Hae Erikoislääkärien johtamiskoulutukseen!

Löydä uutta motivaatiota ja innostu johtamisesta! Hakuaika seuraavaan, syksyllä 2021 alkavaan ryhmään (ELJ 22) alkaa 12.4.

Erikoislääkärien johtamiskoulutus on tarkoitettu esimies- ja johtamistehtävissä työskenteleville tai tehtäviin suuntaaville lääkäreille, joilla ei ole varsinaista johtamiskoulutusta.

Koulutusohjelma antaa tukea ja välineitä keskijohdon johtamistyöhön. Osallistujaryhmässä pohditaan yhdessä esimiestyön haasteita ja mahdollisuuksia sekä vaihdetaan kokemuksia ja parhaita käytäntöjä.

Hakijoilta edellytetään Suomen Lääkäriliiton tai Suomen Hammaslääkäriliiton jäsenyyttä ja sitoutumista koulutusohjelmaan. Ryhmään valitaan 30 opiskelijaa.

Hakuaika seuraavaan, syksyllä 2021 alkavaan ryhmään (ELJ 22) on 12.4.-14.5.2021. Lue lisää