Haemme piiriylilääkäriä Oulun alueelle

Toiminnot

Haemme palvelukseemme 1.1.2018 alkaen osa-aikaista piiriylilääkäriä toimimaan Lääkäriliiton edustajana Oulun alueella.

Lääkäriliiton strategian yksi keskeinen tavoite on tuoda liiton toimintaa lähemmäs jäsentä. Liitto halutaan saada vaikutusvaltaiseksi toimijaksi myös alueellisesti ja liiton näkemykset tuoda paremmin kunta- ja aluetason päättäjien tietoon. Samoin alueelliset näkökulmat halutaan tuoda paremmin näkyville valtakunnantasolle. Jäsenistön mielipide on tarkoitus saada voimakkaammin näkyviin liiton toiminnassa, minkä vuoksi alueellisen valiokuntalaitoksen toimintaa on kehitetty.

Piiriylilääkärin tehtävänä on

• luoda kumppanuusasema alueen päättäjiin, yliopistoon ja muihin terveydenhuollon toimijoihin
  • vastata tiedonkulusta alueelta valtakunnan tasolle
  • toimia ”Lääkäriliiton kasvoina” jäsenille
  • koordinoida valiokuntien työtä OYS-erva -alueella

Tehtävä edellyttää

• hyvää kokemusta lääkärin työstä
  • kiinnostusta toiminnasta edunvalvonnan, koulutuspolitiikan ja terveyspolitiikan alalta
  • yhteistyökykyä, sosiaalisuutta ja kykyä työskentelyyn sekä itsenäisesti että ryhmässä

Tarjoamme

• itsenäisen työn ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan
  • mahdollisuuden vaikuttaa laaja-alaisesti terveydenhuollon asioihin
  • työyhteisön aktiivisessa, innostavassa lääkärijärjestössä

Tehtävä on osa-aikainen siten, että työaika on noin 50 % normaalista viikkotyöajasta.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Heikki Pärnänen puh. 040 546 5316. Parhaimmin tavoitettavissa maanantai- ja perjantaipäivisin tai ti-to kello 8.00-9.00 tai 15.00-17.00.

Hakemukset palkkatoivomuksineen on toimitettava 16.10.2017 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@laakariliitto.fi  tai postitse osoitteeseen Suomen Lääkäriliitto ry, hallintojohtaja Jaana Heinonen, PL 49, 00501 Helsinki.