilehdessä ja liiton verkkosivuilla. Osallistujat voivat halutessaan tilata tulospaketin samalla kun vastaavat kyselyyn. Tulospaketti toimitetaan osallistujille heti tulosten valmistuttua.

Lisätietoja Lääkäripaneelista verkossa: www.laakariliitto.fi/tutkimus/laakaripaneeli/