Ehdota Vuoden Kollegaa OYS erityisvastuualueelta 15.8. asti

Lääkäriliitto valitsee jokaiselta viideltä erityisvastuualueelta Vuoden Kollegan 2013. Nyt on aika äänestää Vuoden Kollega OYS erityisvastuualueelta!

Lähetäthän OYS erityisvastuualueen ehdotuksesi viimeistään 15. elokuuta 2013 piiriylilääkäri Annu Tertsuselle osoitteeseen: annu.tertsunen@laakariliitto.fi. Kirjoita sähköpostiin ehdottamasi kollegan nimi ja perustelut sekä omat yhteystietosi.

Ehdotuksen palkinnon saajaksi voi tehdä kuka tahansa Lääkäriliiton jäsen. Alueellinen professiovaliokunta valitsee ehdokkaista kolme, joista Lääkäriliiton hallitus tekee lopullisen valinnan.

Palkinto jaetaan lokakuussa. Aiemmin tänä vuonna on palkittu Vuoden Kollega 2013 TYKS, KYS ja TAYS erityisvastuualueilta.

Vuoden Kollegaksi valitaan lääkäri, joka vahvistaa toiminnallaan hyvää toveruutta ja kollegiaalisuutta. Tarkemmat palkintokriteerit löytyvät Kollegiaalisuuden teemavuoden sivuilta.

Lisätietoja: piiriylilääkäri Annu Tertsunen, puh. 040 5262505, annu.tertsunen@laakariliitto.fi