Vaihtoehtohoidot ja lääkäri

Heikki Pälve

A-Talk otti 4.2. esille vaihtoehtolääketieteen aseman Suomessa. Asia on kansainvälisesti ajatellen Suomessa hyvin rauhallinen, koska meillä on niin kovin vähän lääkäreitä, jotka sotkisivat lääketieteen ja uskomushoidot. On kuitenkin myönnettävä, että uskolla on voimaa hoidossa.


Placebo –vaikutus on hyvin tunnettu ja lääkäri käyttää sitä hyväkseen monin eri tavoin – informaatiolla, hyvällä käytöksellä, vakuuttamisella, koulutuksellaan, ammatin tuomalla luottamusasemalla.  

Ei ole epäilystä, etteikö moderni luonnontieteelliseen tutkimukseen, anatomian, fysiologian, tautiopin ja farmakologian tuntemiseen perustuva lääketieteellinen hoito olisi kulkenut hienon voittokulun potilaan parhaaksi ja terveyden edistämiseksi. Lääketiede parantaa ja potilaat ovat oppineet luottamaan lääketieteeseen. Olikin pöyristyttävää kuunnella ohjelmassa lääkäri Sulkakosken kommentteja lääketieteellisen hoidon ja mm. rokotusten asemasta potilaiden hoidossa. Ei ole ihme, että toimijat, jotka haluavat lääketieteen saavutusten siivelle, käyttävät toimistaan nimitystä ’vaihtoehtoinen’ tai ’täydentävä’ lääketiede. Vaikka heidän hoitonsa ei mitenkään liity lääketieteeseen – ei vaihtoehtoisena eikä edes täydentävänä. Ne ovat hyvinvointihoitoja – wellness businessta. Sellaisena toki hyväksyttäviä ja vain sellaisen markkinoitavia.

Uskomushoidoissa hoitajilla on vahva näkemys siitä – usko - miten heidän toimensa vaikuttavat. Korvalehdessä ei ole pieni sikiö eikä jalkapohjaa painelemalla voi hoitaa maksasairautta. Heidän hoidot ei pohjaa luonnontieteeseen tai muuhun oppirakennelmaan, jonka pohja pitää. Akupunktuurista on määrätyissä tilanteissa apua, mutta ei vaikuttava peruste ole kiinalaisten vuosituhansien takaa tulevien meridiaanien olemassaolo – ei ole paksusuolikanavaa ihmisessä. Homeopatia perustuu kuun vaiheisiin ja veden muistiin ja laimentamisen voimaan. Uskon homeopatiaan, kun palkkaa pienentämällä ostovoima paranee!

Potilaan oire on yleensä merkki sairaudesta. Se tulee tutkia. Kliininen tauti tarvitsee lääketieteellisen hoidon. Monella ihmisellä ongelma on kuitenkin luonteeltaan oireilu, vaiva. Oireeseen saattaa olla lääke. Mutta tällaisissa tilanteissa vaihtoehtoiset hoitomuodot voivat myös osoittautua tehokkaiksi, koska näissä tilanteissa usko voi todella parantaa – ei tautia, mutta oireen, jonka takaa ei selvää tautia löydy. Jos potilas haluaa tällöin hoidoksi homeopatiaa, niin en voi pitää siihen myöntymistä lääkäriltä hoitovireenä. Jos lääkäri alkaa ’parantaa’ diagnosoimaansa tautia homeopatialla, kyseessä on hoitovirhe.   

Uskomushoito perustuu placebon tehoon. On tieteellistä näyttöä, että placebo aiheuttaa vaikutuksen. Kun potilas uskoo saavansa morfiinia, hän kestää kipua paremmin ja hänen aivoissaan näkyy kuvattavissa oleva morfiinivaikutus ja se on kumottavissa naloksonilla. Lääkkeen tulee kuitenkin osoittaa vaikutus yli placebon vaikutuksen. Kaikessa hoidossa saa ja tuleekin käyttää placebo –efektiä hyväksi.

Lääkäriliito on ottanut tähän asiaa näkyvästi ja toistuvasti kantaa (viimeksi v. 2015) ja osallistunut asian linjanvetoon keskeisesti myös Euroopan areenalla. Liitto näkee, että
- jokainen potilas ansaitsee parhaan mahdollisen hoidon
- hoidon tulee perustua tutkimukseen ja patofysiologian ymmärtämiseen
- haavoittuvia ryhmiä - lapset, syöpäpotilaat, vakavat yleissairauspotilaat, psykiatriset potilaat - ei saa altistaa vaikuttamattomalle hoidolle
- yhteiskunnan rahaa ei tule sijoittaa vaikuttamattoman hoidon tukemiseen
- lääkärin tulee käyttää ja suositella vain tutkimuksia ja hoitoja, jotka ovat lääketieteellisen tiedon ja kokemuksen perusteella vaikuttavia ja tarkoituksenmukaisia.

Lääkäriliitto valvoo, ettei lääkärit markkinoi palveluitaan epäeettisesti. Lääketeollisuus ja lait pitävät huolen, että lääketeollisuus ei saa markkinoida valmisteitaan väärin lupauksin. Olisikin kohtuullista ja potilaan parhaaksi, että kukaan ei saa antaa katteettomia lupauksia hoidoistaan, jos ja kun hoitavat sairaita tai ilmoittavat hoitavansa sairauksia.

Vaihtoehtohoidot ovatkin hyvinvointihoitoja kuten kampaajan tai kosmetologin hoidot, mitä vaikutukseen tulee. Niistä tulee hyvä mieli. Kun potilaalla on oireita ja hän uskoo vaihtoehtoisten hoitojen auttavan, hän todennäköisesti  myös saa niistä apua. Siksi niitä voi käyttää, mutta niitä käytettäessä ei voi luvata sairauden paranemista. Eikä niitä saa käyttää vakavasti sairailla, eikä saa luvata perusteettomia. Koskaan nämä maakarit ei saa diagnosoida. Mitä vakavampi on sairaus, sitä vaarallisempia ovat katteettomat lupaukset hoidon tehosta. Mutta aikuinen ihminen saa tehdä myös itseään ajatellen typeriä päätöksiä, kunhan hänelle on annettu asiallinen informaatio päätöksensä pohjaksi.

Keskustele

Keskustelu

 • Joosua 05. 02. 2016 20:49

  Masennuslääkkeen teho on tutkittu olevan 82% plaseboa eikös tämmönen ole ihan huuhaata? Toiseksi miten pienet vauvat ja eläimet jakaa uskoa wellness hoitoihin, kun ne tehoaa ja hyvin yleensä tehoaakin.

 • Lainsäädäntöä kaipaava 06. 02. 2016 12:44

  Mikä on Lääkäriliiton kanta ns CAM- lainsäädäntöön? (regulatory status of complementary and alternative medicine or CAM) Tällä en tarkoita A-talkissa käytettyä puoskarilaki termiä, vaan lainsäädäntöä, jota on tutkittu mm seuraavasa raportissa: http://www.cam-europe.eu/dms/files/CAMbrella_Reports/CAMbrella-WP2-part_1final.pdf

 • Hogan 06. 02. 2016 13:21

  Ylläolevassakin lainatut liiton eettiset ohjeet eivät ilmeisesti päde kun on kyse ilmoitusmyynnin tuloista. Lääkärilehti 1-2/2016 (s.40) oli näyttävä ilmoitus Bemer-terapiasta. Kyseiset laitteet ja niillä tehtävät 'hoidot' on laajasti todettu huuhaaksi ja huijaukseksi eli kategoriaan uskomushoidot. Joku tekniikan alan proffa arvioi, että jos imuroidessa kiertää laitteen verkkojohdon käden ympäri on mahdollista saada samanvoimakkuuksista sähkömagneettista terapiaa ilman tuhansien eurojen laitteita. Enkeliterapioissa, homeopatiassa ja muissa henkilön tekemissä uskomushoidoissa tehdään kuitenkin jotain oikein, koska potilaat sellaisiin hakeutuvat. Mielestäni lääkärikunnan tulisi ottaa oppia näistä ja tarjota potilaalle empatiaa, lohtua ja jopa koskettaa potilasta, kylmän diagnoosin ja hoitosuunnitelmien lisäksi. Vastaanottoaikaa ei empatiaan paljoa kulu.

 • ravintolisätkö uskomushoitoa? 06. 02. 2016 15:33

  Ovatko myös ravintolisät ja kasvirohdosvalmisteet lääkäriliiton mielestä uskomuslääkintää? Useat ravintolisät ja kasvirohdosvalmisteet (mm. probiootit, useat vitamiinit, omega-3, ubikinoni, kuidut) ovat otettu osaksi Käypä Hoito-suosituksia ohjeiksi lääkäreille sairauksien hoitoon.

 • Pirkko 06. 02. 2016 15:56

  Ravitsemus on todella hyvä hoito kuten Hippokrates aikoinaan sanoi ja kyseessä ei ole ravitsemussuositukset eikä prosessoidut lisäainepommit. Lääkärien pitäisi laskeutua sieltä norsunluutornistaan ja opiskella elämää.

 • Just 06. 02. 2016 18:24

  Miksi ihmiset jotka ovat vuosikausia rampanneet lääkärillä jonkin vaivan takia, esim jatkuvien kovien iskiasvaivojen, eivät saa sitä apua sieltä vaikka kovin lääkäriin uskovat? Asiakkainani on ollut kipupolin iskiaskipuisia"kanta-asiakkaita" vyöhyketerapiassa ja kas 2-3 hoitokerran jälkeen kun kivut on poissa niin uskoko se sitten yhtäkkiä parantaa? Näitä on useita ollut ja eka kerrasta ollut jo selkeä hyöty. Antakaa mun nauraa. Perehtykää ja käykää itse esim Charles Ersdalin (perustajana norjalainen tohtori/lääkäri) vyöhyketerapiassa ja mollatkaa sitten jos on vielä mollaamista! Esim järkyttävän koviin menkkakipuihin tehokasta apua on saanut jokaikinen nainen jolle tehty vähintään 3 hoitoa. Nämä naiset on rampanneet lääkäreillä vuosia ja kipulääkkeet olleet ainut "apu" mitä saaneet. Lääkkeet hoitavat usein oireita muttei vaivan syytä. Jokainen joka tuomitsee esim vyöhyketerapian on yksinkertaisesti vaan täysin tietämätön hoidon vaikutuksista. Uskoi hoitoon tai ei, vaikutukset samat. Syöpää ym vakavia sairauksia on kiellettyä hoitaakin esim vyöhyketerapialla. Tehokkaalla hoidolla on aina myös kontraindikaatiot milloin hoitoa ei voi tehdä. Meidän perheessä ei oo lääkärissä tarvinnut käydä paljoa ollenkaan juurikin sen takia että apu vaivoihin saatu ihan muista jutuista ja aina parempi niin ilman haittavaikutuksia. :) toki turvaudutaan lääketieteen apuun jos tarvetta tulee mutta suurin osa vaivoista hoituu ihan muilla keinoin. Kukin onneksi voi hoitaa itsensä miten haluaa, itse en halua olla 65v useaa lääkettä syövä huonokuntoinen mummeli. Nähny miten hyväkuntoinen ihminen voi vielä sillon olla kun ei ole lääkityksiä mitään eikä niiden haittoja. Joskus toki pakko mut jos ei niin hyvin menee!

 • ET 06. 02. 2016 18:31

  Joosua: Mistä on peräisin luku 82%? Tarkoitatko, että 28% masennuslääkehoidoista "tehoaa"? Kutsutko tuollaista tehoa huuhaaksi? ravintolistäkö uskomushoitoa?: Vaihtoehtohoito on äärimmäisen laaja ja epäselvä käsite. Nyt on selvästi puhe lähinnä homeopatian (äärimmäisesti laimennettu) ja enkeleiden tapaisista "terapioista". Jostakin voi tulla "vaihtoehtohoitoa" jos hoitokohdetta muuttaa rajusti. Vaihtoehtohoito-termi viittaa myös voimakkaasti lähinnä siihen, kuka diagnoosin ja hoidon suorittaa. Jos jokin on Käypä Hoito -suosituksissa mainittu potentiaalisesti hyödyllisenä hoitovaihtoehtona johonkin ongelmaan, tätä lienee väärin kutsua "vaihtoehtohoidoksi". Pirkko: Ravitsemus on tärkeä osa terveyttä ja useiden ongelmien hoitoa. Ravitsemussuositukset ei ole tarkoitettu sairauksien hoitoon, vaikka onkin keskimäärin terveyttä edistävä verrattuna monenlaisiin muihin ruokavalioihin, miljoonien ihmisten kokemuksiin ja fysiologiaan perustuen. Mihin viittaat? Lääketiede jos mikä on ihmiselämän opiskelua.

 • ET 06. 02. 2016 18:50

  Just: "Miksi vuosikausia rampanneet ihmiset eivät saa apua", "Asiakkaanani 'kanta-asiakkaita' ja 2-3 hoitokerran [...]", "...useita", "Eka kerrasta selkeä hyöty", "Menkkakipuihin joka ikinen nainen jolle väh. 3 hoitoa", "[...] lääkäreillä vuosia" ------ Mihin nämä kaikki perustuu? Olet kuullut? Ihmiset ovat kertoneet hoidon jälkeen? Huomaatko, kuinka epäluotettavaa kaikki tämä tieto on, kun on kyse kivuista tai muista ailahtelevista ja itsekseen paranevista ongelmista tai ongelmista, joihin aivan arkisten asioiden muuttuminen vaikuttaa? Plasebovaikutus, kuten sen ajattelet, on hyvin pieni osa sitä, miksi jotkin oireet vaikuttavat helpottavan hoitokontaktin jälkeen. Vyöhyketerapian uskottavuus on niin heikko, että sitä muuttaakseen vyöhyketerapeuttien on kerättävä hyvin hyvin vahvaa kliinistä näyttöä, joissa virhelähteet on minimoitu. Lääketiede toimii tällä tavalla ja tällä tavalla pystytään etenemään jatkuvasti kohti parempia hoitoja.

 • Just 06. 02. 2016 19:02

  Kyse on ihan omista asiakkaistani. Esim Hml sairaalassa yksi asiakas oli säännöllisesti käynyt kipupolilla jatkuvien kovien kipujen vuoksi. Lääkkeet ainut hoitokeino. 2 hoitoa viikon välein ja sai jättää jo lääkkeet. Selvä plasebo siis, yhtäkkinen paraneminen heh. Kipupolilla olivat suhtautuneet hyvin kun oli kertonut vyöhyketerapian auttaneen. Piriformislihas joka oli painanut iskiashermoon, lakkasi painamasta ja kipu helpotti. Kaikkien iskiaspotilaiden kohdalla sama homma. Samoin liitoskipuiset raskaanaolevat jotkan tuskin pääsevät kävellen vastaanotolle, tilanne helpottaa jo eka kerrasta ja pääsevät normisti kävellen pois. En mainosta mutta asiakkaita riittää juurikin siksi että tuloksia tulee. Googleta Charles Ersdalin vyöhyketerapia jos kiinnostaa tietää lisää. En kerro nimeäni enkä tällä hanki asiakkaita mut halun vaan sanoa että se että sulle sanotaan lääkärissä: ei näille mitään voi tehdä, kipulääkkeitä vaan. Monen vaivan kohdalla asia ei ole näin vaan apua löytyy, ei toki kaikkien vaivojen mutta monien. Peräpukamat hoidan paljon mielummin parissa päivässä homeopaattisilla kun odotan hirttämistoimenpidettä sairaalalle :D Useat tututkin hoitaneet samoilla keinoin. Välillä ihan sääliksi käy että ennakkoluulot estää monia saamasta apua. Moni uskoo vasta omakohtaisen kokemuksen jälkeen.

 • Just 06. 02. 2016 19:13

  "Lääketiede toimii tällä tavalla ja tällä tavalla pystytään etenemään jatkuvasti kohti parempia hoitoja." Lääkkeillä on aina haittavaikutuksensa ja usein aika paljonkin niitä. Useimmiten käy niin että ensiksi saat yhden lääkkeen, sen haittoihin joudut ottamaan toisen lääkkeen jne. Lopulta ihmisellä on monta lääkettä käytössä mutta olo ei ole terve ja oireeton. Tämä on syy miksi etsin aina vaihtoehtoista apua ja vasta pakkotilanteessa turvaudun lääkkeisiin.(poikkeuksena vakavat infektiot) Terveys, hyvä olo ja ennenkaikkea sairauksien ennaltaehkäisy tulee jostain ihan muualta kun lääkkeistä. Pikkuvaivat kun hoitaa jo pehmeillä keinoilla niin isompia vaivoja harvoin tuleekaan. Mutta jokainen onneksi valitsee oman tien hoitaa itseään. Omassa kehossahan sitä eletään sitten 70v ja katsotaan missä kunnossa ollaan. Vastustakaa vaan ketkä niin haluatte tehdä, kyllä paistaa läpi se että ihmisiä halutaan vain hoitaa lääkkeillä. Lukekaapa huvikseen kirja: Tappavat lääkkeet. Tiedätte paljon lääkebisneksestä ym lisää.

 • Just 06. 02. 2016 19:19

  En ole koululääketieteen vastustaja mutta joku järki siinä kannattaa pitää kuinka paljon lääkkeitä sisäänsä ahtaa. Suomalaisista yli 400 000 syö masennuslääkkeitä, moniko näista paranee näillä lääkkeillä? Kroonistuu vaan tilanne helposti.. Mutta näin meillä,toisin Euroopassa. Ranskalaisista n.65% valitsisi vaihtoehtolääketieteen työterveyshuollon; syynä terveempänä pysyminen ja vähemmän poissaoloja. Suomi on oikea takapajula vielä :D kansansairauksia enemmän kun missään jne. Hyvin pyyhkii :)

 • Teresa 06. 02. 2016 21:34

  Sanot että Suomessa on vähän lääkäreitä jotka "sotkisivat lääketieteen ja uskomushoidot" olisipa heitä enemmän. Luottamus lääkäreihin on mielestäni laskenut suuresti ja lääketeollisuuteen viime vuosina. Ihmiset eivät ole tyhmiä, vaikka usein lääkärit ja myös media käyttäytyvät kuin näin olisi. Puolet lääkäreistä kannattavat vaihtoehtojen käyttöä, hyvä niin. Mielestäni olisi perusteltua ottaa vaihtoehtohoidot valvonnan alle ja selkeä rekisterisysteemi, koska kolmasosa suomalaisista niitä kuitenkin käyttävät ja saavat niistä apua. Onhan nyt aivan selvää että ihmistä hoidettaessa tulisi katsoa kaikkia hänen elämänsä osa-alueita: kehoa, mieltä, henkeä, elämäntilannetta ja ympäristöä. voiko lääkäriliitto rehellisesti kertoa tekevänsä näin? Ja ymmärretäänkö että vaihtoehtohoitojen suosiossa on myös tästä kysymys sekä ihmisen omavastuu ja osallisuus?

 • Itkeä vaiko nauraa 06. 02. 2016 21:49

  "Akupunktuurista on määrätyissä tilanteissa apua, mutta ei vaikuttava peruste ole kiinalaisten vuosituhansien takaa tulevien meridiaanien olemassaolo – ei ole paksusuolikanavaa ihmisessä." Surullista mutta totta,Heikki Pälve. Osoitit tietämättömyytesi kiinalaisesta lääketieteestä tuolla lauseella.Suosittelen että perehdyt kiinalaiseen lääketieteeseen jos haluat sitä kommentoida,muussa tapauksessa osoitat oman tietämättömyytesi ja asenteellisuutesi aiheeseen joka on sinulle vieras.

 • Pulsatilla 06. 02. 2016 22:07

  Asiallinen keskustelu on lähtökohtaisesti vaikeaa, jos pyritään loukkaamaan ja halventamaan eri tavalla ajattelevia ihmisiä, kuten tässä käyttämällä sanaa "uskomushoito". Uskomushoito on yhtä typerä sana kuin esim. neekeri, ja saa käyttäjänsä vaikuttamaan lähinnä tyhmältä... Puhutaan siis jatkossa CAM-hoidoista, täydentävistä hoidoista tai vaihtoehtoisista hoidoista, kiitos. Suomi on Euroopan viimeisiä takapajuloita, mitä tulee CAM-hoitoihin. Keski-Euroopassa, kuten Saksassa ja Sveitsissä, nämä hoidot ovat täysin hyväksyttyjä ja niitä käytetään yhteistyössä lääketieteen kanssa. Suomi haluaa olla europpalainen maa, joten on hyvä, että tässäkin asiassa avoimuus alkaa lisääntyä. Ei eletä enää yhden totuuden ummehtuneessa ilmapiirissä. Suomessa syödään aivan liikaa lääkkeitä, kun lääketiede on päässyt mellestämään vapaasti. Jokaiseen pikkuvaivaan otetaan "buranaa", flunssaan haetaan antibioottikuuri ja masennuslääkkeiden laajamittainen käyttö on sellainen mätäpaise ja häpeäpilkku, johon soisi jonkun puuttuvan. Lääkäreiltä ja monilta potilailtakin on kadonnut käsitys siitä, mikä on normaali määrä lääkkeiden käytössä. Ei kaikkea pikkuvaivaa tarvitse lääkitä yhtään millään (vaikka lääketehtaan kassakone kiliseekin iloisesti, kun näin tehdään). Lääketietessä on niin paljon tätä häpeällistä toimintaa, että kannattaisi ensin siivota oma pesä ennenkuin alkaa arvostella muita. CAM-hoidot ovat tulleet jäädäkseen ja kasvattavat suosiotaan. Ihmiset ovat nykyään koulutettuja ja osaavat etsiä tietoa, vertailla vaihtoehtoja. Lääkäriliitto voi yrittää jyrähdellä, mutta kieltäminen ei enää onnistu.

 • Saija 06. 02. 2016 22:37

  " Homeopatia perustuu kuun vaiheisiin" ...mitä ihmettä? Jos Pälve tosiaan haluaa kertoa mielipiteensä homeopatiasta, jota kolmannes Saksalaisista lääkäreistä ja 90% Ranskan kansasta käyttää, olisi suotavaa, että hän edes ottaisi selvää, mistä homeopatiassa on kyse. Kuun vaiheista ei ainakaan ! T homeopaatti

 • GeeWee 07. 02. 2016 00:55

  Heikki Pälve, joka on Euroopan Lääkäreiden varapresidentti, ei tiedä, toisin kuin eurooppalaiset kollegansa, sen vertaa peräänkuuluttamaansa faktaa homeopatiasta, että kehtaakin Maailman Lääkäriliiton johtokunnan jäsenenä ja eettisen komitean puheenjohtajana näyttää olevansa täydellinen ummikko asioista, joista suureen ääneen kirjoittaa todetessaan homeopatian perustuvan kuun vaiheisiin. Miten tällaisen porukan kanssa voi viitsiä yrittääkään keskustella, kun tietämys asioista, joihin kovaäänisesti otetaan niin mieluusti kantaa, on kivikautisemmalla tasolla, jolle he vastapuolen haluavat asettaa.

 • Ajatuksen voima epigenettiseen geenien säätelyyn 07. 02. 2016 10:42

  Kannattaa tutustua Bruce Liptonin kirjaan "Ajatuksen biologia". Ajatuksien voima vaikuttaa geenien epigeneettiseen säätelyyn ja sitä kautta oireisiin ja sairauksiin. Erilaiset ihmistä voimaannuttavat terapiat ja hoidot voivat käynnistää elimistön oman paranemismekanismin geenien säätelyssä tapahtuvan muutoksen kautta.

 • Tiina 07. 02. 2016 11:57

  "Uskon homeopatiaan, kun palkkaa pienentämällä ostovoima paranee!" Heikki, oikein hauska vitsi, mutta osoittaakohan viittaus palkkaan siihen, mistä kenkä puristaa ;) Ja oletko kuullut sanonnan "Less is more"? No, miten sen voi selittää? Vakavasti puhuen, olin aika järkyttynyt lukiessani kannanottoasi, joka paljasti täydellisen halveksunnan ja tietämättömyyden mm.homeopatian perusteista. Ovatko tuhannet Eurooppalaiset kollegasi moraalittomia uskomushoitajia? Sinun kannattaisi ottaa selvää homeopatiasta, se on todella mielenkiintoista ja voi avartaa näkemyksiäsi. Ja toivottavasti yhä useampi lääkäri avartaa mielensä, jotta päästään aidosti eurooppalaiseksi maaksi terveydenhuollon ja hyvinvoinnin saralla! Uskoisin, että se olisi meidän kaikkien etu, vastakkainasettelun sijaan.

 • Tiitisen lista 07. 02. 2016 12:05

  ”Jos lääkäri alkaa ’parantaa’ diagnosoimaansa tautia homeopatialla, kyseessä on hoitovirhe.” Palvan vihjailut Sulkakosken hoitovirheistä, kuulostaa perin oudoilta. Näitä hoitovirheitä on sitten nähtävästi tehty vuosien aikana valtavasti muidenkin lääkärien osalta, sillä osa lääkäreistä harrastaa hypnoosia, osa käyttää akupunktiota (joka on osa kiinalaista lääketiedettä), synnytysosastoilla suositellaan vyöhyketerapiaa vauvojen koliikkiin ja osa lääkäreistä ohjaa homeopaatille, kun omat keinot eivät ole katkaisseet korvatulehduskierrettä. Myllykangas kertoi jo yli 10 vuotta sitten, että yli 100 lääkäriä käyttää täydentäviä hoitoja, nyt hänen listansa on jo varmasti moninkertainen.

 • Tiina 07. 02. 2016 12:37

  Homeopatiaa kritisoivilta tahoilta kuulee valitettavan usein vähättelyä ja ympäripyöreitä, ei kovin tieteellisiltä kuullostavia väitteitä, kuten “ei ole tutkittu, tehoa ei voi todistaa, on placeboa, on uskomushoitoa, on huuhaata”. Tämän tasoinen perustelu osoittaa tiedon puutetta eikä pidä paikkaansa! Tässä vain yksi esimerkki homeopaattisiin aineisiin liittyvästä tutkimuksesta: The homeopathic medicine OSCILLOCOCCINUM is a flu medicine that has at least four large independent clinical studies verifying its efficacy. Oscillococcinum is made from the heart and liver of a duck. Biologists and epidemiologists have determined that 80% of ducks carry every known flu virus in their digestive tracts. Therefore, Oscillococcinum includes homeopathic doses of these viruses (and of their antibodies). The three studies that have confirmed the efficacy of Oscillococcinum are Ferley, 1989; Cassanova, 1992; Papp, 1998. Each of these trials was relatively large in the number of subjects (487 patients, 300 patients, and 372 patients), and all were multi-centered placebo-controlled and double-blind (two of the three trials were also randomized). Each of these trials showed statistically significant results. Even the highly respected Cochrane Collaboration acknowledged that these results were "promising" (Vickers and Smith, 2007). REFERENCES: Casanova, P, Gerard R. Bilan de 3 annees d'estudes randomisees multicentriques Oscillococcinum/placebo. Oscillococcinum-rassegna della letterature internationale. Milan : Laboratoires Boiron; 1992:11-16. J.P. Ferley, D. Zmirou, D. D'Admehar, et al., "A Controlled Evaluation of a Homoeopathic Preparation in the Treatment of Influenza-like Syndrome," British Journal of Clinical Pharmacology, March, 1989,27:329-35. R. Papp, G. Schuback, E. Beck, et al, "Oscillococcinum in Patients with Influenza-like Syndromes: A Placebo Controlled Double-blind Evaluation," British Homeopathic Journal, April, 1998,87:69-76. Vickers AJ, Smith C. Homoeopathic Oscillococcinum for Preventing and Treating Influenza and Influenza-like Syndromes (Cochrane Review) The Cochrane Library, 4, 2007.

 • Homeopaatti 07. 02. 2016 13:50

  Surullista luettavaa Lääkäriliiton pomolta. Toivoisi enemmän avarakatseisuutta näiltä Suomen valtion varoilla korkeasti koulutetuilta viranhaltijoilta, jotta sairaille ihmisille voitaisiin taata paras mahdollinen hoito kussakin tilanteessa. Näyttää siltä, että vastakkainasettelu jatkuu niin kauan kuin heikkipälvejä ja muita samanhenkisiä ihmisiä on hallitsevissa asemissa. Sydämestäni toivoisin, että meilläkin alettaisiin integroida hoitoja potilaan parhaaksi ja perustettaisiin sairaaloita, joissa voivat toimia rinnakkain niin lääkärit, homeopaatit, akupunktiohoitajat, vyöhyketerapeutit, ravintoneuvojat, jooganohjaajat jne. jne, jotta päästäisiin potilaan kokonaisvaltaiseen hoitoon. Olen kahden lapsen äiti ja olen hoitanut molemmat lapseni homeopatialla, jopa keuhkokuumeet, eikä antibiootteja silloinkaan tarvittu. Erityisesti lasten hoidossa homeopatia on osoittautunut loistavaksi hoitomuodoksi, jolla ei ole sivuvaikutuksia. Ymmärrän, että ns. kovaa lääketiedettä tarvitaan, mutta silti peräänkuulutan yhteistyötä kaikilla rintamilla. Todennäköisesti myös kansan sairastavuus vähenisi, kun lääkkeiden sivuvaikutuksista päästäisiin ja saataisiin ihmiset todella paranemaan. Suuri säästö yhteiskunnalle!

 • viiskymppinen 07. 02. 2016 14:13

  Vuosi sitten ristiluun alue jäykisteli. Olen tottunut "naksauttelemaan" sitä itse ja se auttoi. Huhtikuussa ongelma palasi, muutin töissä istumatyyliä, oma naksuttelu ei toiminut eikä pyydetty apu. Kipu alkoi säteillä jalkaan eikä välillä pystynyt ajattelemaan, kun sattui niin. Ajattelin mennä työterveyden kautta, että tulee kirjattua. Hoitaja oli tosi huolissaan, koska oli itse kärsinyt saman alueen kivuista kaksi vuotta ja saanut avun vasta jäsenkorjaajalta kipujen ja rahankulun jälkeen. Lääkäri kyllä katsoi taivutukset, kyseli, "voit pukeutua" ja meni sitten näpyttelemään konetta kaksisormijärjestelmällä: "Joo, mä nyt laitan nää kaksi." "Kaksi mitä?" "Lihasrelaksantti illalla ja särkylääke aamulla." Kyselin manipuloinnista, mutta pystyi vain epäröiden puhumaan fysioterapeutista, jotka ovat hyviä, mutta mikään jumppavenytys ei nyt toiminut. Lähdin apteekin kautta, otin särkylääkkeen ja soitin tutulle osteopaatille. Sain elämäni ensimmäisen ajan kolmen päivän päähän. Söin kiltisti lääkkeitä, pystyin nukkumaan, pää oli aamulla kipeä ja suu kuiva. Jätin sitten iltalääkkeen ottamatta. Manipuloija teetti samat taivutukset ja kyselyt kuin lääkäri, mutta sitten katsoi seisoma-asennossa ja makuulla suoliluun asentoa ja sanoi, että tämä on ihan vino. Lämmitteli alueen ja veti jalasta suoraksi. Kivusta poistui 85 % ekalla käsittelyllä, se oli kolme kertaa parempi kuin särkylääkkeellä. Kolme käsittelyä kahden viikon sisään ja vaiva oli pois. Tähän ei nykyinen lääketiede pysty. Siksi tarvitaan täydentäviä hoitomuotoja.

 • Uusi aika tulee 07. 02. 2016 17:18

  Happosalpaajat, mielialalääkitys tai kortisoni, tämä pyhä kolminaisuus on sisäistetty lääkärin etiikkaan ja muusta sitten viis. Näitä tarjotaan kun ei osata diagnosoida potilaan oireita tai ei edes viitsitä nähdä vaivaa selvittää oireiden syytä. Nämä heikkipälveet asenteineen puolustavat pelokkaina asemaansa ja arvovaltaansa hyökkäämällä cam-hoitoja vastaan tietämättä niistä silti mitään. Mutta cam-hoidoilla on jo vankka asema meilläkin. Mustamaalaus ja halveksunta osuu näiden pälvemyllykangas-hurmoshenkisten omaan nilkkaan.

 • Mika Rönkkö 07. 02. 2016 17:57

  Pitäisikö uskomushoito-termistä luopua? Yksi parhaista aihetta käsittelevistä artikkeleista löytyy lääketieteellisestä aikakausikirja Duodecimista (2007;123(19):2352), jossa LL Heikki Hemmilä käsitteli aihetta otsikolla ” Luopukaamme termin uskomuslääkintä käytöstä” Kirjoituksessa Hemmilä kertoo tuosta Duodecimin sanakilpailusta. Hemmilä toteaa, että uskomuslääkintä –termi on sopimaton terveydenhuollon ammattilaisten sanavarastoon, sillä siihen sisältyy olettamus kaikkien muiden kuin virallisesti hyväksyttyjen hoitojen tehottomuudesta ja, että nämä hoidot olisivat pelkkään uskoon perustuvia, humpuukia. Hemmilä esittää, että Suomen Lääkäriliitto ja Duodecim-seura sanoutuisivat järjestöinä irti uskomuslääkintä-termin käytöstä käsitellessään muuta kuin virallista terveydenhuoltoa. Käytettäköön kustakin hoitomuodosta sille vakiintunutta nimeä, esimerkkeinä verisuonikirurgia, ratsastusterapia, homeopatia tai tuina. Nyt Hemmilän ehdotus on hautunut lähes 10 vuotta. Ehkä sitä voisi harkita myös muilla tahoilla. Minä ainakin allekirjoitan Hemmilän näkökulman ja ehdotuksen. Mielestäni Hemmilän tekstiä tulisi vakavasti pohtia myös koululääketieteen piirissä uudelleen, ennen kuin kritiikki osuu oikeasti omaan nilkkaan. Aiheesta blogikirjoitus: http://www.terveystuotekauppa.fi/blogi/tulisiko-uskomushoito-termin-kaytto-kriminalisoida

 • Trueheart 08. 02. 2016 00:39

  Tietoisuuden on määrä lisääntyä, myös lääketieteen alalla. Vanhat uskomukset istuvat joissakin vahvasti, uudet uskomukset jopa vahvemmin. On paljon unohdettua tietoa jonka ihmiskunta on määrä palauttaa ja jokaisen olisi syytä olla avoin sille mahdollisuudelle, ettei tunne asioiden koko totuutta. Mitä uskoon tulee, olisi syytä kysyä, miksei jokaiseen interventiotutkimukseen jo kuulu kansainvälisenä standardina tilastolaskennallinen arvio sen muuttujan merkityksestä placebon tai terapeuttisen intervention tehoon joka oli: uskoiko tutkimushenkilö saaneensa "oikeaa" vai "väärää" hoitoa?

 • Jaaja 08. 02. 2016 11:46

  Miksi sitten maailmalla voidaan käyttää esim Reikiä täydentävänä hoitomuotona mutta ei meillä? http://www.reikiken.com/uk-hospitals-who-use-reiki Todella harhaan johtavaa ja leimaavaa puhua uskomushoidosta tai vaihtoehtohoidosta. Pitäisi ennemmin puhua eettisistä toimintatavoista, ja näihin suurinosa täydentäviä hoitomuotoja antavat sitoutuvatkin ja ohjaavat asiakasta eteenpäin sekä keskustelevat. Miksi Suomessa ei lääketiede ja täydentävät hoitomuodot voi toimia yhdessä?

 • Omalääkäri 08. 02. 2016 12:02

  En käytä mitään vaihtoehtoja vaan toimivaa hoitoa ja olen päässyt kaikista loppuelämäksi määrätyistä lääkkeistä eroon. Ravinto-liikunta-lepo on yksinkertainen hoitomuoto jossa kehityt omalääkäriksi ja osaat käyttää sitä hoitomuotoa joka siihen parhaiten sopii. On melko putkinäköistä sulkea mitään hoitomuotoa pois sentakia että joku sen kokee huonoksi. Olen ollut yksi suurimmista epäilijöistä lähes kuusikymmenvuotisen elämäni ajan mutta kun avasin silmäni ja ajatusmaailmani niin olen löytänyt huikeita hoitomuotoja ympäri maailman. Yllättävää kyllä kaikista parhaiten on toiminut ne joissa ei ole kemiaa joka ei ihmisessä ole luontaisesti. Toki paranemisprosessi saattaa olla hieman hitaampi ja hankalampi koska joutuu nostamaan perseensä penkistä ja tekemään oman terveytensä eteen jotain konkreettista. Ihmettelen että lääkärikunnassa on tämmöisiä putkinäköisiä lääkäreitä kuin artikkelin kirjoittanut. No ei hänellä varmaan palkka tästä laske mutta ajaa tuolla asenteella apua tarvitsevat oikeaan hoitoon!

 • lapsellinen kokemus homeopatiasta 08. 02. 2016 14:51

  Lapsellani (5v) oli aikoinaan korvatulehduskierre, johon kolmannen antibioottikuurin jälkeen tilattiin korvien putkitusleikkaukseen aika. Kun kysyin lääkäriaseman lääkäriltä, että eikö olisi heillä olisi enää mitään keinoa, niin hän yllätyksekseni suositteli kokeilemaan homeapatiaa. Antoi tuntemansa homeopaatin yhteystiedot. Kävin poikani kanssa tällä homeopaatilla ja tulehduskierre katkesi kuin seinään ja peruimme korvien putkituksen leikkausajan. Tämän jälkeen lapsi ei ole syönyt ainuttakaan antibioottikuuria. Poika on nyt 22 vuotta. Olen kiitollinen, ettei lääkäriliitto ole pystynyt kitkemään homeopatiaa Suomesta.

 • Lifeline 08. 02. 2016 15:19

  Suomessa kuolee vuosittain 500-1500 potilasta hoitovirheisiin länsimaisen lääketieteen mukaisesti "hoidettuina". Rajoituksia tai toimiluvan menettäneitä oli 97 vuonna 2014. Rajoitetuissa on tällä hetkellä viisi lääkäriä, joiden potilaista yksikään ei ole kuollut, eikä tehnyt kantelua lääkäristään. Nämä kyseiset viisi lääkäriä ovat hoitaneet kilpirauhaspotilaita laillisilla kilpirauhaslääkkeillä saaden tuhannet potilaat voimaan paremmin ja heidän elämänlaatunsa on palannut vuosikausien sairauslomien jälkeen. Suomessa kilpirauhasen vajaatoimintaa saa hoitaa ainoastaan yhdellä lääkeellä ja se on Thyroxin. En ole löytänyt yhtään tieteellistä tutkimusta perusteeksi sille, että Thyroxin olisi parempi lääke, kuin pidempään käytössä olleet eläinperäiset ja T3-lääkkeet. Tutkimuksia löytyy sen sijaan sille, että Thyroxin ei sovi kaikille. Potilaat jotka käyttävät muuta kuin Thyroxinia leimataan lihaviksi narkkareiksi ja lääkärit puoskareiksi. Että tällä tasolla mennään jo laillisten lääkkeiden kanssa, jotka ovat Yhdysvaltojen FDA:n (vastaava kuin Fimea)turvallisimmassa lääkeluokassa Mikäli länsimaisen lääketieteen alta otettaisiin pois kaikki hoitomuodot, joille ei ole tieteellistä näyttöä/tutkimusta, tulisi hoitoihin suuri aukko, mukaan lukien kilpirauhaslääkitys. Tiedefanaatikkojen, ammattikunnasta ja teidon puutteesta välittämättä, on niin helppoa olla samaa mieltä kuin valtaväestö, mutta luoja kiitos, lääketiedettäkään ei ole kiveen hakattu. Tieteellisiltä tutkimuksilta tosin omalla kohdalla vei pohjaa Helsingin Sanomien uutisoima VTT:n "tutkimushuijaus" ja väkisinkin sitä miettii, mitä toiminta on maailmalla jossa kuitenkin tukirahoitukset ovat aivan toista luokkaa. Suomalaiset ovat sentään perusrehellistä kansaa ja täälläkin tiedettä on käytetty väärin ja lakaistu hiljaisuudessa "maton alle". Esimerkiksi Saksassa julkinen terveydenhuolto on jo ottanut käyttöönsä vaihtoehtohoitoja menestyksekkäästi. Suomessakin esimerkiksi akupunktio oli huuhaata ja kun sen teho tutkittiin, lääkärit koettivat kilvan omia hoitoja pelkästään itselleen. Uskon, että samoin tulee käymään monen muunkin vaihtoehtoisen hoitomuodon kanssa. Tosin Suomeen niitä on turha ihan heti odottaa, vaikka EU on jo antanut noottia Suomelle siitä, että täällä ei korvata ulkomailta haettuja hoitoja. Ehkä se aurinko joskus vielä paistaa risukasaankin...

 • Lifeline 08. 02. 2016 15:58

  http://www.hs.fi/sunnuntai/a1454657055916

 • Lukijanne 08. 02. 2016 17:06

  Samanaikaisesti tuodaan esille vaihtoehtoisten hoitomuotojen vahinkoja ja unohdetaan omat: http://rapport.fi/rapport/artikkeli.php?aid=225443 Todellisuudessahan vaihtoehtohoitajille ei Suomessa juuri ole vahinkoja tai väärinkäytöksiä sattunut, hyvin harvoin verrattuna lääketieteeseen. Annetut tuomiot vaihtoehtohitajille ovat olleet rajuja, sen sijaan tuossa annetussa linkissä mainittu psykiatri sai.. mitä? Ei mitään. Lukekaa ihmeessä! Lauerma on tuonut julkisuuteen kolme tappoa, joiden tekijät olisivat olleet vaihtoehtoisessa hoidossa. Tämä on tahallista vääristelyä, nämä ihmiset eivät olleet yhdenkään vaihtoehtoisen hoitajan hoidossa tai käyneet vastaanotolla. Sen sijaan ainakin toinen oli lääkärin hoidossa. Voi tietysti ihmetellä miksi joku ei halua lääkkeitä ja sairaalahoitoa tai yleensä lääkärin hoitoa?! Siitä tuskin voi syyttää vaihtoehtohoitajia. Lukekaapa jotian Suomi24 mielenterveys -palstaa ja teille selviää mikä mättää. Ei siellä vaihtoehtohoitajat markkinoi.

 • Noniin 08. 02. 2016 18:33

  Yksi luokka kommentteja täällä on erilaisten lääketieteen ongelmien osoittelu. En tiedä yhtään kuinka lähellä oikeaa kenenkin taju minkäkin ongelman kokoluokasta on, mutta eivät ne liity millään tavalla "uskomushoitojen" uskottavuuteen. Lääketiedettä ei tarvitse myöskään vääristellä. On aivan sama kuka lähes varmasti toimimatonta hoitoa tarjoaa. Tieteen säännöt ovat samat kaikille. ------------ Toinen luokka kommentteja osoittaa, joidenkin kommenttien kaltaista turhaa retoriikkaa käyttääkseni, kuinka surullisen tietämättömiä jotkut kommentoijat ovat lääketieteestä, perustieteistä, fysiologiasta, terveysongelmien luonnollisesta taudinkulusta, sattumasta, harhoistaan ja tiedon luotettavuudesta, ja kuinka sinisilmäisiä ja yli-itsevarmoja he ovat uskoessaan mitä lukevat selvästi epäluotettavista lähteistä. ------- Kolmas luokka kommentteja viittaa siihen, että muualla tehdään tai käytetään jotakin hoitoa. Tämä on surkeaa näyttöä siitä, että hoito toimisi, koska ihmiset eivät kerää ja vertaile tietoa spontaanisti luotettavalla tavalla, ja käytäntöihin vaikuttaa monet muut asiat kuin hoidon todellinen vaikuttavuus. ---------- Neljäs luokka: Avoin mieli on hyvä asia, mutta pitää varoa, etteivät aivot putoa kallon sisältä. Ei tässä ole kyse kuin biologian ja väestötason näytön arvioimisesta. Kaikki järjissään olevat ihmiset hyväksyvät, ettei paljoa mitään voida TODISTAA TÄYDELLÄ VARMUUDELLA, ja voi sitten itse valita haluaako roikkua kuinkakin todellisuuden vastaisissa mahdollisuuksissa, riippuen taas hoidosta, väestöstä ja hoito-ongelmasta. ----- Avarakatseisuus, pehmeys (mahdollisimman vähän haittaa ilmeisesti?), kokonaisvaltaisuus, empatia ja niin edelleen ovat itsestäänselviä tavoitteita kaikkialla. ------- Viidennessä luokassa on kyse hoitojen siirtymisestä ja käytön yleistymisestä eri ammattilaisten keskuudessa: Se, kuinka uskottavaa on, että jokin hoito vaikuttaa merkittävästi jossakin väestössä johonkin ongelmaan, ei liity mitenkään siihen mistä hoito on peräisin tai kuka sitä käyttää. Hoitoa voi arvioida leimaamatta sitä mitenkään mihinkään. Jos psykologit tutkivat vanhoja aasiasta peräisin olevia meditaatiotekniikkoja, karsivat vanhentuneen käsitteistön pois, kutsuvat sitä mindfulness-harjoitteluksi ja keräävät luotettavaa tietoa siitä, että se toimii, sen käyttöä pyritään lisäämään lääketieteessä niillä kohdin kun aiheellista. Palaamme aina siihen, että on tunnettava menetelmä, jolla voimme oppia oikeita totuuksia terveydestä. Kaikki haluamme tätä oikeasti, vaikka se tuottaakin hankaluuksia. Mielikuvituksellisia oppeja, joissa roikkua dogmaattisesti pystyvät kaikki tuottamaan.

 • Noniin 08. 02. 2016 19:00

  Yllä viitattiin tiettyyn homeopaattiseen hoitoon. Oikeampi tapa on käydä läpi kaikki tutkimus tyhjäksi-laimennettuista homeopaattisista valmisteista ja tulkita tämä ymmärtäen valmisteiden mekanistinen uskottavuus luonnontieteen valossa (mukaan lukien moderni fysiikka). Australiassa tämä tehtiin hiljattain ja tässä on heidän raporttinsa (https://www.nhmrc.gov.au/guidelines-publications/cam02). Nämä ovat olleet lääketieteen tutkimuksen näkökulmasta tuhlattuja resursseja, mutta ehkä muut vastaavien hoitojen tekijät voisivat ottaa esimerkkiä siitä, että edes pyrkivät selvittämään jonkin sortin menetelmillä onko hoidoista hyötyä. Muu ei auta eteenpäin.

 • Noniin 08. 02. 2016 19:13

  Vakavaa suhtautumista hoitoihin helpottaa myös muun muassa se, ettei niille keksitä mystisiä ja outoja mekanismeja kuten energiat, kuona-aineet ja olennot, eikä niiden luvata toimivan koko joukkoon aivan erilaisia ongelmia, usein ainoana perusteluna yksittäiset tapaukset ja paranemistarinat, joiden valikoitumista ja todenmukaisuutta on mahdotonta tietää ja niihin luottaa. Monet kyllä yrittävät pohtia eri mahdollisuuksia vakavasti näistäkin huolimatta.

 • peace and love 09. 02. 2016 08:46

  "Tieteellinen" tieto on yksi tapa todistella asioita, mutta yhtä arvokkaita ovat perinteeseen pohjautuva tieto ja kokemustieto. Esim. kiinalaisella lääketieteellä ja intialaisella ayurvedalla on tuhansia vuosia pitkät perinteet, niitä ovat käyttäneet ja käyttävät edelleen miljardit ihmiset maailmassa. On aika pöyristyttävää, että joku pönöttävä, länsimaalainen ukkeli tulee vain sanomaan, että ne ovat "huuhaata", kun hänestä nyt "tuntuu siltä". Kun asioista ei voi laboratoriossa mitata yhden, länsimaalaisen ajattelutavan kautta, niin tottahan niiden täytyy olla ihan täyttä paskaa... Eihän sillä väliä, että yli puolet maailman väestöstä uskoo, kokee ja ajattelee toisella tavalla :) "Ihan hulluja ovat, kun uskovat ihmisessä olevan jotain energioita. Mitä ne energiat on, kun ei tää mun sähkömittari värähdäkään niitä mitatessa?! Tää on sentään tieteellisen tutkimuksen tuote!!! Onneksi meillä täällä SUOMESSA ollaan näin sivistyneitä, ettei kukaan JÄRKEVÄ, KUNNOLLINEN IHMINEN usko mihinkään energioihin. Huh huh. Kyllä se nyt vaan on parasta, että vastustetaan ihan viimeiseen asti näitä juttuja, eihän ihmislle saa antaa sitä kuvaa että jostain vaihtoehdoista voisi löytyä apua!" :)

 • Tiina 09. 02. 2016 11:45

  Noniin nimimerkille: Tutkimuskaan ei ole mikään kiveen hakattu totuus, koska sen tuloksia on mahdollista esittää moinin eri tavoin, esim. jättämällä osan tutkimuslöudöksestä mainitsematta (kuten viime sunnuntaina Hesarin VTT paljastusjutustakin nähtiin). Tässä hieman tarkennusta viittattuun australialaiseen tutkimukseen: The Australian review, 2014 triggered media stories claiming that homeopathy had been proven to be no better than placebo for 61 conditions investigated. The National Health and Medical Research Council (NHMRC) actually concluded that there was a lack of ‘reliable’ evidence to show that homeopathy was effective, putting homeopathy in the ‘unknown effectiveness’ category along with 46% of conventional treatments. Mainitsen samalla toisesta vastaavasta tutkimuksesta, jonka tulokset osoittivat hiomeopatian olevan tehokasta, turvallista ja kustannustehokasta: The Swiss report, 2011 compiled on behalf of the Swiss Federal Office for Public Health presented the findings of a seven-year review of the evidence on homeopathy. It concluded that homeopathy, as practiced in Switzerland, is clinically effective, cost-effective and safe. Homeopathy has since become available to the Swiss public as part of their national healthcare scheme. Oikeassa oleminen näistä tutkimusasioista ei ole minulle mikään "issue", en ole tutkimusfani, mielestäni on vaan epäoikeudenmukaista mollata ja lytätä suoralta kädeltä kaikkea sitä, mikä ei edusta "oikeaoppisuutta" sekä kyseenalaistaa toisten ymmärrystä ja arvostelukykyä!

 • Tiina 09. 02. 2016 11:56

  Noniin nimimerkille: Oscillococcinum tutkimus on vain yski esimerkki homeopaattisista aineista tehdyistä tutkimuksista. Näitä kuten myös laajempia vertailututkimuksia on tehty toki myös, esim, Homeopathy Research Instituten (https://www.hri-research.org) mukaan: By the end of 2014, 189 randomised controlled trials of homeopathy on 100 different medical conditions had been published in peer-reviewed journals. Of these, 104 papers were placebo-controlled and were eligible for detailed review. There have been 6 meta-analyses of homeopathy: • five were positive – suggesting that there was some evidence of an effect of homeopathy beyond placebo, but more high quality research would be needed to reach definitive conclusions. • one was negative – concluding that homeopathy had no effect beyond placebo:6 More about this study here. On selvää, että homeopatian tutkimukset ovat vain pisara lääketeollisuuden tutkimusvaltameressä, mutta MITEN KUKAAN VOI VÄITTÄÄ, ETTÄ SITÄ EI OLE TUTKITTU EIKÄ SE NÄIN OLLEN TOIMI? Selvää on myöskin, että nykytiede EI OSAA SELITTÄÄ MITEN HOMEOPATIA TOIMII. Onko Tutkimus ja Tiede jotenkin jo saavuttaneet päätepisteensä? On täysin absurdia ja järjenvastaista väittää, että vain se, mitä on tähän mennessä kyetty selittämään tieteen avulla ja sen käytössä olevilla menetelmillä on totta ja olemassa!

 • Teresa 09. 02. 2016 21:48

  Täydentävät hoidot/vaihtoehtohoidot ja lääketiede eivät ole ristiriidassa keskenään.

 • Kama 11. 02. 2016 08:40

  Jos täällä Suomessa vallitsee pelkkää riemua lääketieteen voittokulkueesta niin muualla maailmalla ollaan todella huolestuneita antibioottien runsaasta käytöstä ja sen aiheuttamasta antimikrobisesta resistanssista. Siitä on kehittynyt maailmanlaajuinen terveysuhka. Kehitys on täysin kestämätön. Pian ei ole antibiootteista enää paljon hyötyä. CAM-terapioiden käyttäjät tarvitsevat huomattavasti vähemmän antibiootteja.

 • Suomen Homeopaatit Ry 11. 02. 2016 09:16

  Olen mielenkiinnolla seurannut mediassa ja somessa käytävää keskustelua täydentävistä hoitomuodoista. Olen iloinen että aiheesta keskustellaan. Toki keskustelu voisi olla rakentavampaa ilman viime aikojen melko räikeitä ylilyöntejä. Haluan tällä kirjoituksella oikaista väärinkäsityksiä homeopatian osalta. Suurin ongelma tuntuu olevan, ettei viimeaikojen keskusteluissa väitteitään esittäneillä asiantuntijoilla ole oikeaa tietoa siitä mitä homeopatia oikein on. Homeopatialla ei ole mitään tekemistä uskomusten, kuunkierron, yksisarvisten tai tiikeriöljyjen kanssa. Homeopatia on järjestelmällinen, periaatteisiin pohjautuva kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, jota sadat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat menestyksekkäästi hyödyntäneet jokapäiväisessä terveydenhoidossaan jo yli 200 vuoden ajan. Homeopatialla hoidetaan ihmistä kokonaisuutena aktivoiden kehon omaa puolustusmekanismia. Suomessa nykypäivänä jo joka kolmas käyttää täydentäviä hoitomuotoja. EU:n sisällä 100 miljoonaa ihmistä käyttää homeopatiaa, mikä on 29% koko alueen väestöstä. Useassa maassa homeopatia sisältyy sairasvakuutusten piiriin ja kauttaaltaan Euroopassa myös suuri osa lääkäreistä määrää homeopaattisia lääkevalmisteita, Saksassa joka kolmas. Viimeisimpänä Sveitsi virallisti Homeopaatin ammattinimikkeen ja koulutuksen viime kesänä. Valitettavasti Suomessa homeopaatin ammattinimike ei ole vielä lain suojaama. Laki olisi erittäin tärkeä niin meille Homeopaateille, kuin asiakkaillemmekin, turvaamaan kaikkien intressejä. Homeopaattiset lääkevalmisteet valmistetaan erityisellä menetelmällä luonnollisista lähtöaineista, niiden valmistaminen on luontoa säästävää ja kunnioittavaa. Homeopaattiset lääkevalmisteet ovat Suomessa rekisteröityjä ja Fimean valvonnan alaisena. Homeopatiasta tehdään jatkuvasti paljon laadukkaita tieteellisiä tutkimuksia. (mm. https://www.hri-research.org/). Me Suomen Homeopaatit Ry:ssä valvomme jäsentemme toimintaa ja edellytämme, että he ovat asianmukaisesti koulutettuja ja noudattavat maamme lakeja ja määräyksiä. Klassisen Homeopaatin koulutus on nelivuotinen. Suomen homeopaatit Ry vaatii jäseniltään ECCHn (European Central Council of Homeopaths) vaatiman koulutustason. Koulutuksessa on pakollisena myös lääketieteen perusteet. Koulutetut homeopaatit löytää sivuiltamme www.homeopaatit.fi Homeopaattinen hoito on turvallista. Koulutettu homeopaatti osaa tunnistaa tilanteet, jossa asiakas on parasta ohjata lääkärin hoitoon. Homeopaatti ei tee diagnooseja, eikä koskaan puutu lääkärin määräämiin lääkityksiin tai hoitoihin, vaan pyrkii aina avoimeen yhteistyöhön kaikkien hoitavien tahojen kanssa. Homeopatia on hyvä hoitomuoto myös lääketieteen hoitojen rinnalla käytettäväksi. Paras hoito mahdollistetaan avoimen yhteistyön kautta. Keskustelu synnyttää edistystä. Keskustelun tulee kuitenkin olla suvaitsevaista, asiallista ja osapuolia tulee kunnioittaa, muuten se on vain räyhäämistä. Kunnioittamalla ja kuuntelemalla oppii. Jokaisella ihmisellä on oikeus hoitaa itseään haluamallaan tavallaan. Kunnioitetaan tätä oikeutta, jatketaan keskustelua ja opitaan. Katja Rikala Suomen Homeopaatit Ry, hallituksen puheenjohtaja

 • Tiina 11. 02. 2016 10:38

  Toivoisin länsimaisen lääketieteen edustajilta käytöstapoja. Puhuttaisiinko vaikka luontaishoidoista eikä uskomushoidoista? Ja kysyisin samaa kuin joku muukin, kuinka uskomus voi parantaa, jos sitä ei ole? Kuinka uskomus voi parantaa pienen lapsen, joka ei edes ymmärrä mitä ne pienenet homeopaattiset pillerit on, vaan syö ne vain koska ne maistuvat sokerilta? Entä kun vielä vanhemmatkin ovat skeptisiä ja turvautuvat homeopaatin apuun viieisenä oljenkortena, kun lääkäreillä ei ole keinoja auttaa? Ja pam, hoito tepsii! Omakohtaista kokemusta on, joten pakko uskoa. toivon todella, että skeptisetkin lääkärit uskaltaisivat avata maailmankuvaansa ja perehtyä luontaishoitoihin. Lääkärin työn pointtihan on auttaa potilasta parhaalla mahdollisella tavalla. ja jos lukemattoman moni on saanut näistä hoidoista avun, niin on lääkärin velvollisuus ottaa niistä selvää. Positiivista on se, että itse kohtaamani lääkärit ovat suhtautuneet avoimesti, kiinnostuneesti ja jopa kannustavasti luontaishoitoihin, kun olen kertonut niitä käyttäväni.

 • Katja Rikala 11. 02. 2016 11:08

  Olen mielenkiinnolla seurannut mediassa ja somessa käytävää keskustelua täydentävistä hoitomuodoista. Olen iloinen että aiheesta keskustellaan. Toki keskustelu voisi olla rakentavampaa ilman viime aikojen melko räikeitä ylilyöntejä. Haluan tällä kirjoituksella oikaista väärinkäsityksiä homeopatian osalta. Suurin ongelma tuntuu olevan, ettei viimeaikojen keskusteluissa väitteitään esittäneillä asiantuntijoilla ole oikeaa tietoa siitä mitä homeopatia oikein on. Homeopatialla ei ole mitään tekemistä uskomusten, kuunkierron, yksisarvisten tai tiikeriöljyjen kanssa. Homeopatia on järjestelmällinen, periaatteisiin pohjautuva kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, jota sadat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat menestyksekkäästi hyödyntäneet jokapäiväisessä terveydenhoidossaan jo yli 200 vuoden ajan. Homeopatialla hoidetaan ihmistä kokonaisuutena aktivoiden kehon omaa puolustusmekanismia. Suomessa nykypäivänä jo joka kolmas käyttää täydentäviä hoitomuotoja. EU:n sisällä 100 miljoonaa ihmistä käyttää homeopatiaa, mikä on 29% koko alueen väestöstä. Useassa maassa homeopatia sisältyy sairasvakuutusten piiriin ja kauttaaltaan Euroopassa myös suuri osa lääkäreistä määrää homeopaattisia lääkevalmisteita, Saksassa joka kolmas. Viimeisimpänä Sveitsi virallisti Homeopaatin ammattinimikkeen ja koulutuksen viime kesänä. Valitettavasti Suomessa homeopaatin ammattinimike ei ole vielä lain suojaama. Laki olisi erittäin tärkeä niin meille Homeopaateille, kuin asiakkaillemmekin, turvaamaan kaikkien intressejä. Homeopaattiset lääkevalmisteet valmistetaan erityisellä menetelmällä luonnollisista lähtöaineista, niiden valmistaminen on luontoa säästävää ja kunnioittavaa. Homeopaattiset lääkevalmisteet ovat Suomessa rekisteröityjä ja Fimean valvonnan alaisena. Homeopatiasta tehdään jatkuvasti paljon laadukkaita tieteellisiä tutkimuksia. (mm. https://www.hri-research.org/). Me Suomen Homeopaatit Ry:ssä valvomme jäsentemme toimintaa ja edellytämme, että he ovat asianmukaisesti koulutettuja ja noudattavat maamme lakeja ja määräyksiä. Klassisen Homeopaatin koulutus on nelivuotinen. Suomen homeopaatit Ry vaatii jäseniltään ECCHn (European Central Council of Homeopaths) vaatiman koulutustason. Koulutuksessa on pakollisena myös lääketieteen perusteet. Koulutetut homeopaatit löytää sivuiltamme www.homeopaatit.fi Homeopaattinen hoito on turvallista. Koulutettu homeopaatti osaa tunnistaa tilanteet, jossa asiakas on parasta ohjata lääkärin hoitoon. Homeopaatti ei tee diagnooseja, eikä koskaan puutu lääkärin määräämiin lääkityksiin tai hoitoihin, vaan pyrkii aina avoimeen yhteistyöhön kaikkien hoitavien tahojen kanssa. Homeopatia on hyvä hoitomuoto myös lääketieteen hoitojen rinnalla käytettäväksi. Paras hoito mahdollistetaan avoimen yhteistyön kautta. Keskustelu synnyttää edistystä. Keskustelun tulee kuitenkin olla suvaitsevaista, asiallista ja osapuolia tulee kunnioittaa, muuten se on vain räyhäämistä. Kunnioittamalla ja kuuntelemalla oppii. Jokaisella ihmisellä on oikeus hoitaa itseään haluamallaan tavallaan. Kunnioitetaan tätä oikeutta, jatketaan keskustelua ja opitaan. Katja Rikala Suomen Homeopaatit Ry, hallituksen puheenjohtaja

 • jaana 11. 02. 2016 13:21

  WHO suosittaa kaikkia maita implementoimaan CAM-terapiat osaksi kansallista terveydenhuoltoa niin että ne ovat tasapuolisesti, turvallisesti ja tehokkaasti kaikkien kansalaisten käytettävissä. www.who.int/medicines/publications/traditional/trm_strategy14_23/en/ Tarkoitushakuinen asioiden vääristeleminen, laajamittainen ammattitaittoisten ammatinharjoittajien mollaaminen ja kansalaisten pelottelu ei kuulu enää tämän päivän Suomeen! Kaikki mitä ei itse ymmärrä, ei aina ole pahaa tai väärää - tietoyhteiskunnassa asioihin on hyvä paneutua ennen tuomitsemista. Tavoitteena pitäisi kuitenkin olla asiakkaalle parhaan, tarkoituksenmukaisimman, nopean ja terveyttä edistävän avun saaminen! CAM -terapioiden laaja-alaisesta toimivuudesta, käytöstä ja hyväksyttävyydestä voi lukea mm. http://www.cam-europe.eu/news.php sekä http://www.integrative-medicine.fi/pdf/CAM2020_FINAL.pdf

 • Maakari 12. 02. 2016 00:13

  Mikä siinä homeopaattisessa valmisteessa, jota mollataan pelkäksi kraanavedeksi, on niin vaarallista ettei sitä sovi antaa lapsille tai muille "vajaavaltaisille"? Hieman ristiriitaista argumentointia... Vakavasti puhuen, kirjoittaja asettaa ikävään valoon lukuisat pääasiassa muualla Euroopassa vaikuttavat kollegansa, jotka sujuvasti työntävät vastaanotolla sekä antibioottireseptin että homeopaattiset pillerit esimerkiksi korvatulehdusta potevan lapsipotilaan matkaan. Hoitovirheitä tekeviä epäeettisesti toimivia puoskareitako he ovatkin? Itse näkisin niin, että Suomi on yksi takapajula, yhden totuuden maa, jossa on liian paljon kapeakatseisia lääketieteen edustajia. Sen jälkeen kun kymmenisen vuotta sitten Saksassa lääkärikäynnillä esikoisemme sai nuo homeopaattiset pillerit korvatulehdukseensa (jotka muuten auttoivat välittömästi kipua huutavan lapsen vaivaan), on perheessämme käytetty ensisijaisesti homeopatiaa niin lapsille kuin koirille ja meille aikuisille. Toinen osoite ennen lääkäriin menoa on osteopaatti, jotka ovat myös melkoisia taikureita monenlaisissa vaivoissa (he ovat onneksi Valviran rekisterissä eli siitä ei tarvitse enää tapella). Ei ole tarvittu antibiootteja meidän seitsenhenkisessä lapsiperheessä yli kymmeneen vuoteen, kiitos sen saksalaisen lääkärin ja silmät avanneen vastaanottokäynnin! Mainittakoon vielä, että lasten (vauvojen) ja eläinten kohdalla on aika turhaa puhua placebosta...

 • fiksut 12. 02. 2016 05:26

  90-luvulla eläinlääkärit luovuttivat multiallergisen koirani hoidossa ja suosittellivat lopetuspiikkiä. Viimeisenä keinona ja ekaa kertaa kokeiltiin homeopatiaa. Onneksi "plasebo" toimi ja koira eli hyvinvoivana vielä 10 vuotta. Siitä lähtien meillä on hoidettu ensisijaisesti homeopatialla.

 • Vanha viljelijä 12. 02. 2016 12:07

  ARKIPÄIVÄN HOMEOPATIAA Rikkaruohomyrkyt olivat ennen kilotavaraa. Nyt riittää 2-5 g (kaksi-viisi grammaa) tehoainetta hävittämään rikkaruohot hehtaarilta, ja tuho on täydellinen. Montako molekyyliä riittää neliösentille? Jälkivaikutus voi kestää 2-3 vuotta, jolloin tiettyjen kasvien viljely on kielletty.

 • Molempia tarvitaan 12. 02. 2016 16:56

  En ymmärrä riitelyä tästä asiasta. Yleensä CAM-hoitoja kritisoi eniten ihmiset, jotka eivät ole kokeilleet mitään niistä. Itsekin olin aikoinaan skeptinen lähihoitaja, jonka mielestä hoitoa osaa antaa vain lääkärit ja terveydenhuollon ammattilaiset. Nykyään toimin "puoskarina" eli vyöhyketerapeuttina, kun sain oman kokemuksen hoidon vaikutuksesta ja elämänlaatuni on parantunut käsittämättömän paljon ja erinäiset vaivat ovat historiaa. Koskaan ei puhuta siitä, että kuinka paljon omakustanteisesti itseään hoitava ihminen vähentää yhteiskunnan terveydenhuollon kuluja, kun ottaa vastuutaan terveydestään. Nimenomaan terveyden ylläpitämisestä ja sairauksien ehkäisystä. Esim. vyöhyketerapian perusajatus on hoitaa terveyttä ja ennaltaehkäistä sairauksia ja asiakkaita ohjataan voimakkaasti huolehtimaan terveyden perusasioista, kuten ruokavalion, liikunnan ja levon tasapainon ylläpitämisestä omatoimisesti. Monellako lääkärillä ja hoitajalla tälläiseen on aikaa vastaanotollaan? Eli teemme työtä rinnallakulkijana, emme lääketiedettä vastaan! Aina, kun näemme asiakkaalla asioita, jotka vaativat lääkärin hoitoa, ohjaamme lääkärille. Emme puutu asiakkaan lääkityksiin, vaan niissä ohjaamme kääntymään aina lääkärin puoleen. Toimimimme vastuullisesti, huomioimalla kondraindikaatiot, jolloin emme lähde hoitamaan asiakasta. Ja näitä noudattaa koulutetut terapeutit ja hoitajat. Tarvitsemme Suomeen lain, joka karsii kouluttamattomat harrastelijat pois kentältä. Lain, joka vaatii terapeutilta ja hoitajalta kriteerien täyttämän koulutuksen, joka sisältää myös mm. peruslääketieteen opintoja. Asiakkaani ovat täysijärkisiä ihmisiä, jotka osaavat arvioida saamansa hoidon vastetta. Ihmiset eivät ole tyhmiä. Toivoisin keskusteluihin avarakatseisuutta molemmin puolin ja keskittymistä asioiden edistämiseen, eikä juupas eipäs vääntämiseen. Yhteistyö on voimaa. Rakkaudella. :)

 • Alise 15. 02. 2016 19:59

  On täysin selvä asia, että myös järjestäytynyt lääketiede on vaihtoehto siinä missä luontaislääketiedekin. Ei mahdu lääkebisnesajattelua harrastavien maailmankuvaan, että jokaisella on oikeus tehdä hoitoaan ja lastensa hoitoa koskevat päätökset itse! "Mutta aikuinen ihminen saa tehdä myös itseään ajatellen typeriä päätöksiä, kunhan hänelle on annettu asiallinen informaatio päätöksensä pohjaksi." Miksikähän tätä "asiallista informaatioita" ei saa mm. rokotteista ja lääkkeistä? Niihin pitää VAIN USKOA, joten järjestäytynyt lääketiede on myös uskomuslääketiedettä! Miksi Farmaca Fennica (lääkeopas) vedettiin pois 1980-luvulla apteekeista, joissa se oli kansan ostettavissa? Koska asiallinen informaatio laski lääkkeiden myyntiluvut kun ihmisille selvisi, että mm. masennuslääkkeet aiheuttavat masennusta. Järjestäytynyt lääketiede käyttää yleisesti kaksoissokkotutkimuksia ja plasebo-aineita - eli huuhaata - eli puoskaroi. Kuka tällaisten aineiden käyttäjistä on saanut oikeudet väittää, että koululääketieteen plasebot ovat parempia kuin jonkin toisen lääketieteen käyttämät "plasebot". Näkee, että tämän kirjoituksen laatijalla ei ole minkäänlaista tietoa siitä, mistä hän puhuu, mutta hän kuvittelee olevansa oikeutettu esiintymään asiantuntijana - kenen oikeutuksella? Jos hän olisi hieman perehtynyt ja mahdollisesti käyttänyt luonnonmukaisia hoitoja ja ajattelisi muunkin, kuin korruption kautta, hän ei täällä kirjoittelisi joutavia.

 • Entä jos? 15. 02. 2016 20:16

  ...."Niistä tulee hyvä mieli. Kun potilaalla on oireita ja hän uskoo vaihtoehtoisten hoitojen auttavan, hän todennäköisesti myös saa niistä apua. Siksi niitä voi käyttää, mutta niitä käytettäessä ei voi luvata sairauden paranemista. Eikä niitä saa käyttää vakavasti sairailla, eikä saa luvata perusteettomia." Miksi ei "vakavasti sairailla" saisi olla hyvä mieli? Hyvä mielihän edesauttaa hyvinvointia. Tämä taistelu"lääketieteen ja lääketiedottomuuden" välillä unohtaa asiakkaat..asiakkaiden kanssa tulisi käydä läpi heidän mahdollisuutensa ja oikeutensa päättää itse mitä hoitoa tahtoo.. tuskinpa moni pillereitä tahtois napsia, jolloin tieteen on löydettävä muita luonnollisempia keinoja auttaa asiakkaita. Kuka sanoo että lääketieteen on oltava riippuvainen lääkkeistä? On kehitettävä muitakin keinoja auttaa ihmisiä!

 • uskomatonta 16. 02. 2016 13:10

  olipa jälleen ihanan isällinen läksytys kaikille uskomattomille ihmisille. siis niille, jotka käyttävät täydentäviä hoitoja. on se niin hienoa, ja ennen kaikkea turvallista, tietää olevansa oikeassa, nyt ja aina, vaikkei oikeasti aiheeseen olisi edes perehtynyt. ja varsinkaan ihmisten omiin kokemuksiin, ne kun jäävät täysin jalkoihin tässä keskustelussa. tämä lienee kaikkein uskomattominta tässä surkeassa juupas-eipäs väännössä, joka nyt on käynnissä. puhutaan asioiden yli ja ohi, ei edes haluta perehtyä ja tutkia, ja sitä sitten kutsutaan "tieteelliseksi" näkökulmaksi. odotan sitä virallisen lääketieteen edustajaa, joka rohkean avoimesti ehdottaisi juuri tuota syventymistä täydentävien hoitomuotojen käyttöön ja ihmisten kokemuksiin niistä saaduista hyödyistä. miksi näitä uskomattomia ihmisiä on niin paljon? kaikesta varoittelusta ja pilkkaamisestakin huolimatta? ovatko ihmiset todella niin vietävissä, siis tyhmiä? vai olisiko olemassa joitakin muita syitä? ja miksi suomalaisen lääkärikunnan johdon on niin vaikeata suhtautua asiallisesti edes omiin ulkomaisiin kolleegoihinsa ja korkeatasoisiin, aivan tieteellisiin tutkimuksiin täydentävien hoitomuotojen hyödyistä? siinä tosin voisi käydä niin, että jonkun täytyisi myöntää olleensa väärässä, ja sehän ei tietenkään ole kivaa. nyt kun hirveästi pelotellaan näistä uskomattomien hoitojen vaaroista, niin vertailuksi voisi ottaa vaikkapa virallisen lääketieteen puolelta ei niin mukavia faktoja: Suomessa kuolee vuosittain n 700-1700 potilasta hoitovirheiden vuoksi. sairaaloissa joka 100. potilas kokee vakavaa haittaa ja 10. vaaratilanteen. nämä hoitovirheet aiheuttavat yhteiskunnalle n miljardin euron kustannukset vuosittain, puhumattakaan inhimillisestä kärsimyksestä, näin siis kertoo THL.

 • ennakkoluuloton 10. 06. 2016 09:27

  Mielestäni Lääkäriliiton tulisi luopua ennakkoluuloistaan ja tehdä tautiluokituksen mukainen diagnoosikirja CAM - hoidoista Kelakorvauksien saamiseksi. Siinä olisi suurina otsikoina: Voodoo-CAM, Samaani-CAM, Korvakyntilä-CAM, Kaukoparannus-CAM, Peräsuolen huuhtelu - CAM, Reiki-CAM, Kättenpäällepanemis - CAM, Iirisdiagnostiikka - CAM ym. parisataa otsikkoa. Asiantuntijoina keskusteluun pitäisi ottaa tamperelaiset gurut Juha Teperi ja Pauliina Aarva. Heillähän on tieteellinen koulutus.

 • ennakkoluuloton 11. 06. 2016 10:35

  Unohtui kaikkein tärkein vaihtoehtohoito, yksisarvis-CAM. Siitä saat tarkempaa tietoa esitteestä "Yksisarviset/Valonpolku". Yksisarviset ovat kuolleiden valkoisten hevosten sieluja. Kun ne kehittyvät henkisellä tiellään, niistä tulee ylösnousemisen jälkeen yksisarvisvasoja. Yksisarviset palvelevat mailmankaikkeutta ja kohoavat arvoasteikossa yhä ylemmäksi. NE OVAT IHMISKUNNAN TÄRKEIMMÄT AUTTAJAT. Lääkärikunta ottakoot ne heti käyttöön CAM - hoitoina!

 • ennakkoluuloton 27. 06. 2016 14:14

  Kun Juha Teperi ja Pauliina Aarva pitivät CAM-hoitoseminaarin Tampereen yliopistossa 11.11.2015, miksi he eivät kertoneet siellä etukäteen, että Teperi esimiehenä lähettää Pauliina Aarvan keväällä 2016 Beniin Afrikkaan opiskelemaan voodoo-noidaksi? Ehkä uusi voodoo-CAM hoito olisi herättänyt kriittistä ihmettelyä. Ajavatko kyseiset henkilöt voodoo-CAM:a vaihtoehtohoitojen lippulaivaksi ja korvattavaksi yleisin varoin? Mitä mieltä Lääkäriliitto on asiasta?

 • Timppa 06. 07. 2016 17:25

  Lääkärien pitäisi opiskella enemmän ravitsemustiedettä ja päivittää tietämystään siitä.Lääkehoidoilla kyetään hoitamaan pääasiassa oiretta.Orgaaninen on lääketieteen kirosana,koska se ei lisää tuottavuutta,toisin kiun lääkkeet $. Omista ja vähän muidenkin kokemuksista tiedän useiden sairauksien johtuvan ravinteiden puutteesta. Esimerkkinä diabetes,jonka laukaisee myös mineraalien ja ravinteiden puute. Solumme eivät kykene vastaanottamaan insuliinia ollenkaan,ilman kromia ja muutamaa muuta ravintoainetta.Rottakokeissa kaikki rotat sairastuivat diabetekseen,kun ruokavaliosta poistettiin kromi.Tämän totesin itsekin ja sain nopeasti verensokerini lopullisesti tasapainoon mineraalilisällä ja bio kromilla.Lääkärini suosittelemaa insuliinilisää en onneksi tarvinnut :) https://www.youtube.com/watch?v=QUPVJ7IXTbc

 • paperiarkkipasrtori 23. 08. 2016 12:20

  Timppa suosittelee kromia sokeritaudin hoitoon. Itse suosittelen kuhnekylpy-CAM:a. Ranualainen kuumavesi - CAM on poikaa: Puljuun kiehuvaa vettä ja siinä vuorotellen istutaan ja kuumennetaan yläpäätä. Varmasti tulee kokemuksia.

 • Yleislääkäri evp. 29. 09. 2016 09:47

  Tampereen yliopiston tiloissa järjestettiin 13.11.2015 uskomushoitopäivät, joilla väitettiin olevan tieteellinen perusta. Järjestäjänä dos. Pauliina Aarva Tampereen yliopistosta. Keskustelujissa vihjaillaan, että uskomushoitopäivät kustansi Suomen terveyskauppiaiden liitto, joka julkaisi myös CAM-päivien luentojen tiivistelmät. Lisäksi vihjaillaan, että palkkioksi järjestelyistä Pauliina Aarva sai Terveyskauppiaiden liitolta voodoopapin koulutuksen sekä oleskelun Benissä Afrikassa keväällä 2016 (katso Liinanblogi). Pauliina Aarva, väite on esitetty myös tällä keskustelupalstalla, ja on uskottavuutesi sekä jatkourasi kannalta kestämätön. Onko niin kuin väitetään?

 • Kirveskantainen 30. 09. 2016 18:52

  Mika Rönkkö, Suomen terveyskauppiaiden liiton toiminnanjohtaja! Maksoitko Tampereen CAM-päivien 13.11.2015 kulut, ja maksoitko Pauliinana Aarvan matkan PALKINTOMATKANA Beniin Afrikkaan voodoo-noidaksi kouluttautumista varten keväällä 2016?

 • kolikärrynakseli 30. 10. 2016 13:43

  Voodoo-CAM on jo rantautunut Suomeen ja käytössä. Oululainen mies sai 16.10.2016 Oulun raastuvanoikeudessa kahdeksan vuoden vankilatuomion insestistä. Afrikkalaisen voodoo-poppamiehen neuvosta onnea saadakseen hän oli maannut tytärtään 10 vuoden ajan saaden aikaan kaksi lasta ja kolme aborttia. Eiköhän olisi aika jo ruveta opettamaan terveydenhoito-oppilaitoksissa ja lääketieteellisissä tiedekunnissa uskomushoitoja lääkärin näkökulmasta, jotta edes siellä älyttäisiin pysyä erillään tästä alkukantaisuudesta? Viimeisimmän tutkimuksen mukaan jopa lääketieteen opiskelijat Itä-Suomen yliopistossa uskovat uskomushoitoihin!!! Olisi kirjakin, Räisänen, Nykyajan poppamiehet.

 • kolikärrynakseli 21. 03. 2017 09:26

  Pauliina Aarva on aloittanut voimakkaan julkisen hyökkäyksen psykiatriaa vastaa. Tämä johtuu siitä, että järjestämänsä Tampereen CAM-päivät syksyllä 2015 meni mönkään.Hän haluaa uuttaa "äksöniä". Hän itse on samaanikouluttaja ja samaaninoita, joka on huhtikuussa 2017 järjestämässä Kangasalla samaanipäivät. Lisäksi hän on voodoonoita, joka on saanut 2016 koulutuksensa Benissä ja kertomansa mukaan kävi tammikuussa 2017 Benissä Afrikassa voodoon kertauskurssilla. Nyt hän haluaa uuden sävyn suomalaiseen psykiatriaan.Siitä tulisi psykiatriaan erikoinen maku ja logiikka.

 • Vaihtoehdot rock 23. 05. 2017 21:26

  voi, voi tätäkin lääkäriparkaa. Kirjoittaa paljon, mutta ei tiedä - eikä ymmärrä - mitään. Moni potilas, jolle länsimainen lääketiede on julistanut kuolemantuomion, on saanut avun vaihtoehtolääketieteestä. Esimeriksi ruotsalaiselle Peder Elderbylle antoivat lääkärit 8 kuukautta elinaikaa, koska Elderbyn selkärankaan kiinnittynyttä pahanlaatuisa keuhkosyöpäkasvainta ei voitu leikata. Elderby ei saamaansa kuolemantuomioon tyytynyt vaan lähti Kiinaan saamaan hoitoa kiinalaisesta lääketieteestä. Yrttihoidoilla hänen 55 millimetrin syöpäkasvaimensa kutistui 8 milliseksi. Elderby elää ja voi hyvin - kiinalaisen lääketieteen ansiosta. Jos hän olisi erehtynyt uskomaan länsimaisen lääketieteen huuhaalääkäreitä, hän olisi jo kuollut. Tässä linkki Elderbyhyn: http://almanova.eu/peder-elderby-overlistade-cancern-med-kinesiska-orter/

 • potilasnro100 04. 07. 2017 11:17

  Toteaisin kymmenien vuosien kokemuksellani molemmista sairauksien parantamisen taktiikoista, että molempia tarvitaan. Uskoisin, että lääkäriliitto ja vaihtoehtoisten hoitomuotojen organisaatiot sekä edustajat alkaisivat pikku hiljaa ymmärtää tämän. Olen asiakas. Asiakas on aina oikeassa, ja tästä lähtökohdasta olisi asioita kehitettävä tällaisen juupas-eipästelyn sijaan. Joissain valtioissa, kuten Saksassa, tämä on ollut arkea jo pitkään, sillä kas kummaa, joskus vaihtoehtoinen hoito on toiminut lääkkeen sijaan. Erilainen valvonta on toki hyvästä, kun siihen ei liity taloudelliset edut. Valvonnan, lääkemyynnin, lääkkeiden testauksen jne. piiriin liittyy myös väärinkäytöksiä, kuten myös vaihtoehtoisten tuotteiden. Se on meitä asiakkaita kohtaan todella valitettavaa. Me kun haluamme parantua. Lääkkeiden sivuvaikutukset voivat joskus olla myös kohtalokkaita, mitä asiaa ei sitäkään saisi vähätellä. Itseäni on kohdeltu lääkäreiden taholta usein melko ylimielisesti. Vatsavaivat on diagnosoitu pään ja mielen vaivoiksi, minua ei olla mm. suostuttu tähystämään vakavien ja pitkäkestoisten oireiden vuoksi vasta kun usean vuoden jälkeen hankin ensin itse gastrolab-testin, jonka arvot olivat päälaellaan. Niin, päässäni ei ollutkaan äkisti vikaa. Olisi ollut vain hyödyllistä tähystää aiemmin. Lukuisia muitakin arvaus- ja kokeilutöitä on lääkäreiden taholta tehty niitä sen enempää tässä luettelematta. Se, mikä minua tässä juupaseipästelyssä ihmetyttää, miten tätä jaksetaan jauhaa. Eikö olisi todella järkevämpää keskittyä ylläpitämään ja kehittämään osaamista näissä asioissa molemmin puolin. Millään alalla ei pärjää ilman monialaista tietämystä ja yhteistyötä. Se on fakta. Ennen ehkä toimittiin autoritäärisesti ja yhden asian puolesta torvia toitottaen. – Ihmetyttää muuten todella sairaaloissa, että potilaille tarjoillaan sokeroituja kiisseleitä, venhäleipää ja makeita jugurtteja, liimaisia perunoita ja vastaavaa "epäruokaa". Omituista todella. Kyseessä kuitenkin siis laitos, jonka tehtävänä olisi hoitaa. Asiaan pitäisi saada pikainen muutos. Vai onkohan jo tullut?

 • Sivang 02. 08. 2017 02:27

  Mäkään en seppänä usko muita metodeja ku oppimiani koska opiskeluun käytin aikani ja ne työkalut on parhaat joiden käytöstä mulle maksetaan. Mun mielipide vaihtelee oman edun mukaan eli jos maksat vaikka nyt 10k enemmän ku "panS-nO" ni varmasti ostan paremman auton vaikka tota "onHad". Varmaa joku itämainen lääkettiede on pätevä siellähän on joku kaks ihmistä elossa. Ei ihme ettei ne tartte julkistaterveyden huoltoa. Nii joo ja neki kaks on jottai 200-vuotiaita kääpiä ja ne nauro mua ku mä raivosin et mistä täältä saa kunnon kahvia. Nii joo ja se akupunktio ei se auta kaikkii vaivoihin heti pysyvästi. Nii eikä niil ees oo niit firmoi jokka maksais. Eikä oo tietokone ohjelmaa mihin vaan kirjoitetaa oireet ja kone antaa osuvia lääkkeit mitä kirjottelen summa mutikassa. Ni sehän tarkoittaa et tarttis oikeesti osata diagnosoida ja tietää jotain niistä lääkkeistä.

 • melanooma 16. 09. 2017 10:36

  Olen parantunut leikkauksella melanoomasta, ja olen siitä lääketieteelle kiitollinen. Olen nyt terve. Jani Kokki hörhöili paksunsuolensyöpänsä kanssa, ja hoisi sitä uskomushoidoilla. Leikattiin henkitoreissaan viime hetkellä. Harhaan johtaneet hörhöt!!! Hävetkää, ja tuntekaa vastuunne!!!

 • Natalia 18. 09. 2017 12:38

  Turha on ylistää lääketieteellisiä hoitoja, sillä ne ovat vain lääketeollisuuden jippo rikastuttaa pörssiään. Lääketeollisuus on liiketoimintaa jonka tarkoitus on vain tehdä voittoa tuotteillaan. Lääkkeet ovat kaikkea muuta kuin ihmisten auttamiseen tarkoitettuja. Maaikmanlaajuisesti ihmiset on altistettu laboratoriokoekaniineiksi. Mitataan vain kuinka paljon ja mitä haittavaikutuksia kukih saa ja kauanko henki pihisee hoitojen alettua. Nähty on että olo senkun huononee mitä enemmän lääkitään. Esim. ei tutkita jalkakivun syytä vaan määrätään panadolia kivunlievitykseen vaikka on selvästi neuropaattista laatua, mutta jos lääkärillä ei ole ymmärrystä asiasta niin pitäisi ohjata ammattitaitoiselle lääkärille sellaiset potilaat. Ei siis ole tarkoituskaan hoitaa vaan pahentaa potilaan tilaa. Itse en moisiin lääkäreihin uskokkaan vaan ihan oikeasti luontaishoidoilla päästään todella hyvään lopputulokseen ja ilman lääkkeiden sivuvaikutuksia ja henkikultakin säilyy toisin kuin monen lääketieteellisen hoidon seurauksissa.

 • Skepponen 09. 01. 2018 09:24

  Lääkäri Juha Teperin uskottavuus meni sekaannuttuaan Pauliina Aarvan touhuihin.

 • Maisa 22. 01. 2018 15:51

  Todella noloa julkaista tällainen kirjoitus. Tämä on joko maksettu tai ihan kerta kaikkiaan todiste siitä, kuinka koulutusjärjestelmä pitää huolta siitä, että oman ammattitaitonsa ulkopuolelle ei vilkuilla. Oikeasti. Mielettömän noloa. Myötähäpeä on suuri, kun tällaiset ns. älykkäät auktoriteetit julkaisevat tällaista tekstiä, joka on näin valheellista. Veden muisti on tieteellisesti todistettu vaikka kuinka monta kertaa. Teksti on jo lähtökohtaisesti etovaa ja epäkehittävää juorulehtien tasoista pinnallista huttua, kun silmiin osuu sanoja, kuten "typerä". Very professional... Hah. Ja sitten tämä: "Potilaan oire on yleensä merkki sairaudesta. Se tulee tutkia. Kliininen tauti tarvitsee lääketieteellisen hoidon. Monella ihmisellä ongelma on kuitenkin luonteeltaan oireilu, vaiva. Oireeseen saattaa olla lääke. Mutta tällaisissa tilanteissa vaihtoehtoiset hoitomuodot voivat myös osoittautua tehokkaiksi, koska näissä tilanteissa usko voi todella parantaa – ei tautia, mutta oireen, jonka takaa ei selvää tautia löydy." Nythän on niin, että lääkärissähän tätä juuri Ei tehdä niin, että selvitettäisiin oireen taustalla oleva sairaus. Homeopatiassa se on taas yksi peruspilareista. Aivan jäätävää luettavaa. Valkotakeilla ei ole tulevaisuutta, jos tietämyksenne on näin kivikautista.

 • Balcebokoululaaketiede 31. 01. 2018 17:24

  Blasebo koululaaketiede opettaa freudeja ja muita kultti guruja laaketieteena.. Kun freud markkinoi opioideja ja opioidi orjat sai vieroitus oireet, jotka freud listasi ja sanoi tama on psykosomatia uusi tiede ja.toiset tohtorit aanesti kuinka paljon opioidi rahaa saadaan lisaa jos nuo opioidien sivuoireet merkataan psykosomatiaksi eli uudeksi tieteeksi.. Noita aarimmaisen vaarallisia vainoharhaisia sadisti freudin psykosimatia teorioita koululaaketiede yha opetaa ja on aarimmaisen vakivaltainen ja barbaari pakko tuputtaja.. Jos henkilo ei usko psykosoamatiaan, vakivaltaiseksi koulutetut tohtorit pakko ohjaa psykiatrille, jotka haisee eugenismismille,maistuu sadismille ja tuoksuvat barbaarille.. Psykosomatia on.ihmisoikeus rikos, jossa sadisti tohtorit pyrkivat halventaan yksiloa siksi etta hanella on.kehon kipuja.. Yksikaan uskomus tiede ei ole niin paha ja vaarallinen kuin koululaaketieteen nazi teoriat, Psykiatrit ovat kuin.kiluva silma kommunistit marxin teorioissa,he pakko tuputtvat marxin.tilalla freudia ja.muita sadisti guruja.. Koululaaketiede on aarimmaisen agressiivinen uskomustieteiden kehto aina ollut, Koululaaketieteessa tieteita on aina tehty aanestamalla, joiden pohja on sama kuin pannukakussa, isot opukset ja kaaviot, joissa ei ole yhta ainutta labraa eika faktaa tieteen teon pohjana.. On taysin naurettavaa markkinoida psykiatriaa tieteena ja psykiatreja imistuntijoina.. Psyykke on.maapallon suurin huijaus. 1.psyykesta ei ole labraa, ei xray kuvaa, Eli koululaaketiede markkinoi jotain mita ei ole olemassa, Vainoharhaisimmat hitlerin kovina.kiskovat ihmisia vankilohin.koska uskovat jopa psykosomatiaan, joista jokainen on mutu diaknoosi.. Ainoastaan sadisti henkilo nakee toisen kehon kivut mielisairautena,, se on 100% vainoharhaa.. Tama vainoharha ja sen opettaminen johtaa siihen Etta isanmaataan rakastavat ja siihen.luottvat kansalaiset kiskotaan psykiatrin kidutettavaksi kehon kivuista. Pelattavat kuvottavat psykiatrit tekevat.heista isanmataan vihaavia vapisevia ihmisraunioita, Nazi leireissaan, joiden kauhut ovat kammottavat.. Ihan samaa kun nazi saksassa.. Ja jos tuo syyttomien ihmisten nazi leireille kuskaaminen ja vainoharhaisten.koululaaketieteen teoriotten pakko tuputus ei llopu, On pakko kysya apua venajalta,.etta se tulee siirtamaan suomalaiset siperiaan, jossa he saavat vapaasti simputtaa sioerian.huskeja sadisti freudin teorioilla ja sivallella siperian villikoiria yhta sasitisesti kuin suomalais tohtorit nyt.sivaltelevat freudin teorioilla suomalaisia. Pakko tuputtajookoot suimalaitohtorit sadisti teorioitaan siperian kakkara.mannyille.. Ihmisten pariin tuollaiset sadisti teoriat eivat sovi, Ne tuottavat enemman karsimysta kuin marxin teoria ja yhta paljon kuin eugenismi teoria,.jonka puhdas jatke psykosomatia on. Ne ovat nazi.teorioita. Sadisti nauttii kun.se.saa laittaa juutalaisleimoja toisen hihaan,. Sadisti.kaskee kehon kipu potilaita psykiatrille, Sadisti kayttaa pakko hoitoja, koska sadistin mielesta kaikkien on pakko uskoa samaan teoriaan kuin han.uskoo.. Sadisti uskoo etta tama pannukakku teoria nyt on.oikea teoria,vaikka kaikki toiset ovat olleet vaaria.. Sadisti kayttaa pakkoa, sadisti nauttii siita etta se saa nayttaa etta hanella on.valtaa vangita ihmisia.. Pakko hoito on.sadismia jolla isanmaataan rakastavista yksiloista tehdaan isanmaataan vihaavia pelkaavia ihmisraunioita.. Sadisti nauttii etta toinen pelkaa.. Sadisti nauttii kun han.saa sivaltaa kehon kipuja psyykkiseksi.. Kaikki tama on.sadismia mita koululaaketiede harjoitaa, ja nain pitkalle sadismiin vajonnelle maalle, ei voida muuta kuin odottaa etta sadistisiin teorioihin sairastunut isanmaa saa rangaistuksen Ja rankaisijana toimii venajan armeija Suomen lipusta jaa vain muisto historian kirjaan Ja suomi palaa sinne mista se on tullutkin, Koska meista ei ollut itsenaiseksi Aloimme hakata heti omiamme sadisti teorioilla,.joiden kehto koululaaketiede on aina ollut.

 • Pauliina Aarva 03. 03. 2018 15:00

  En yleensä kommentoi keskustelupalstoja, mutta tällä Lääkäriliiton virallisesti ylläpitämällä kommenttipalstalla näkyy olevan niin uskomattomia minua koskevia, henkilökohtaisesti loukkaavia väitteitä ja vihjailuja, että nyt puutun asiaan. Olen koulutukseltani yhteiskuntatieteiden tohtori ja terveyden edistämisen dosentti Tampereen yliopistossa. Järjestimme tutkijaryhmän kanssa Tampereen yliopistossa 13.11.2015 tutkimusseminaarin ”Täydentävät ja vaihtoehtoiset hoidot. Tieteellinen tutkimus ja sen haasteet Suomessa”. Ihmettelen suuresti, että tästä tilaisuudesta edelleen esitetään asiallisilla foorumeillakin ”vaihtoehtoisia faktoja”, vaikka koko seminaarin aineisto on julkisesti kaikkien luettavissa Tampereen yliopiston nettisivuilla. Tässä linkki http://www.uta.fi/hes/oikopolut/tapahtumat/CAM-seminaari%20131115%20abstraktit.pdf CAM (Complementary and Alternative Medicine) -tutkimuksesta Suomessa on tulossa tutkimusryhmämme kirjoittama katsausartikkeli, joka on hyväksytty julkaistavaksi Sosiaalilääketieteellisessä Aikakauslehdessä. Toivoisin, että täydentävistä ja vaihtoehtoisista hoitomuodoista voitaisiin vihdoin käydä asiallista ja tutkimustietoihin nojaavaa keskustelua. Näitä hoitomuotojahan käyttää noin joka kolmas suomalainen. Yksityisen tutkijan eli minun leimaamiseni häpeäleimalla (”voodoo-noita” tällä keskustelupalstalla) on niin ällistyttävää, että en voi muuta kuin ihmetellä sitä tunteen paloa, joka ohjaa leimaajia niin, että vielä yli 2 vuotta tutkimusseminaarin jälkeenkin minun vihjaillaan ”touhuilevan” (Skepponen 9.1.2018 yllä). Ajatuksistani, toiminnastani ja harrastuksistani saatte oikeaa tietoa blogistani www.liinanblogi.com tai ottamalla minuun suoraan yhteyttä pauiina.aarva@uta.fi. Kiitos.

 • kolikärrynakseli 10. 03. 2018 18:20

  Olet pannut alulle Tampereen yliopistossa useita uskomushoitoihin liittyviä väitöskirjoja. väitöstilaisuudessa tullaan AUDITORIOSTA käsin perin juurin selvittämään aivojen uskomushoito keskuksen rooli uskomushoidollisissa kokenuksissa. Olepa varovainen1

 • Allahisfeuduswell 18. 04. 2018 15:31

  ON EDESVASTUUTONTA ETTA KOULULAAKETIEDE TEKEE POLIITTISIA PANNUKAKKU TEORIOITA (psykosomatia) JA UOSKAROI NIILLA IHMISTEN KANSSA. PSYYKKE/psykosomatia/ EUGENISMI niilla millaan ei ole labra tai fakta pohjaa, enempaa kuin pannukakulla ja klululaaketiede opettaa aina vain vaarallisempaa roskaa tieteena. Koska se ei vaadi muuta kuin teorian tieteen pohjaiksi ja aina on ollut narsisti guruja kuten FREUD jotka tekevat sadismin harjoittamiseen mystisia opuksia, jotka tohtoreiden sisaisella aanesrytutyksella julistateetaan tieteeksi. psykosomatia syntyi siita kun FREUD myi opioideja psyykkelaakkeeksi ja kun rahan tulo oli uhata loppua vieroitus oireisiin, tama satuseta listasi vieroitusoire kivut psykosomatiaksi etta opioidi kauppaa voitiin jatkaa. Tata vainoharhaista psykosomatian oppia puoskarit opettavat yha koululaaketoeteessa suurena tieteena. Moni suomalainen on kuollut kun puoskarit inttaa syopa oireita mielisairaudeksi. Tuhannet ovat saaneet pysyvan pelon ja trauman kun sadistis luontoinen narsisti tyyppinen vainoharhaissksi koulutettu koululaaketieteen tohtori on jattanyt tappavat taudit kuten aivokalvon tulehdukset tutkimatta ja oireet on siftattu psyykkiseksi . Narsiti tohtorit ei edes korjaa keinotekoisia mielisairaan papereita jota vainoharhaiseksi koululaaketieteen opetuksessa tulleet tohtorit ovat saaneet vapaasti ampua kuin tykin kuulia ihmksten sydammiin.. Koululaaktiede on super vaarallinen kehon kipujen valottelu paikka.. Tohtorit ovat kivenkovia kuin kommunistit teorioissaan ja uskovat niihin kuin SS sotilaat psykiatrien tekemaan euvenismiin ja tuahnnet suomalaiset pelkaavat ja vihaavat heita, koska vainoharhaisiin sadistisiin teorioihin sairastunut isanmaa on brutaali. Ihmisia on kiskottu kuin kulakkeja vankilamaisiin oloihin kidutettavaksi suoraan vastaan otolta, kun tohtori on tehnyt poliittista tyota ja merkannut kritisoijan kehon oireet psyykkiseksi ja jos henkilo ei ole manipuloitava ja sanoo etta en ole mielisairas vaan valtio on mielosairas opettaessaan tuollaista vainoharhaa..tohtorit tulevat kiiluvasilmaksi kuin kommunistit ja vakivalloin tempaavat brutaalisti kuin kulakin psykiatrien gladiattori kidutus vankiloihin kidutettavaksi ja yksilo ei ole tehnyt rikosta, Vaan hanta. Vastaan valtio on tehnyt ihmisoikeus rikoksen, koska jokaisella lain mukaan pitaa olla oikeus valittaa kehon vaivojaan ilman vankila tuomioita, joita koululaaketoeteen brutaalit ja barbaariksi vainoharhaisista freudilaisista GURU teorioista tullut isanmaa.. Ainoa mielisairas tassa maassa ovat tohtorit. Opettavat kaikenlaista vainoharhaista GURUjen opettamaa soopaa.. ON PAIVAN SELVAA ETTA PSYKOSOMATIA JA MUU KOULULAAKETIETEEN PANNUKAKKU TIEDE ON POLIITTISEEN KAYTTOTARKOITUKSEEN TEHTY, ETTA VALTIOLLA/ virkatohtorilla ON KEINO HALVENTAA ALEMPAAN KASTIIN JA KIDUTTAA NIITA JOTKA OVAT KRITISOINEET TOHTOREITA ITSEAAN/ heidan vainoharhaisia teorioita / virkamiehistoa..heilla ei ole muuta keinoa kuin odottaa kun yksilo sairasruu, silloin he iskevat kuin narsisti susilama teoria hampaansa yksilon oireisiin ja vievat'kritisoijan ( joka on ainut tervejarkinen) hullun mielisairaan sadistisen psykiatrin kidutettavaksi.. Tata suomi on tehnyt koko itsenaisyytensa ajan, se on kritiikin kitkenta malli. JA SE ON IHMISOIKEUS RIKOLLISUUTTA JA VALTION RAHOITTAMA TERVEYDEN HOITO ON VAARALLISTA, KOSKA SILLOIN VALTIO KATSOO OIKEUDEKSEEN PAKKOTUPUTTAA JA VANGITA NE JOTKA EIVAT USKO KOULULAAKETIETEEN VAARALLISIIN GURU OPPEIHIN. KOULULAAKETIEDE ON KUIN KOMMUNISTI, JOKAISEN ON USKOTTAVA JOKA IKINEN GURUN SANA, TAI YKSILO KUSKATAAN PSYKIATRIEN KIDUTETTAVAKSI, TAMA EI POIKKEA TOTAALI KOMMUNISMISTA, ME OLEMME MILITARISTINEN VAINOHARHAINEN PSYKIATRINEN SADISTI TEORIOILLA KANSAA TRAUMATISOIVA PELATTAVA VALTIO. ON TAYSIN NAURETTAVAA ETTA KOULULAAKETIEDE OHJAA KEHON KIPU JA MUITA POTILAITA NOILLE BARBAAREILLE VALTION KIDUTTAJILLE.. EIKO OMA JARKI KERRO ETTA KYSE ON KIDUTUKSEEN TEHDYSTA TEORIASTA. GURU TARVITSEE ALISTETTAVIA JA ETSII NIITA KEHON KIPU POTILAIDEN JOUKOSTA JA MANIPULOITAVA YKSILO USKOO GURUA JA SYO JOKA HERMOMYRKYN JOTA SATUSETA TARJOO.. TOINEN SAA ALISTETTVAN JA TOINEN ALISTAJAN JA HEILLA MENEE HYVIN.. MUTTA VASTUUN TUNTOISET, EI MANIPULOITAVAT YKSILOT EIVAT PUHU GURULLE MITAAN, HE NAKEVAT JARJESTELMA ON SADISMIN HARJOITTAMISTA JA YMMARTAVAT ETTA KYSE ON MAAPALLON PAHIMMASTA JA VAARALLISIMMASTA YKSILOA JA ENNENKAIKKEA MIELTA VAHINGOITTAVASTA PUOSKAROINNISTA. JA KOULULAAKETIEDE MARKKINOI SADISRISET PSYKIATRIT AUTTJIANA JA IHMISTUNTIJOINA KUTEN EUGENISMI TEORIAN, JONKA KOULULAAKETIEDE TEKI PUHTAASTI POLIITTISISTA SYISTA JUUTALAISTEN TAPPAMISTA " auttaen arvottoman elaman paattamisessa" VARTEN.. KOULULAAKETIETEEN LIIKAITOS JARJESTI GURUILLE NOBEL PALKINNOT JONKA SEURAUKSENA HITLER JA SS USKOI SITA TIETEENA.. HITLER JOHTI BUNKKERISTA SOTAA JA KOULULAAKETIETEEN " ihmistuntijat" LASTASI JUUTALAISET KAASU UUNIIN HETI KUN " ihmistuntijat" OLI MERKANNU KIRJAAN TAPETTAVAN SILMAN VARIN JA LUIDEN PITUUDEN, KOSKA " ihmistuntijat" USKOI ETTA MIELISAIRAUS NAKYI LUUN JA KALLON MUODOSTA JA ENNALTA EHKAISYNA VAARAT KALLON MUODOT TUHOTTIIN.. KOKO PSYKIATRIA OLISI KIELLETTY ELLEI KOULULAAKETIEDE OLISI VALEHDELLUT ETTA BUNKKERISSA KOKO SODAN AJAN OLLUT HITLER TAPPOI LATVIASSA,LIETTUASSA, PUOLASSA,UNKARISSA, KAIKKI.. KOULULAAKETIETEEN PSYKIATRIT SEN TEKI EIKA HITLER, JOKA KIELSI JUUTALISTEN TAPPAMISEN, MUTTA KOULULAAKETIEDE OLI ERI MIELTA.. MEIDAN PSYKOSOMATI ON PUHDAS EUGENISMIN JATKE JOSSA KEHON.MITTOJEN. SIJAAN KEHON KIVUT OVAT MIELISAIRAUDEN MERKKI JA JUUTALAISTEN SIJALLA TEORIOISTA BRUTAALEIKSI TULLEET TOHTORIMME KUSKAA SUOMALAISIA KUIN KULAKKEJA MIELISAIRAALOHIN KIDUTETTAVAKSI JOS ON KEHON KIPUJA.. YKSIKAAN LUONTAIS LAAKETIEDE EI PIDA VANKILOITA NIITA VARTEN JOTKA EI USKO LUONTAISLAAKETIETEESEEN.. KOULULAAKETIEDE PITAA VANKILOITA NIITA VARTEN JOTKA EIVAT USKO KOULAULAAKETIETEEN SADISMIN HARJOTTAMISTA VARTEN TEHTYJA VAINOHARHAISIA TEORIOITA TIETEEKSI.. KOULULAAKETIEDE ON VAARALLINEN. SITA KIINNOSTAA RAHA JA JOS YKSILO EI TUOTA RAHAA VAPAAEHTOISESTI, BARBAARIT INJEKTOIVAT HERMOMYRKKYJA VAKIVALLOIN, KOSKA SIITA SAA RAHAA KELALTA.. KOULULAAKETIETEELLE RAHA JA TEORIA OVAT TARKEAMPIA KUIN IHMISET JA HEIDAN HYVINVOINTI.. PSYKIATRIAN TEORIA ON KESKIAIKAISTA GLADIATTORI KIDUTUSTA JOSTA AINOA HYODYN SAAJA ON LAAKETEOLLISUUS . PSYKOSOMATIA TEKEE NIIN PALJON TRAUMoja ihmisille, pitaa olla super vainoharhainen ja tyhma jos uskoo tuollaisia pannukakku tieteita.. Jokainen keinotekoinen kehon kipu mielisairaan paperi on ihmisoikeus rikos.. Mita teemme talle rikolliselle vainoharhaiselle valtiolle? Se ei ole koskaan korjannut. Rikoksiaan, ei pyytanyt anteeksi joten.. Taa on noita vainoa pahempaa ja vaarallisempaa. GURU LUONTEISET IHMISET TARVITSEVAT ALOSTETTAVIA Kaikkein vaarallisin kultti on koulylaaketietteen psykiatria, jossa kehon kivut paasta varpaisiin on merkattu mielisairauden merkiksi, voi poloiset mita vainoharhaa ja sadismia koululaaketieteen pikkusielut opettavat.. Yksi keinotekoinen kehon kivuista varkatty ihmisoikeus rikos eli mielisairaan papru.. Tekee isanmaataan rakastavasta ja siihen luottavasta yksillsta.isanmataan pelkaavan ja vihaavan.. Koska nakee isanmaa on militaristi hullu, jolle kehon vaivoja ei saa esittaa, niista kiskotaan kuin kulakki vankilaan,, joissa hanesta tehdaan pelkaava ihmisraunio.. Sadististen teorioitten osasto inttaa traumatisoivaa brutaliteettia auttamiseksi, kuten eugenisti tohtorit omaansa. Jos yksilo ei ole hitler mielisten psykiatrian gurujen kanssa samaa mielta..sadisti sanoo sita sairauden tunnottomuudeksi.. Vaikka han on ainut tervejarkinen noiden GLADIAATTORI KIDUTTJIEN KOURIIN SUOMESSA JOUTUU YHDESTA NEKATIIVISESTA ARTIKKELISTA, JOKA KOSKEE KOULULAAKETIETEEN BRUTALITEETTIA.. ON TAYSIN JARJETONTA MILLA KIIMALLA KOULULAAKETIEDE LEIMAA IHMISIA mielivaltaisilla leimoilla eli DAAVIDIN TAHDILLA KUIN JUUTALAISIA " ENNEN KAASU UUNIIN LAITTAMISTA.. KAIKKI TAMA JARJETTOMYYS JA KARSIMYKSET VAIN SIKSI ETTA MEILLA EI OLE VAKUUTUSTERVEYDEN HOITOA, JA JOUDUMME MENEMAAN JULKISELLE, JOKA ON SAMALLA POLIITTINEN, MIELIPIDE VALVONTA KESKUS, JOSSA KRIITIKOT NYPITAAN JA HEISTA TEHDAAN ISANMAATA PELKAAVIA JA VIHAAVIA IHMISRAUNIOITA, JOS MIELIPITEET EI VOITELE NARSISTISTA KOULULAAKETIEDETTA TAI JULKISHALLINTOA, JOISTA KUMPIKIN ON KUIN KOMMUNISTI PUOLUE, JOKA OHJAA KRITISOIJAT PSYKIATRIEN KIDUTETTAVAKSI.. VAIN SADISTISTA TEORIAA VOI KAYTTAA KIDUTUKSEEN JA.SIIHEN PSYKOATRIA ON TEHTY. Narsisitista tohtoria miellyttaa toisten alentaminen kehon kivuista tai mista vaan vaikka takin varista.. On hyvin vaarallista etta valtio antaa tallaisten vainoharhaisten ja super vaarallisten koululaaketieteen puoskari teorioiden rehottaa.. Rahat pois puoskari tieteilta ja linnana puoskarit eli sadisrti psykiatrit, vaaralliset freudin palvoja GURUT ja raha.sammot kultti opeillaan. Terve koululaaketiede perustuu labraan ja faktaan ja guru laaketieteet pois, ne samanalaista kidutus tiedetta kuin eugenismi nazi saksassa, josta SS tuli pahaksi ja meidan tohrorit ovat tulleet SS sotilaiksi psykosomatioista ja muista vainoharhaisista opeista, joita koululaaketiede yksinomaan opettaa..

 • Allahisfeuduswell 18. 04. 2018 16:09

  ON EDESVASTUUTONTA ETTA KOULULAAKETIEDE TEKEE POLIITTISIA PANNUKAKKU TEORIOITA (psykosomatia) JA UOSKAROI NIILLA IHMISTEN KANSSA. PSYYKKE/psykosomatia/ EUGENISMI niilla millaan ei ole labra tai fakta pohjaa, enempaa kuin pannukakulla ja klululaaketiede opettaa aina vain vaarallisempaa roskaa tieteena. Koska se ei vaadi muuta kuin teorian tieteen pohjaiksi ja aina on ollut narsisti guruja kuten FREUD jotka tekevat sadismin harjoittamiseen mystisia opuksia, jotka tohtoreiden sisaisella aanesrytutyksella julistateetaan tieteeksi. psykosomatia syntyi siita kun FREUD myi opioideja psyykkelaakkeeksi ja kun rahan tulo oli uhata loppua vieroitus oireisiin, tama satuseta listasi vieroitusoire kivut psykosomatiaksi etta opioidi kauppaa voitiin jatkaa. Tata vainoharhaista psykosomatian oppia puoskarit opettavat yha koululaaketoeteessa suurena tieteena. Moni suomalainen on kuollut kun puoskarit inttaa syopa oireita mielisairaudeksi. Tuhannet ovat saaneet pysyvan pelon ja trauman kun sadistis luontoinen narsisti tyyppinen vainoharhaissksi koulutettu koululaaketieteen tohtori on jattanyt tappavat taudit kuten aivokalvon tulehdukset tutkimatta ja oireet on siftattu psyykkiseksi . Narsiti tohtorit ei edes korjaa keinotekoisia mielisairaan papereita jota vainoharhaiseksi koululaaketieteen opetuksessa tulleet tohtorit ovat saaneet vapaasti ampua kuin tykin kuulia ihmksten sydammiin.. Koululaaktiede on super vaarallinen kehon kipujen valottelu paikka.. Tohtorit ovat kivenkovia kuin kommunistit teorioissaan ja uskovat niihin kuin SS sotilaat psykiatrien tekemaan euvenismiin ja tuahnnet suomalaiset pelkaavat ja vihaavat heita, koska vainoharhaisiin sadistisiin teorioihin sairastunut isanmaa on brutaali. Ihmisia on kiskottu kuin kulakkeja vankilamaisiin oloihin kidutettavaksi suoraan vastaan otolta, kun tohtori on tehnyt poliittista tyota ja merkannut kritisoijan kehon oireet psyykkiseksi ja jos henkilo ei ole manipuloitava ja sanoo etta en ole mielisairas vaan valtio on mielosairas opettaessaan tuollaista vainoharhaa..tohtorit tulevat kiiluvasilmaksi kuin kommunistit ja vakivalloin tempaavat brutaalisti kuin kulakin psykiatrien gladiattori kidutus vankiloihin kidutettavaksi ja yksilo ei ole tehnyt rikosta, Vaan hanta. Vastaan valtio on tehnyt ihmisoikeus rikoksen, koska jokaisella lain mukaan pitaa olla oikeus valittaa kehon vaivojaan ilman vankila tuomioita, joita koululaaketoeteen brutaalit ja barbaariksi vainoharhaisista freudilaisista GURU teorioista tullut isanmaa.. Ainoa mielisairas tassa maassa ovat tohtorit. Opettavat kaikenlaista vainoharhaista GURUjen opettamaa soopaa.. ON PAIVAN SELVAA ETTA PSYKOSOMATIA JA MUU KOULULAAKETIETEEN PANNUKAKKU TIEDE ON POLIITTISEEN KAYTTOTARKOITUKSEEN TEHTY, ETTA VALTIOLLA/ virkatohtorilla ON KEINO HALVENTAA ALEMPAAN KASTIIN JA KIDUTTAA NIITA JOTKA OVAT KRITISOINEET TOHTOREITA ITSEAAN/ heidan vainoharhaisia teorioita / virkamiehistoa..heilla ei ole muuta keinoa kuin odottaa kun yksilo sairasruu, silloin he iskevat kuin narsisti susilama teoria hampaansa yksilon oireisiin ja vievat'kritisoijan ( joka on ainut tervejarkinen) hullun mielisairaan sadistisen psykiatrin kidutettavaksi.. Tata suomi on tehnyt koko itsenaisyytensa ajan, se on kritiikin kitkenta malli. JA SE ON IHMISOIKEUS RIKOLLISUUTTA JA VALTION RAHOITTAMA TERVEYDEN HOITO ON VAARALLISTA, KOSKA SILLOIN VALTIO KATSOO OIKEUDEKSEEN PAKKOTUPUTTAA JA VANGITA NE JOTKA EIVAT USKO KOULULAAKETIETEEN VAARALLISIIN GURU OPPEIHIN. KOULULAAKETIEDE ON KUIN KOMMUNISTI, JOKAISEN ON USKOTTAVA JOKA IKINEN GURUN SANA, TAI YKSILO KUSKATAAN PSYKIATRIEN KIDUTETTAVAKSI, TAMA EI POIKKEA TOTAALI KOMMUNISMISTA, ME OLEMME MILITARISTINEN VAINOHARHAINEN PSYKIATRINEN SADISTI TEORIOILLA KANSAA TRAUMATISOIVA PELATTAVA VALTIO. ON TAYSIN NAURETTAVAA ETTA KOULULAAKETIEDE OHJAA KEHON KIPU JA MUITA POTILAITA NOILLE BARBAAREILLE VALTION KIDUTTAJILLE.. EIKO OMA JARKI KERRO ETTA KYSE ON KIDUTUKSEEN TEHDYSTA TEORIASTA. GURU TARVITSEE ALISTETTAVIA JA ETSII NIITA KEHON KIPU POTILAIDEN JOUKOSTA JA MANIPULOITAVA YKSILO USKOO GURUA JA SYO JOKA HERMOMYRKYN JOTA SATUSETA TARJOO.. TOINEN SAA ALISTETTVAN JA TOINEN ALISTAJAN JA HEILLA MENEE HYVIN.. MUTTA VASTUUN TUNTOISET, EI MANIPULOITAVAT YKSILOT EIVAT PUHU GURULLE MITAAN, HE NAKEVAT JARJESTELMA ON SADISMIN HARJOITTAMISTA JA YMMARTAVAT ETTA KYSE ON MAAPALLON PAHIMMASTA JA VAARALLISIMMASTA YKSILOA JA ENNENKAIKKEA MIELTA VAHINGOITTAVASTA PUOSKAROINNISTA. JA KOULULAAKETIEDE MARKKINOI SADISRISET PSYKIATRIT AUTTJIANA JA IHMISTUNTIJOINA KUTEN EUGENISMI TEORIAN, JONKA KOULULAAKETIEDE TEKI PUHTAASTI POLIITTISISTA SYISTA JUUTALAISTEN TAPPAMISTA " auttaen arvottoman elaman paattamisessa" VARTEN.. KOULULAAKETIETEEN LIIKAITOS JARJESTI GURUILLE NOBEL PALKINNOT JONKA SEURAUKSENA HITLER JA SS USKOI SITA TIETEENA.. HITLER JOHTI BUNKKERISTA SOTAA JA KOULULAAKETIETEEN " ihmistuntijat" LASTASI JUUTALAISET KAASU UUNIIN HETI KUN " ihmistuntijat" OLI MERKANNU KIRJAAN TAPETTAVAN SILMAN VARIN JA LUIDEN PITUUDEN, KOSKA " ihmistuntijat" USKOI ETTA MIELISAIRAUS NAKYI LUUN JA KALLON MUODOSTA JA ENNALTA EHKAISYNA VAARAT KALLON MUODOT TUHOTTIIN.. KOKO PSYKIATRIA OLISI KIELLETTY ELLEI KOULULAAKETIEDE OLISI VALEHDELLUT ETTA BUNKKERISSA KOKO SODAN AJAN OLLUT HITLER TAPPOI LATVIASSA,LIETTUASSA, PUOLASSA,UNKARISSA, KAIKKI.. KOULULAAKETIETEEN PSYKIATRIT SEN TEKI EIKA HITLER, JOKA KIELSI JUUTALISTEN TAPPAMISEN, MUTTA KOULULAAKETIEDE OLI ERI MIELTA.. MEIDAN PSYKOSOMATI ON PUHDAS EUGENISMIN JATKE JOSSA KEHON.MITTOJEN. SIJAAN KEHON KIVUT OVAT MIELISAIRAUDEN MERKKI JA JUUTALAISTEN SIJALLA TEORIOISTA BRUTAALEIKSI TULLEET TOHTORIMME KUSKAA SUOMALAISIA KUIN KULAKKEJA MIELISAIRAALOHIN KIDUTETTAVAKSI JOS ON KEHON KIPUJA.. YKSIKAAN LUONTAIS LAAKETIEDE EI PIDA VANKILOITA NIITA VARTEN JOTKA EI USKO LUONTAISLAAKETIETEESEEN.. KOULULAAKETIEDE PITAA VANKILOITA NIITA VARTEN JOTKA EIVAT USKO KOULAULAAKETIETEEN SADISMIN HARJOTTAMISTA VARTEN TEHTYJA VAINOHARHAISIA TEORIOITA TIETEEKSI.. KOULULAAKETIEDE ON VAARALLINEN. SITA KIINNOSTAA RAHA JA JOS YKSILO EI TUOTA RAHAA VAPAAEHTOISESTI, BARBAARIT INJEKTOIVAT HERMOMYRKKYJA VAKIVALLOIN, KOSKA SIITA SAA RAHAA KELALTA.. KOULULAAKETIETEELLE RAHA JA TEORIA OVAT TARKEAMPIA KUIN IHMISET JA HEIDAN HYVINVOINTI.. PSYKIATRIAN TEORIA ON KESKIAIKAISTA GLADIATTORI KIDUTUSTA JOSTA AINOA HYODYN SAAJA ON LAAKETEOLLISUUS . PSYKOSOMATIA TEKEE NIIN PALJON TRAUMoja ihmisille, pitaa olla super vainoharhainen ja tyhma jos uskoo tuollaisia pannukakku tieteita.. Jokainen keinotekoinen kehon kipu mielisairaan paperi on ihmisoikeus rikos.. Mita teemme talle rikolliselle vainoharhaiselle valtiolle? Se ei ole koskaan korjannut. Rikoksiaan, ei pyytanyt anteeksi joten.. Taa on noita vainoa pahempaa ja vaarallisempaa. GURU LUONTEISET IHMISET TARVITSEVAT ALOSTETTAVIA Kaikkein vaarallisin kultti on koulylaaketietteen psykiatria, jossa kehon kivut paasta varpaisiin on merkattu mielisairauden merkiksi, voi poloiset mita vainoharhaa ja sadismia koululaaketieteen pikkusielut opettavat.. Yksi keinotekoinen kehon kivuista varkatty ihmisoikeus rikos eli mielisairaan papru.. Tekee isanmaataan rakastavasta ja siihen luottavasta yksillsta.isanmataan pelkaavan ja vihaavan.. Koska nakee isanmaa on militaristi hullu, jolle kehon vaivoja ei saa esittaa, niista kiskotaan kuin kulakki vankilaan,, joissa hanesta tehdaan pelkaava ihmisraunio.. Sadististen teorioitten osasto inttaa traumatisoivaa brutaliteettia auttamiseksi, kuten eugenisti tohtorit omaansa. Jos yksilo ei ole hitler mielisten psykiatrian gurujen kanssa samaa mielta..sadisti sanoo sita sairauden tunnottomuudeksi.. Vaikka han on ainut tervejarkinen noiden GLADIAATTORI KIDUTTJIEN KOURIIN SUOMESSA JOUTUU YHDESTA NEKATIIVISESTA ARTIKKELISTA, JOKA KOSKEE KOULULAAKETIETEEN BRUTALITEETTIA.. ON TAYSIN JARJETONTA MILLA KIIMALLA KOULULAAKETIEDE LEIMAA IHMISIA mielivaltaisilla leimoilla eli DAAVIDIN TAHDILLA KUIN JUUTALAISIA " ENNEN KAASU UUNIIN LAITTAMISTA.. KAIKKI TAMA JARJETTOMYYS JA KARSIMYKSET VAIN SIKSI ETTA MEILLA EI OLE VAKUUTUSTERVEYDEN HOITOA, JA JOUDUMME MENEMAAN JULKISELLE, JOKA ON SAMALLA POLIITTINEN, MIELIPIDE VALVONTA KESKUS, JOSSA KRIITIKOT NYPITAAN JA HEISTA TEHDAAN ISANMAATA PELKAAVIA JA VIHAAVIA IHMISRAUNIOITA, JOS MIELIPITEET EI VOITELE NARSISTISTA KOULULAAKETIEDETTA TAI JULKISHALLINTOA, JOISTA KUMPIKIN ON KUIN KOMMUNISTI PUOLUE, JOKA OHJAA KRITISOIJAT PSYKIATRIEN KIDUTETTAVAKSI.. VAIN SADISTISTA TEORIAA VOI KAYTTAA KIDUTUKSEEN JA.SIIHEN PSYKOATRIA ON TEHTY. Narsisitista tohtoria miellyttaa toisten alentaminen kehon kivuista tai mista vaan vaikka takin varista.. On hyvin vaarallista etta valtio antaa tallaisten vainoharhaisten ja super vaarallisten koululaaketieteen puoskari teorioiden rehottaa.. Rahat pois puoskari tieteilta ja linnana puoskarit eli sadisrti psykiatrit, vaaralliset freudin palvoja GURUT ja raha.sammot kultti opeillaan. Terve koululaaketiede perustuu labraan ja faktaan ja guru laaketieteet pois, ne samanalaista kidutus tiedetta kuin eugenismi nazi saksassa, josta SS tuli pahaksi ja meidan tohrorit ovat tulleet SS sotilaiksi psykosomatioista ja muista vainoharhaisista opeista, joita koululaaketiede yksinomaan opettaa..

 • Allahisfeuduswell 18. 04. 2018 16:20

  ON EDESVASTUUTONTA ETTA KOULULAAKETIEDE TEKEE POLIITTISIA PANNUKAKKU TEORIOITA (psykosomatia) JA PUOSKAROI NIILLA IHMISTEN KANSSA. PSYYKKE/psykosomatia/ EUGENISMI niilla millaan ei ole labra tai fakta pohjaa, enempaa kuin pannukakulla ja kolululaaketiede opettaa aina vain vaarallisempaa roskaa tieteena. Koska se ei vaadi muuta kuin teorian tieteen pohjaiksi ja aina on ollut narsisti guruja kuten FREUD jotka tekevat sadismin harjoittamiseen mystisia opuksia, jotka tohtoreiden sisaisella aanestyksella julistetaan tieteeksi. psykosomatia syntyi siita kun FREUD myi opioideja psyykkelaakkeeksi ja kun rahan tulo oli uhata loppua vieroitus oireisiin, tama satuseta listasi vieroitusoire kivut psykosomatiaksi etta opioidi kauppaa voitiin jatkaa. Tata vainoharhaista psykosomatian oppia puoskarit opettavat yha koululaaketoeteessa suurena tieteena. Moni suomalainen on kuollut kun puoskarit inttaa syopa oireita mielisairaudeksi. Tuhannet ovat saaneet pysyvan pelon ja trauman kun sadistis luontoinen narsisti tyyppinen vainoharhaisksi koulutettu koululaaketieteen tohtori on jattanyt tappavat taudit kuten aivokalvon tulehdukset tutkimatta ja oireet on siftattu psyykkiseksi . Narsiti tohtorit ei edes korjaa keinotekoisia mielisairaan papereita jota vainoharhaiseksi koululaaketieteen opetuksessa tulleet tohtorit ovat saaneet vapaasti ampua kuin tykin kuulia ihmisten sydammiin.. Koululaaktiede on super vaarallinen kehon kipujen valittelu paikka..siita voi joutuu vankilaa pahempaan paikkaan, jonne ainoastaan rikollisia saisi panna. Tohtorit ovat kivenkovia kuin kommunistit teorioissaan ja uskovat niihin kuin SS sotilaat psykiatrien tekemaan eugenismiin ja sadat tuhannet suomalaiset pelkaavat ja vihaavat heita. koska vainoharhaisiin sadistisiin teorioihin sairastunut isanmaa on brutaali. Ihmisia on kiskottu kuin kulakkeja vankilamaisiin oloihin kidutettavaksi suoraan vastaan otolta, kun tohtori on tehnyt poliittista tyota ja merkannut kritisoijan kehon oireet psyykkiseksi ja jos henkilo ei ole manipuloitava ja sanoo etta en ole mielisairas vaan valtio on mielosairas opettaessaan tuollaista vainoharhaa..tohtorit tulevat kiiluvasilmaksi kuin kommunistit ja vakivalloin tempaavat brutaalisti kuin kulakin psykiatrien gladiattori kidutus vankiloihin kidutettavaksi ja yksilo ei ole tehnyt rikosta, Vaan hantan Vastaan valtio on tehnyt ihmisoikeus rikoksen, koska jokaisella lain mukaan pitaa olla oikeus valittaa kehon vaivojaan ilman vankila tuomioita, joita koululaaketiteen brutaalit ja barbaariksi vainoharhaisista freudilaisista GURU teorioista tullut isanmaa.. Ainoa mielisairas tassa maassa ovat tohtorit. Opettavat kaikenlaista vainoharhaista GURUjen opettamaa soopaa.. ON PAIVAN SELVAA ETTA PSYKOSOMATIA JA MUU KOULULAAKETIETEEN PANNUKAKKU TIEDE ON POLIITTISEEN KAYTTOTARKOITUKSEEN TEHTY, ETTA VALTIOLLA/ virkatohtorilla ON KEINO HALVENTAA ALEMPAAN KASTIIN JA KIDUTTAA NIITA JOTKA OVAT KRITISOINEET TOHTOREITA ITSEAAN/ heidan vainoharhaisia teorioita / virkamiehistoa..heilla ei ole muuta keinoa kuin odottaa kun yksilo sairasruu, silloin he iskevat kuin narsisti susilama teoria hampaansa yksilon oireisiin ja vievat kritisoijan ( joka on ainut tervejarkinen) hullun mielisairaan sadistisen psykiatrin kidutettavaksi.. Tata suomi on tehnyt koko itsenaisyytensa ajan, se on kritiikin kitkenta malli. JA SE ON IHMISOIKEUS RIKOLLISUUTTA JA VALTION RAHOITTAMA TERVEYDEN HOITO ON VAARALLISTA, KOSKA SILLOIN VALTIO KATSOO OIKEUDEKSEEN PAKKOTUPUTTAA JA VANGITA NE JOTKA EIVAT USKO KOULULAAKETIETEEN VAARALLISIIN GURU OPPEIHIN. KOULULAAKETIEDE ON KUIN KOMMUNISTI, JOKAISEN ON USKOTTAVA JOKA IKINEN GURUN SANA, TAI YKSILO KUSKATAAN PSYKIATRIEN KIDUTETTAVAKSI, TAMA EI POIKKEA TOTAALI KOMMUNISMISTA, ME OLEMME MILITARISTINEN VAINOHARHAINEN PSYKIATRINEN SADISTI TEORIOILLA KANSAA TRAUMATISOIVA PELATTAVA VALTIO. ON TAYSIN NAURETTAVAA ETTA KOULULAAKETIEDE OHJAA KEHON KIPU JA MUITA POTILAITA NOILLE BARBAAREILLE VALTION KIDUTTAJILLE.. EIKO OMA JARKI KERRO ETTA KYSE ON KIDUTUKSEEN TEHDYSTA TEORIASTA. GURU TARVITSEE ALISTETTAVIA JA ETSII NIITA KEHON KIPU POTILAIDEN JOUKOSTA JA MANIPULOITAVA YKSILO USKOO GURUA JA SYO JOKA HERMOMYRKYN JOTA SATUSETA TARJOO.. TOINEN SAA ALISTETTVAN JA TOINEN ALISTAJAN JA HEILLA MENEE HYVIN.. MUTTA VASTUUN TUNTOISET, EI MANIPULOITAVAT YKSILOT EIVAT PUHU GURULLE MITAAN, HE NAKEVAT JARJESTELMA ON SADISMIN HARJOITTAMISTA JA YMMARTAVAT ETTA KYSE ON MAAPALLON PAHIMMASTA JA VAARALLISIMMASTA YKSILOA JA ENNENKAIKKEA MIELTA VAHINGOITTAVASTA PUOSKAROINNISTA. JA KOULULAAKETIEDE MARKKINOI SADISRISET PSYKIATRIT AUTTJIANA JA IHMISTUNTIJOINA KUTEN EUGENISMI TEORIAN, JONKA KOULULAAKETIEDE TEKI PUHTAASTI POLIITTISISTA SYISTA JUUTALAISTEN TAPPAMISTA " auttaen arvottoman elaman paattamisessa" VARTEN.. KOULULAAKETIETEEN LIIKAITOS JARJESTI GURUILLE NOBEL PALKINNOT JONKA SEURAUKSENA HITLER JA SS USKOI SITA TIETEENA.. HITLER JOHTI BUNKKERISTA SOTAA JA KOULULAAKETIETEEN " ihmistuntijat" LASTASI JUUTALAISET KAASU UUNIIN HETI KUN " ihmistuntijat" OLI MERKANNU KIRJAAN TAPETTAVAN SILMAN VARIN JA LUIDEN PITUUDEN, KOSKA " ihmistuntijat" USKOI ETTA MIELISAIRAUS NAKYI LUUN JA KALLON MUODOSTA JA ENNALTA EHKAISYNA VAARAT KALLON MUODOT TUHOTTIIN.. KOKO PSYKIATRIA OLISI KIELLETTY ELLEI KOULULAAKETIEDE OLISI VALEHDELLUT ETTA BUNKKERISSA KOKO SODAN AJAN OLLUT HITLER TAPPOI LATVIASSA,LIETTUASSA, PUOLASSA,UNKARISSA, KAIKKI.. KOULULAAKETIETEEN PSYKIATRIT SEN TEKI EIKA HITLER, JOKA KIELSI JUUTALISTEN TAPPAMISEN, MUTTA KOULULAAKETIEDE OLI ERI MIELTA.. MEIDAN PSYKOSOMATI ON PUHDAS EUGENISMIN JATKE JOSSA KEHON.MITTOJEN. SIJAAN KEHON KIVUT OVAT MIELISAIRAUDEN MERKKI JA JUUTALAISTEN SIJALLA TEORIOISTA BRUTAALEIKSI TULLEET TOHTORIMME KUSKAA SUOMALAISIA KUIN KULAKKEJA MIELISAIRAALOHIN KIDUTETTAVAKSI JOS ON KEHON KIPUJA.. YKSIKAAN LUONTAIS LAAKETIEDE EI PIDA VANKILOITA NIITA VARTEN JOTKA EI USKO LUONTAISLAAKETIETEESEEN.. KOULULAAKETIEDE PITAA VANKILOITA NIITA VARTEN JOTKA EIVAT USKO KOULAULAAKETIETEEN SADISMIN HARJOTTAMISTA VARTEN TEHTYJA VAINOHARHAISIA TEORIOITA TIETEEKSI.. KOULULAAKETIEDE ON VAARALLINEN. SITA KIINNOSTAA RAHA JA JOS YKSILO EI TUOTA RAHAA VAPAAEHTOISESTI, BARBAARIT INJEKTOIVAT HERMOMYRKKYJA VAKIVALLOIN, KOSKA SIITA SAA RAHAA KELALTA.. KOULULAAKETIETEELLE RAHA JA TEORIA OVAT TARKEAMPIA KUIN IHMISET JA HEIDAN HYVINVOINTI.. PSYKIATRIAN TEORIA ON KESKIAIKAISTA GLADIATTORI KIDUTUSTA JOSTA AINOA HYODYN SAAJA ON LAAKETEOLLISUUS . PSYKOSOMATIA TEKEE NIIN PALJON TRAUMoja ihmisille, pitaa olla super vainoharhainen ja tyhma jos uskoo tuollaisia pannukakku tieteita.. Jokainen keinotekoinen kehon kipu mielisairaan paperi on ihmisoikeus rikos.. Mita teemme talle rikolliselle vainoharhaiselle valtiolle? Se ei ole koskaan korjannut. Rikoksiaan, ei pyytanyt anteeksi joten.. Taa on noita vainoa pahempaa ja vaarallisempaa. GURU LUONTEISET IHMISET TARVITSEVAT ALISTETTAVIA Kaikkein vaarallisin kultti on koululaaketietteen psykiatria, jossa kehon kivut paasta varpaisiin on merkattu mielisairauden merkiksi, voi poloiset mita vainoharhaa ja sadismia koululaaketieteen pikkusielut opettavat.. Yksi keinotekoinen kehon kivuista varkatty ihmisoikeus rikos eli mielisairaan papru.. Tekee isanmaataan rakastavasta ja siihen luottavasta yksillsta.isanmataan pelkaavan ja vihaavan.. Koska nakee isanmaa on militaristi hullu, jolle kehon vaivoja ei saa esittaa, niista kiskotaan kuin kulakki vankilaan,, joissa hanesta tehdaan pelkaava ihmisraunio.. Sadististen teorioitten osasto inttaa traumatisoivaa brutaliteettia auttamiseksi, kuten eugenisti tohtorit omaansa. Jos yksilo ei ole hitler mielisten psykiatrian gurujen kanssa samaa mielta..sadisti sanoo sita sairauden tunnottomuudeksi.. Vaikka han on ainut tervejarkinen noiden GLADIAATTORI KIDUTTJIEN KOURIIN SUOMESSA JOUTUU YHDESTA NEKATIIVISESTA ARTIKKELISTA, JOKA KOSKEE KOULULAAKETIETEEN BRUTALITEETTIA.. ON TAYSIN JARJETONTA MILLA KIIMALLA KOULULAAKETIEDE LEIMAA IHMISIA mielivaltaisilla leimoilla eli DAAVIDIN TAHDILLA KUIN JUUTALAISIA " ENNEN KAASU UUNIIN LAITTAMISTA.. KAIKKI TAMA JARJETTOMYYS JA KARSIMYKSET VAIN SIKSI ETTA MEILLA EI OLE VAKUUTUSTERVEYDEN HOITOA, JA JOUDUMME MENEMAAN JULKISELLE, JOKA ON SAMALLA POLIITTINEN, MIELIPIDE VALVONTA KESKUS, JOSSA KRIITIKOT NYPITAAN JA HEISTA TEHDAAN ISANMAATA PELKAAVIA JA VIHAAVIA IHMISRAUNIOITA, JOS MIELIPITEET EI VOITELE NARSISTISTA KOULULAAKETIEDETTA TAI JULKISHALLINTOA, JOISTA KUMPIKIN ON KUIN KOMMUNISTI PUOLUE, JOKA OHJAA KRITISOIJAT PSYKIATRIEN KIDUTETTAVAKSI.. VAIN SADISTISTA TEORIAA VOI KAYTTAA KIDUTUKSEEN JA.SIIHEN PSYKOATRIA ON TEHTY. Narsisitista tohtoria miellyttaa toisten alentaminen kehon kivuista tai mista vaan vaikka takin varista.. On hyvin vaarallista etta valtio antaa tallaisten vainoharhaisten ja super vaarallisten koululaaketieteen puoskari teorioiden rehottaa.. Rahat pois puoskari tieteilta ja linnana puoskarit eli sadisrti psykiatrit, vaaralliset freudin palvoja GURUT ja raha.sammot kultti opeillaan. Terve koululaaketiede perustuu labraan ja faktaan ja guru laaketieteet pois, ne samanalaista kidutus tiedetta kuin eugenismi nazi saksassa, josta SS tuli pahaksi ja meidan tohrorit ovat tulleet SS sotilaiksi psykosomatioista ja muista vainoharhaisista opeista, joita koululaaketiede yksinomaan opettaa..

 • Godofallmightyfreud 18. 04. 2018 17:00

  Omasta kokemuksesta sanon etta joka kerran jos kehon oireita valittelun yhteydssa ( sadisti tohtorit tekevat niin) tehdaan keinotekoiset mielisairaan paperit ja niita ei heti oma aloitteisesti tohtorit korjaa pois kortisosta, yksilo ajattelee " elamme sovietissa"jossa ihmisoikeudet eivat ole missaan arvossa,silla eiko siella sanota JOS ALOITE MIELISAIRAAN DIAKNOKSIIN TULEE VIRKATOHTORILTA / VIRKAMIEHELTA, (eika omaisten aloitteesta) SE ON PSYKIATRIAN VAARINAKYTTOA. ENSIMMAISENA YKSILO ALKAA SALATA KEHON OIREET, KOSKA HUOMAA ETTA NIIDEN KERTOMISESTA TULEE KARSIMYKSIA. TOISEKSI HANEN LUOTTO ISANMAAHAN ON SAMALLA SEKUNNILLA (kun.kenotekoiset mielisairaan paperit on tehty kehon kivuista) NYPITTY POIS. LUOTTAMUS PALAUTUU JOS KEINOTEKOISET MIELISAIRAAN PAPERIT KORJATAAN NATISTI JA PYYDETAAN ANTEEKSI ESIM.SANOEN "meidat opetetaan vainoharhaiseksi nakemaan mielisairauksia kaikkialla, jopa kehon kivuissa.. JOS KUKKIEN KANSSA KORJATTAIS HETI NIIN LUOTTO PALAUTUU VARMASTI YHTEISKINTAAN. KOULULAAKETIEDE ON EUGENISRINEN, KORJAAMISTA PYYTAVAN SE ON MELKO POIKKEUKSETTA PAKKO OHJANNUT KIDUTTAJA PSYKIATREILLE..JOILLE KIDUTETTAVA EI YLEENSA PUHU..KOSKA VALTION.KIDUTUS HAISEE EUGENISMILLE.. PAKKO KIDUTUKSEN JALKEEN YKSILO EI TAKUU VARMASTI ENAA PUOLUSTA SUOMEN RAJAA, VAAN SUORAAN SANOTTUNA ALKAA MIETTIA ETTA ISANNAN ON AIKA VAIHTUA, KOSKA VANHA ISANTA VANGITSEE IHMISIA ILMAN SYYTA, HYVIN MILITARISTINEN MENTTALITEETTI SUOMESSA ON.. PSYKIATRIT NIMITTELEVAT IHMISIA MIELISAIRAIKSI, KOSKA OVAT AARIMMAISIA BARBAAREITA, SUPER JULMIA GURUJA, MITA ENEMMAN IHMISIA HEILLE OHJATAAN, SITA VAHEMMAN SUOMEN RAJALLA ON PUOLUSTAJIA. YKSI AINOA SYYTTOMAN IHMISEN JOKA EI RIKOSTA TEHNYT, JOHTAA ISANMAAN VIHAAN. EI OLE MITAAN SELITYKSIA. VAIN RIKOLLISEN SAA VANGITA. VAIN.VAKIVALTAISEN SAA PAKKOLAAKITA.. SUOMI ON VILLI SIPERIA, JOSSA IHMISOIKEUS RIKOLLISUUTTA KANSAA VASTAAN TEKEE KOULULAAKETIEDE " valtion mielipide poliisina" Suomi ei ole maksanut rikoksitaan, perusteettomista ( sadismissa) vapauden riisroista korvauksia ja kansa ei luota suomen valtioon lainkaan. Koululaaketiede on ainoa kommunistien lisaksi,joka uskoo vakivaltaan ja pakkoon auttamisena.. Koululaketiede uskoo etta se voi loputtomasti kiduttaa suomalaisia sadisti psykiatrialla ja heitella tikkoja ihmisten sydammiin ja tehda keinotekoisia mielisairaan papereita simputtaessaan narsistisesti.. Kokemuksen rinta aanella kerron, etta ainakaan mina en tallaisen pahan ihmisoikeus rikollis valtion rajaa puolusta..ei valtio puolustanut minua, kun barbaarit hakkasi koululaaketieteessa ja intti kehon oireita mielisairaudsksi ja ivasi ku piru.. Kun valitin, sadisti suomalaiset kiskoi kosroksi mielisairaalaan ja sanon teille tohtorit.. Etta se saa isnamaan rakkasta kansalaisesta isanmaan pelkaajan.. Ei kukaan puolusta maata jota han pelkaa.. Ja.jos jatkatte gladiattori sirkus hupejanne ja kiskotte tai pakotatte ihmisia barbaari psykiatreille kidutettavaksi, se takaa etta omat lapsenne joutuvat elamaan vieraan vallan alla, koska eihan tallaista sadisti mielivalta valtiota puolusta edes omat.. Te arsytatte ihmisia pakkotuputtmalla sairaita teorioitanne ja pidatte sadistisia sirkus hupeja, jota pakko hoito on.. Jos valtio loistaa kuin tahti pakkohoidoissa kuten suomi on loistanut, se kertoo kaiken sen minka olen itse nahnyt. Pelattava brutaali barbaari militaristinen psykiatrialla simputtava.pelattava sadisti valtio. Ei kukaan puolusta maata jota han pelkaa.. Tohtorit saatte harjoittaa sadismianne aikanne..ja pitaa mieltaan terveita kriitikoita vankiloissann ja traumatisoida heita sadistisilla psykiatrien kidutusmeneltelmilla, kunnes tulee yht akkia kuin taivasta tipahtaen tulee loppu. Miettikaa sitten millaisia narsisteja ja sadisteja olitte, kun simputitte suomalaisia sadisti teorioillanne. Tiedan etta suomi maksaa ne tavalla josta se ei pida.. Suomella olisi ollut vaihtoehto korjata kaikki keinotekoiset mielisairaan paperit massana kaikilta, joille virkatohtori on kehon kipuja hyodyntanyt poliittiseen tarkoitukseen ja tehnyt niista mielisairaan paperit ja kaikki tama on poliittista, koska julkinen on ankara kritiikin kostaja. Suomen ylpeydelle ei koskaan asioiden korjaaminen ole kaynyt.. Ylpeana se valitsee kovemman tien itselleen

 • Simon Flint 22. 04. 2018 10:05

  Lue: Brain Connectivity Predicts Placebo Response across Chronic Pain Clinical Trials:PLOS biology, Marwan Baliki, 27.10.2016. Se kertoo, miten aivojen plasebo efekti syntyy aivoissa, ja mistä ovat peräisin uskomushoidot. Jos omat aivot riittää, siitä ne avautuvat mutkaisimmatkin hörhöt uskomushoito luulot.

 • Eugenisticfinland2018 11. 05. 2018 09:56

  Koululaaketieteen psykiatria on militanttinen, noyryyttava, isanmaan vihaan kasvattava puhtaasti egenismin jatke oppi, ja on tosi vaarallista etta koululaaketiede tekee blacebo eli pannukakku teorioita ihmisista ja puoskaroi niilla ihmisten kanssa. Kun tuli aivokalvon tulehdus suomi harjoitti eugenismia ja lajitteli minut alempaan rotuun puhtaista ja selvista aivokalvon tulehdus oireista, joita ihmettelemaan kutsuttiin puoskari psykiatri. Vastuun tunnoton koululaaketieteen puoskari kirjoitti oireista 3 umpihullun paperia..ja sitten eugenistista sadisrista potkimista ja syrjimista suomi on.harjoittanut noilla sadisti teorioilla kuin nazi saksa.. Kun vein yksityiselta paperit tuolle koululaakerieteen phoskarille..tuo narsisti ei suostunu korjaamaan leimojaan,vaikka oikea diaknoosi oli toimitettu yskityiselta.. eugenismi ja narsismi nakyi tohtorin joka eleessa,han halusi toimia suurena ihmistuntijana juutalaisia kaasuuuniin lastaava kaasuleiri.psykiatri Kun sitten tuli aivokasvain, koululaaketiede traumatisoi ja sivalteli super sadistisesti taas oireita eugenistisella psykosomatialla.. joe edellisella karralla olin oppinut pelkaamaan tohtoreita, nyt aloin nahda etta suomi on pelattavalla tavalla sairastunut kuin nazi.saksa eugenismiin.. Julmat tohtorit sivalteli taas super sadistisesti eugenismi opeillaan ainoana.hoitona, Vain yksityinen tutki..julkinen kielsi maksumaarayksen kirurgin arvioon vaikka kasvain oli 1 mm passa nakohermosta, nain eugenismi suomi 1996 kielsi maksumaarayksen kirurgin arvioon, koska niita jotka isanmaa on merkannut alempaan rotuun kehon kivuista, niin ala rotuisille paha.eugenisti valtiomme ei anna maksumaarayksia ja nain nazi tyyppinen sadisti valtio pakotti minut menemaan ulkomaille hoitoon, etta sain pitaa nakoni.. Sama toistui sappikivissa, valilevy tyrassa, ja rintapateissakin aarimmaisen sadistiseksi psykoatrian teorian myota tulleet koululaaketieteej pyoskarit sivalsi kuin mengele juutalaiselle etta rintapateissa julkisella on tapana lahettaa potilaat psykiatrille (.suomen mengeleille, eli nazi puoskareille mina ainakaan en mene, heista haisee noyryytys, alistaminen, GURU maisuus, puoskarointi ja pelattava sadismi) Suomi on 23 vuotta estanyt terceyden hoidon kaikissa taudeissa ja sivaltanut aarimmaisen sadistisen.lyhyen sivalluksen kuin mengele juutaliselle..juuri tata tarkoitusta varten psykitarian psykosomatiat ja muut on.tehty ja siksi he leimaavat daavidin tahdilla suomalaisia kuin militantit, etta tohtorit saavat sadismin harjoittamiseen tikkatauluja.. Pelkaan suomalaisuutta, olen nahnyt millainen sadistinen eugenistinen puoskari teorioiden kehto itsenaisesta suomesta on tullut keskitysleireineen, Suomi on aina pakko kidutus ( orjuttamista ,noyryyttamista ja syyttomien kidutusta vankiloissa ei voi sanoa hoidoksi) tilastoissa johtava ollut.30'vuotta. Tama johtuu siita etta olemme puhtaasti saksalaista militaristista ja super vaarallista eugenistista puoskarointia harjoittava valtio.. Barbaari pelattava, militantti koululaaketiede on super epa vakaa ja vaarallinen, koska se on sairastunut vaarallisiin psykosomatia ja muihiin 100% sadistisiin uskomus laaketieteisiin vajonnut.. On super vaarallista menna koululaakerieteelle vaivijaan valittaa..siina lahdetaan keskitysleiriin jossa barbaarit vakivalloin injektoi noyryyttamis ja rankaisu tarkoituksessa hermomyrkkyja ja tama julma kidutus vain siksi etta yksilo on mennyt pahalle eugenisti isaalle kertomaan kehon vaivoja.. Koululaaketieteen puoskarit eivat edes tajua etta tuollaisten noyryyttavien keskitysleiri kidutuksen jalkeen suomen rajoilla ei tule olemaan puolustajia, koska ei kukaan se joka saa kiduttavaa keskistysleiri hoitoa rangaisruksena siita etta menee kehon vaivoja valittaan puolusta talalisen eugenisti puoskari valtion rajaa.. Ihmistuntijoina esiintyvat elainta alemmat valtion kiduttaja psykitari tollot ei tajua.etta he ovat nii..julmia raakoja ja aarimmaisia tomppeleita ohmistujtemuksessa, etteivat edes tajua.etta ovat riski suomen itsenaisyydelle, silla ei kansa tallaista pahaa eugenisti puoskari valtion rajaa puolusta jos sita kerrankaan sivalletaan eugenisti teorioilla ja rotu lajittelijat lajittelee milipuolisesti alempaan rotuun kehon vaivoista.. Ja sitten alkaa potkiminen ja kidutus, noyryytys ja simputus. Ainut mieleltaan terve .siina on se " juutalainen " eli se jonka suomalais sadistit ovat merkanneet leimalla eli " daavidin tahdella". Yksikaan luotais laaketiede ei pida keskitys leireja, eli ne ovat sivistyneempia. Yksikaan luontais hoito ei vakivalloin injektoi toisen kehoon hermonyrkkyja kuten barbaari koululaaketiede joka nazi maisuudessaan ei edes kunnioita toisen kehon koskematromuutta, jota luontaislaaketiede kunnioittaa.. Yksikaan luontaislaaketiede ei militanttisesti inta olebansa ainut oikea nakymattoman sisimman nakija ja vakivalloin lajittele ihmisia, tuo keskityleiriin, tuo hoidetaan, tuota syrjitaan..tuo vakisin tuhotaan hermomyrkyin jne.. Koululaaketieteen militaristinen eugenistinen barbarismi on potilaille niin traumatisoivaa, kuluttavaa ja pelattavaa. EIKO YLIMIELINEN KOULULAAKETIEDE TAJUA.ETTA KANSA ON SAANUT TARPEEKSEEN MILITARI EUGENISTISESTA BARBARISMISTA. KOULULAAKETIEDE ON EPA VAKAA.. SE VOI KISKOA MILLOIN VAIN KIDUTUKSEEN KESKITYSLEIRIIN SUORAAN VASTAANOTOLTA,JOS SEN MILEIPUOLI SADISTISET TOHTORIT NIIN PAATTAA.. SAMA SAKSALAINEN VALTIO SUOMI ON TOHTOREILLE KANSA ON " juutalaisia" Ala arvoisia joita " yli arvoiset" koululaakerieteen puoskarit ei voi alentua hoitamaan ainakaan asiallisesti.. Vamgitaan se jos tulee valittamaan vaivojaan.. He ajattelvat kuin kettu. He eivat pida suomen, EU n eika ihmisoikeus lakeja .keskitysleiri kidutusta annetaan heti jos potilas ei ole militantti barbaari tohtorin kanssa samaa mielta Ihan kuin KGB he vangitsevat heti jos olet eri mielta, YLIMIELINEN KOULULAAKETIEDE EI PALAA NORMAALIKSI KOSKAAN, SE ON NIIN PAHASTI SAIRASTUNUT SADISMIIN, EUGENISMIIN, NKYRYYTYKSEEN, MILITARISMIIN, SIMPUTUKSEEN JA KESKITYSLEIRI PIDATYKSIIN, ETTA ON IHME JOS JOKU VIELA LUOTTAA TUOAISEEN EPAVAKAASEEN JA ARVAAMATTOMASTI KAYTTAYTYVAAN KOULULAAKETIETEESEEN. JOSTA PUOLET ON SADISTISTA USKOMUS ELI BLASEBO TEORIOITA, JOIDEN TIETEELLINEN POHJA ON.SAMA KUIN PANNUKAKUSSA, ISOT OPUKSET JA KAAVIOT JOISSA EI OLE YHTA AINUTTA LABRA TAI KEMIA NAYTTOA.. JOTEN KOULULAAKETIEDE ON USKOMUSTIETEIDEN FABRICATION TEHDAS..JA SE ON VIIMEINEN VAROITTAMAAN USKOMUSLAAKETIETEISTA, KOSKA YHDELLAKAAN LUONTAISLAAKETIETEELLA EI OLE NOIN VAARALLISTA JA SADISTISTA USKOMUS LAAKETIETEESEEN PERUSTUVAA KESKITYSLEIRI ORGANISAATIOTA JOSSA HE VAKIVALLON INJEKTOI RAHAA TUOTTAVIA HERMOMYRKKYJA ORJILLEEN, JOITA OVAT KIDNAPENNEET UHRIKSEEN KUIN ISIS.. MITA MUUTA SE ON KUIN ORJA JA IHMISKAUPPAA.. JA ON.HYVIN TOIVOTTAVAA ETTA TAMAN KEKITYSLEIRI TOIMINTAA JOHTAVA MAA MENETTAA ITSENAISYYDEN..KOSKA SUOMI ON RUGENISTINEN KIDUTUS KEHTO JA EI PARANE KOULULAAKETIETEEN SDISTISITA TEORIOISTA KLAINKAAN.. KYSE ON IHMISKAUPASTA JOSSA KOULULAAKETIETEEN PUOSKARI MYY IHMISIA KEHON KIVUILLA TAI MILLA VAAN HERMOMYRKKY TEHTAILLE PSYKKEPILLERI ORJAKSI.. KIDNAPPAUKSEN HOITAA VALTION PUOSKARI ELI PSYKKATRI JOKA HUOLEHTII ETTA VAKIVALLOIN ORJA PAKOTETAAN TUOTTAMAAN RAHAA ORJAKAUPPIAINA TOIMIVILLE TOHTOREILLE.. TASSA IHMISAKAUPASSA TUNTEITA EI OLE.. JOKAINEN SUOMALAINEN ON.MAHDOLLINEN OBJEKTI MARKKINOITAVAKSI KOULULAketieteen hermo myrkky orjaksi.. sutenoorina toimivat psykiatrit joiden tehtava on ensin laittaa orjaan leima, jutalais merkki ja / tai daavidin tahti, etta orjakauppias saisi muut hyvaksymaan sen etta han markkinoi orjansa koululaaketieteen tuhoavien hermo myrkkyjen orjaksi, koska kauppiaat saa siita rahaa.. Brutalus pakottaa orjalauppiaiden esiintymaan ihmistuntijoina ja ainoina oikeuteettuina orjakauppiaina leimaan ihmisia..kehon kivut...tappavat taudit...syopa joita ri tutkita.kaikki kay..kaikkein tarkeinta koululaaketieteelle nayttaa olevan orjakauppa ja se mieleton daavidin tahtien eli leimojen laitto, etta saa syyn aloittaa barbaari noyryytys. Hyljeksinta, sadismi ja potkiminen. Yksikaan luontaislaaktiede ei ole niin barbaari kuin koululaaketiede on.

 • Hoitopoika 12. 06. 2018 18:02

  Perusteltu mielipiteeni löytyy tästä: https://www.theseus.fi/handle/10024/150933

 • Tappavaa puoskarointia 25. 12. 2018 14:26

  Tappavaa puoskarointia, huijaustieteita, ja aarimmaista sadismia mita suomessa hyvin sadisriseksi naziksi suomessa koulutetut tohtorit harjoittavat ryhmasadismia psykiatrian teorialla, jota varten psykkatria on kuin tilaus. Kun.tuli aivokalvon tulehdus, suomalsiten tohtorien nazi naamat sadistisesti sisvalteli oireita mielisairaudeksi, ei katumusta, ei anteeksi pyyntoa kun.oikea diaknoosi loytyi.. isanmaani puhtaasti kouluttaa tohtorit vainoharhaisemmaksi kuin KGB nakemaan mielisairauksia ( agentteja) kaikkialla.. Tohtorit jotka ei uskovat psykiatrian teorioihin, he ovat maapallon.pahinpia sadistisimpia puoskareita, ilman vastuusta ilman labroja he tehtailevat aarimmaisen sadistisia vainoharhaisia teorioita sadiatisille tohtoreille sadismin harjoittamis valineeksi ja nain.selvasti naamoista etta ne jotka sivaltelee ja haukuu toisia mielisairaaksi ovat 100 % sadisteja, ja ainostaan sadisti pystyy kayttamaan sairaita vastaan harjoitetruun sadismiin psykkatrian aarimmaisen kuvottavia sadistisia puoskari teorioita joista suomi on tullut SS sotilaaksi naziksi omaa kansaa kohtaan, militarinen uskominen koululaaketieteen vainoharhaisiin yliviisaisiin sadistisiin psykiatrien teorioihin, on tehnyt suomesta vaarallisen stalinin omalle kansalleen ja se on uskontoon perusruvassa (psykiatria on sadistinen toisia halveeraava eugenismiin perusruva uskonto, jonka tieteellinen pohja on sama kuin pannukakku teorialla. Ja on super vasruunrunnotonta koululaaketieteelta tehda vainoharhaisia, yliviisaita teorioita ihmisten nakymattomasta sisimmasta (.jota se ei itskeaan.nae ja ei todellakaan ole mitaan sellaista psyykkea olemassakaan jota koululaaketiede rotu lajitteluun tanaan kayttaa) Opin pelkaamaan suomalaisuutta, jota ennen takastin, koska en tuntenut suomalsiuutt, tai sita kuinka sadistisiin vainoharhaisiin yloviisaisisiin teorioihin sairastunut isamaa toimii omaa kansaa kohtaan kuin nazi saksa ja on pian yhta vaarallinen militantti teorioissaan, tajusin suomi on tullut vaarallisemmaksi ja sairaammaksi kuin soviet tai totaali kommunismi..suomi on tasan kuin nazi saksa.. Se ivallisesti sisvaltelee ilman labra kokeita tai tutkimuksia ihmisia kuin juutalisia saksassa nazit melisairaaksi, koska koululaaketieteella tulee olla aina joku rotu, kansa, ihmisryhma jota se pitaa tikkatulunaan, nyt ne on kehonkipu (.eli syopa, aivokalvon tulehdus ym.sairaat) 1930 luvulla tohtorit harjoitti sadismia ja tappamista kehon mittoihin.ja silmavariin peustuen, ja steriloivat ja kaasuttivat juutalaisia, koska uksoivat etta psykiatria on tiede ja sen tekemat roska tieteet kuten eugenismi.. Nyky psykiatria on 100 %eugenismin kopio, ainoa eri on etta nyt "jutalaiset" on korvattu kehon kipu potilaila. Minulle on paivan selvaa etta tallaisten vainoharhaisten nazi valtioiden itssnaisyys on vaarallista suomen kansalle, silla suomalainen on nazi ilmeinen sadististen teorioidensa vakivaltainen pakkotuputtaja idiootti, joka on totalitaaeismpi ja vaarallisempi kiihko uskossaan sadistisiin koululaaketieteen teoriohin kuin soviet kommunistit.. PSYKITRELLA ON SELVA MISSION: NE YKSILOT JOTKA EIVAT ULKOISTA AJATTELUAAN (KUIN SS EUGENISMIIN) VAINOHARHAISILLE SADISTISILLE PANNUKAKKU TEORIOITA THETAILEVILLE GURUILLE (kuin kommnistit marxile) HEIDAT SUOMEN TOHTORIT OTTAA SADISMIN JA KIDUTUSKEN KOHTEEKSI.. SUOMALISTEN BRUTALISMI NAKYY SIINA ETTA HE USKOVAT ETTA HEILLA ON OIKEUS PIDATTAA KETA TAHTOVAT PSYKIATRIEN KIDUTUTUS LEIRSILLE SUORAAN VASAATAANOTILTA NIITA JOTKA AJATTELEE OMILLA AIVOILLAAN JA EIVAT USKO SUOMEN PAKKOTUPUTTAMIA NAZI TEORIOITA TIETEEKSI, KOSKA VALTIOLLA EI OLE LABRA NAYTTOA INTTMISTAAN, JA IDIOOTTI KOULULAAKETIEDE TEKEE VAIN SATUJA JA PITAA IHMISIA KAUAPPATAVARANA HERMOMYRKKY TEHTAILLE JA KOULULAAKETIETEEN SADUT OVAT AINA SADISTISEMPIA SELITYKSIA, MITA SADISTI PSYKIATRIT KEKSII JA VAATII MILITANTTISESTI SUOMALAISIA KUIN SAKSAN KANSAA 1930 LUVULLA USKOMAAN VAARALLISIA PUOSKARI SATUJAAN IHMISEN PSYYKESTA, JOSTA KLULULAAKETDIETEELLA EI OLE LABRAA MUTTA TUHANSIA AAIMMAISEKSI MILITANTTI SADISRIKSTIKSI KOULTETUJA BRUTAALEITA BARBAAREITA JOTKA KAYTTAVAT VALTAA KUIN SATALIN JA HEILLA ON HITLEIRIN SADISTI ILME KUN HE LYOVAT NYRKIN POYTAAN JA INTTAVAT OLEVANSA " varajumalia" JOTKA EREHTMATTOMASTI NAKEVAT IHMISEN NAKYMATTOMAN SISIMMAN JA TOIMIVAT SEN NAZI TUOMARINA JA NIIDEN KIDUTRATAJINA JOTKA EIVAT USKO HEIDAN HIRMU JA KAUHU VALTAISEEN GESTABO MENTTALITEETTI VARAJUMALUUTEEN. TALLISET VALTIOT OVAT SAIRAITA, VAARALLAISEMPIA KUIN KOMMUNISTIT, TOTALITAARISWMPIA KUIN EUGENISTIT. HE VANGITSEVAT KAASUTTOMIIN ILMAPIIRILTAAN SUPER KUVOTTAVIIN KESKITYSLEIREIHIN SYYTTOMIA IHMKSIAIA,. KOSKA AINA JOS IHMINEN JOKA EI OLE RIKOSTA TEHNYT, VANGITAAN, SE TEHDAAN SIKSI ETTA HANTA VOIDAAN KIDUTTAA KENEKAAN NAKEMATTA, SIINA ON TURHA KOULULAAKETIETEEN SELITELLA YHTA SANAA. Koululaaketiede on aina valinnut ihmisia, ryhmia, yksiloita tai rotuja sadismin tikkatauluksi ja sadismia varten psykiatrit ovat rustanneet teoroita etta he ovat ala arvoisia kuten mina joka olen aina ollut kriitikko ja juuri terava alysyyteni ja oikeuden mukaisen luonteeni vuoksi menestynyt liikeelamssa.. Tohtorien mielesta se on halpa arvoisen , ei turkittavan ei hoidettavan yskilon merkki,, Te tohtorit olette sadismissa hyodyllisia idiootteja, koska te olette aina olleet niita jotka uskotte teorioita jotka on aarimmaisen sadistisia ja perusruvat narsistiseen, barbaariseen sadistiseen itsetyydytykseen,jossa te (tohtoriksi itseanne nimittavat puoskarit) solvaatte, alennatte parstakertoimella ihmisia mielisairaaksi.. Ja ette tajua enempaa kuin kaasuleiri tohtorit, etta juuri teida toimintanne on mielisairasta.. Silla kukaan sivistynyt ihmien ei nimittele toisia mielisairaaksi ja tajuaa pyytaa edes anteeksi jos on sellainen narsisrinen yliviisas diootti ollut. TE HAUKUTTE IHMISIA KEHON KIVUISTA MIKA ON AINOASTAAN SADISRISEN GESTABON HOMMAA JA JOKAINEN SELLAINEN ON IHMISOIKEUS RIKOLLINEN JA KUULUU VANKILAAN RIKOKSITAAN KUIN JUUTALAISTEN SOLVAAJA NAZI.. MILLA OIKEUDELLA TE SUOMALAIS NAZIT HAUKUTTE MEITA KUIN SAKSALAIS NAZIT JUUTALAISIA MIELISAIRAAKSI, SIITA ETTA ME TEILLE PUOSKAREILLE OLEMME TULLEET VAIVOJA VALITTAMAAN JA SIITA TE TULETTE PUNANISKOIKSI SADISTEIKSI, KOSKA TEORIANNE OPETTAA ETTA BRUTALISMI, BARBARISMI JA YLIMIELINEN ITSENSA KOROSTAMINEN ALENTAMALLA MUITA " juutalaisiksi" JA LAITATTE DAAVIDIN TAHTIA ELI LEIMOJA LAINKAAN TINTEMATTA IHMISIA, IHMISET JOILLA ON VAHKAAN ALYA, EIVAT MISSAAN OLOSUHTEISSA HALUA OLLA NAZIEN KAA TEKEMISISSA, HE EIVAT MISSAAN OLOSUHTEISSA EDES VAKIVALLA PUHU NAZISMIA OPETTAVILLE AARMMAISEN SADISTISILLE JA MAAILMAN BARBAARIMMALLE HIRMUVALTA GESTABOLLE ..PSYKIATREILLE.. JOKAINEN JOKA PSYKIATRIAAN HEKEUTUU TOIHIN ARVOSTAA HIRMU NAZI VALTAA JA HAKEUTUU GESTABO (psykiatrit on gestabo) VIRKAAN SIKSI ETTA SIINA SAA HARJOITAA BRUTAALIA IHMISTEN KOTOA KISKOMISIA KUIN SOVIET KGB, SIINA AMMATISSA SAA KIDUTTAA VAPAASTI JA LEIMATA JA HAUKKUA IHMKSIA, JA SIIHEN AMMATTIIN EI KOSKAAN HAKEUDU SIVISTYNEET IHMISET, HE INHOAVAT TUOLLAISTA HIRMUVALTA GESTABOA JO IHAN SYNTYMA LAHJANA, JOS HEILLA O. HERKKYYTTA, HYVYYTTA, LAUPEUTTA JUURI HEIDAT SUOMEN NAZI GESTABO, ELI PSYKIATRIT OTTAVAT SADISMIN TIKKATULUKSI. JA KOSKA OVAT NARSISTEJA MANIPULOIVAT TOISET TOHTORIT KOLLEKTIIVISEEN SDISMIIN SITA YKILOA KOHTAAN JA PIAN ON SUOMEN RAKKIKOIRA TOHTORI LAUMA KOLLEKTIIVISESTI IVAAMASSA MITATOIMASSA JA SAATAAMASSA SITA YKSILO LAIN SUOJATTOMAAN TILAAN " mielisairaaksi" JA KUKAAN HEISTA EI TUNNE HANTA, EI TUTTUSTU HANEEN, TOHTORIT OVAT LIIAN YLIMIELISIA TEORIOIHIN USKOVIA SADIASTEJA JA HEIDAN ARVIVALLALLE EI KAY TUTUSTUA IHMISIIN, KOSKA HE OVAT NIIN NOKKAVIKSI PELATTAVIKSI RAUTAKOURA STALINEIKSI TEORIOISTAAN TULLEET.. HE OVAT SAKSALAISIA NAZEJA JOTKA PUHUVAT SUOMEA, ILMEET ON SAMAT KAIKILLA JOTKA USKOVAT TEORIOITA .. OLI KYSE KIIHKO BOLSEVIIKISTA, NYKYISESTA NAZI PSYKIATRIASTA TAI 1930 LUVUN EUGENISMI PSYKIATRIASTA, MARXIN, FREUDIN, TAI MINKA TAHANSA GURUN OPPIA SEURAAVASTA YKSILOSTA, HEILLA KAIKILLA ON NAZI ILME OLI HE SUOMALAISIA, SAKSALAISIA, VENALAISIA, JA RIIPPUMATTA SIITA MIHIN JA MINKA GURUN TEORIOHIN HE OVAT SAIRASTUNEET..HE OVAT KAIKKI SAMANALAISIA.. SUOMALAINEN ON YHTA VAARALLINEN PSYKIATRIAAN USKOVA IDIOOTTI KUIN MARXIIN USKOVA KOMMUNSITI.. GURUN NIMI VAIN ON TOINEN (heilla marx, meilla freud) JOKAINEN KEHUU OMAA GURUAAN JA ON VAKIVALTAINEN GURUJENSA OPPIEN PAKKOTUPUTTAJA KUIN SUOMEN VAARALLINEN TOHTORI..JOKA ON ABSOLUUTTISESTI YHTA VAARALLINEN IDIOOTTI KUIN BOLSEVIIKIT.. MOLEMMAT VANGITSEVAT TEORIOIDEN TAKIA SYYTTOMIA IHMISIA, JOIDEN AINOA RIKOS ON.SE ETTA HE INHOAVAT TEORIOIDEN MUKANAAN TUOMAA SADISMIA JA MIELIVALTAA JOHON KAIKKI TEORIAT PERUSTUVAT.. SUOMEN ITSENAISYYTTA EI VOI SIETAA,, SE ON.VUOSIKYMMNIA KIDUTTANUT IHMISIA KUVITTAVAA KUVOTTTAVAMMISSA MILITANTRISISSA, SADISMIN HARJOITTAMISEEN TEHDYISSA PSYKIATRIEN KESKITYSLEIREISSA JA JOHTAA PAKKOKIDUTUS TILASTOJA, KOSKA SUOMESTA TULI VAKIVALTAINEN IDIOOTTI PSYKIATRIAN TEORIAN MYOTA, EIKA SUOMI OLE MUUTA KAYTANNOSSA KUIN SYYTTOMIA VANKILAAN KISKOVA ISO V ANKILA KUIN SOVIET UNION.. SIKSI ISANMAASTANI ON SUOMALAISTEN KARSIMYSTEN JA KIDUTUKSEN LOPETTAMISEKSI TEHTAVA LOPPU, KOSKA TEOROIHIN SAIRASTUNEET VALTIOT EIVAT PYSTY PARANEMAAN ILMAN ULKOPUOLUSTA APUA, KOSKA OVAT AIVOPESTY PSYKOPAATTISEKSI JA EIVAT YMMARRA ETTA MEIDAN TEORIAMME OVAT IHMISEN VIHAMIEHIA JA KAIKEN HUMANISMIN JA IHIMILLISYYDEN VASTAKOHTA.. JA SIKSI TEORIOIHIN SAIRASTUNEIDEN SAIRAIDEN VALTIOIDEN AINOA OIKEA SIJOITUSPAIKKA ON SIPERIA, JOSSA SAAVAT SADISMISSAN HAUKKUA SIPERIAN HUSKEJA SUOMALAIS BARBAARIT MIELISAIRAAKSI JA PIDATTAA SADISMISSAAN KOJOOTTEJA KIDUTETTAVAKSI KAASUTTOMIIN KASKITYSLEIREIHINSA.. TARPEEKSI ON TARPEEKSI JA TE TOHTORIT KOULUTATTE ITSENNE SELLAISEKSI SADISTI NAZIKSI ETTA KANTA SUOMALAISET EI ENAA KANNATA SUOMEN ITSENAISYYTTA.. KUKAAN EI VOI SIETAA ENAA TALLAISTA VAINOHARHAISTA NAZI VALTIOTA JOKA NAKEE MIELISAIRUAKSIA KAIKKIALLA JA JATTAA VAINOHARHAISTEN SAIRAIDEN TEORIOIDENSA OPASTAMANA IHMISET KUOLEMAAN JA VIRUMAAN KUIN ROTAN OMAN ONNENSA NOJAAN,, KOSKA TE IDIOOTIT USKOTTE ETTA ON VAARALLISTA MENNA MUKAAN TAPPAVIEN TAUTIEN MONINAISIIN OIREISIIN.. MITA HITTOA TE OPSKELETTE TOHTORIKSI JOS USKOTTE TUOLLAISTA SADISRISTA TAPPAVAA VAINOHARHAA JOTA SADISTI GURUNNE, IDIOOTTI PUOSKARI ROTUHUGIEENIKOT OPETTAA..SILLA TAPPAMISTA VARTEN HE TUOLLAISIA IDIOOTTI TEORIOITA OPETTAA Turhaa teille selittaa mitaan..koska sadisti teoriat ja niilla sadimin harjoittaminen on suomelle paljon tarkeampi kuin suimen kansan asiallinen ja huvinvointia edistava kayttaytuminen ja hoito.. Josta tohtorien nazi kaytos o n kaukana, koska teoriat ovat tehneet teista pahan kuin eugensmi psykiatriaan uskominnen.. Teille selostaminen on samaa kuin kaasuleiri to tohtorille selostaminen, te olette niin teooria uskollisia idiootteja etta olette valmiita tappamaan vaikka koko suomen kansan teorioiden puolsta, koska olette varmoja kuin eugenistit tai kommunistit etta teorianne ovat oikeita.. Olette sotekeneet panne pahemman kerran ja suomen kansan vihollisiksi tulleet yliviisaine, sadistisine gestabo menttaliteetti teorioinenne olette vaara.suomen kansalle. Koska kaikki teoriat pitavat syyttomille ihmisille vankiloita, koministit, eugenisti psykiatrit, nyky eugenistit eli nazi tohtorinne.. Kaikki teoriat selittavat miksi teorioiden vastustaja on vangittava, te haukutte niita mielisairaaksi, samaa tekivat kommunistit samaa teki eugenistit jokainen syytti muita siita etta han itse on barbaari joka vangitsee syyttomia, kaikki teoriat syytravat siita uhria..suomalaiset kaytannossa sanovat: Mitas tuli vaivojaan valittamaan meille super ammattitaotoisille suomalais ( puoskareille) tohtoreille, silla me olemme niin ylhaisia, etta me emme alennu tutkimaan niita joilla on monianaisia oiteita (eli tappava tauti) koska meidan velvollisuus tohtoreina on olla uskollisia teorioille ja se olisi teorioiden ja kollagaisuuden hapaisya, jos me suomalaiset alentusisimme tutkimaan niita potialIta joilla on tappava tauti eli monainaisia oireita, koska suuret gurumme sanovat etta ne on mielisairautta, ja Teoriat on meille suomalais tohtoreille paljon arvokaampia kuin tappavien tautien alla rimpuilevien suomalaisten tutkiminen, auttaminen .. Koska tiede on edennyt siihen pisteeseen ett tohtorin paa sotketaan toiminta kyvyttomaksi kun listataan jokainen kehon vaiva paasta varpaisiin mielisairaudeksi, jaa tohtorille gestabo hirmuvalta harjoittaa nazismia ja sadismia kenella tahansa.. Teoriat opettavat tohtorit myos psykopaatiksi ja kun yksityiselta tuodaan oikea disknoosi, narsistiksi koulutut tohtorit on opetettu harjoittamaan lisaa sadismia (koska se ei ollut tarpeeksi etta jatettiin kuolemaan ja virumaan, koska ei kuollutkaan hoitamattomuuteen) idiootti tohtorit sivaltaa ja lyo uhriaan lisaa nazi teorioillaan : on siella mielisairautrakin.. JOKAINEN TOHTORI JOKA SANOO TOISIA MIELISAIRAAKSI ON SADISTI ..OLI JUUTALAISIA HAUKKUESSAAN KAASULEIRILLA JA ON SADISTI SUOMESSA.. JOKAINEN JOKA USKOO PSYKIATRIAN SADISTISEEN TEORIAAN ON VANKILAAN KUUVA VAARALLINEN IHMISOIEKEUS RIKOLLINEN, JOKA AI EDES YMMARRA HUMANISMIN ALKEITA.. ELI JOS HALUAT SIRASTAA ITSE ILMAN HUMILIOOTIOTA JA MIELSAIRAAKSI HAUKKUMISTA JA KIDUTUS VANKILAAN KISKOMISTA SIITA ETTA OLET SAIRASTUNUT TAPPAVAAN TAUTIIN.. ANNA MYOSKIN TOISETEN SAIRASTAA ALAKA MENE HALVENTAMAAN HEITA NAZI TEORIOILLASI, VAIKKA KUIKNA INHOAISIT SEN YKSILON NAMAA JA PERSOONAAA JOKA ON TULLUT APUA PYYTAMAAN.. SUURIN OSA TOHTOREIRSTA ON NARISTEJA JA HE HAUKKUVAT HETI MIELISAIRAAKSI PYSTYYN NE JOTKA EIVAT KULJE HANEN DOMINOIMAN ARVOMAAILMAN MUKAAN, EIVATKA ULKOISTA KIDUTUKSELLAKAAN AJATTELUAAN TEORIOILLE.. JA SELLAISTA TEORIAA JOKA SIETAISI TOISIN AJATTELUN (kiduttamatta niita yksiloita jotka ei usko) EI OLE KOSKAAN OLLUT OLEMASSA (eugenismi, eli rotuoppi psykiatria ja sen nyky jatke rotu oppi psykiatria, ja marxismi, jne) .KAIKKI TEORIAT OVAT NARSITISTEN PERSOONIEN KIIHKOUSKONTOJA, PERSOONIEN, JOIDEN OMA AJATTELUKYKY ON SUPPEA, SIKSI HE TARVITSEVAT GURUJA JOTKA AJATTELEE HEILLE VALMIIKSI JA HE ITSE OVAT KUIN OBJEKTEJA, JOILLE SYOTETAAN KUIN PESUSIENELLE HAISEVAA MATAA JA SE IMEE SEN.. PESUSIENI (koululaaketieteen teorioita uskova ajatuskyvyton idiootti) TOISTAA IMEMAANSA MATAA (freudin, marxin tai muun sadisti gurun iskulauseita) "toiset ovat sairauden tunnottomia, koska eivat usko kaikke mita mina HITLER sanon ja solvaan heista..heidan tulee uskoa etta mina olen hyva suuri guru ja naen nakymattomat sisimat hetiheti ja jos joku ei palvele minun narsitista minaani, mina merkkaan hanet valittomasti mielisairaaksi, silla mina olen suuri narsisti, enka sieda etta joku ei palvo samaa teoriaa kuin mina, he ovat sairauden tunnttomia ja mina suuri kunnipitettu yksinvaltias korvaamaton ihmistuntija eli vara jumala maan palla..NAIN PSYKIATRIT AJATTELEE JA AIVOTTOMINA TOISTAVAT SADISTISIA GYRUJENSA OPETTAMIA HALVENTAVIA IHMISILLE KUIN PAPUHKAIJA IHMISILLE.. JA KOMMUNISTIT SIETI TUHAT KERTAA ENEMMAN KRITIIKKIA KUIN SUOMEN MILITANTTISET GESTABO PSYKIATRIT.. JOILLE SUOMALAISEN VAPAUS ON.YHTA HALPA ARVONEN KUIN KULAKIN VAPAUS STALINILLE.. JA KANSA ON HELLE (SUURELLE GESTABOLLE) Arvotonta.. Siksi suomen vapaus on vaaraksi suomen kansalle.. KOSKA TE NAZI TOHTORIE OPETTATTE TODELLA VAARALLISIA NAZI OPPEJANNE, JOIHIN SUOMI ON.SAIRASTUNUT KUIN NAZI SAKSA EUGENISMIIN. TE TOHTORT OLETTE VIIEMISIA PUHUMAAN USKOMUSLAAKETIETEESTA.. TE KERAATTE BILJOONIA INJEKTOIMALLA VAKIVALLOIN AARIMAMMASEN VAARALLISIA HERMOMYRKKYJA DOBAMIINI SULKIJOITA YM.. TE IDIOOTIT SELITATTE, ETTA KOSKA JOLLAKIN TOISELLA (sata vuotta sitten) OLI LABRASSA DOBAMIININ YLITUOTANTO JA NYT TIEDE ON EDENNYT NIIN PITKALLE ETTA SINULLE INJEKTOIDAAN DOBAMIINI SULKIJOITA LABRASSA MITTAAMATTA DOBAMIINI ARVOJA.. ELI KOULULAAKETIETEELLE RIITTAA LAAKINNAN PERUSTEEKSI SE ETTA TOISELLA HENKILOLLA SATA VUOTTA SITTEN ON TODETTU KEMIALLAINEN EPATASAPAINO.. VOI JARKYTTAVA MILLAISIA VASTUUNTUNNOTTOMIA SELOSTAJA HUIJARI PUOSKAREITA TE OLETTE, OLIHAN KUPPAKIN SATA VUOTTA SITTEN TODETTU JOLLAKIN TOISELLA LABRASSA, PITAISIKO NYT KUPPALAAKETTA SYOTTAA LABRASSA KUPPAA TOTEAMATTA PUOLELLE SUOMEN KANSAA VAKIVALLOIN KOSKA KUPPA OLI SATAVUOTTA SITTEN JOLLAKIN TOIZELLA. SE KUKA ON IDIOOTTI JA MIELISAIRAS ON AINOSTAAN KOULULAAKETIEDE MESTARI PUOSKARINA JA IHMISTEN VAKIVALTAISENA MYRKYTTJANA.. ON TAYSIN VASTUUTONTA SULKEA IHMISEN KEMIKAALEJA LABRASSA MITTAAMATTA.. OIKEIN MASSIIVISTA RAHAN KERUUTA JOSSA IHMISILLE PIHUTAAN POSTASKAA.. JOTA TYHMAT USKOO/viisaat inhoaa tuolalista valehteleua ja ihmisarvon alaentamista.. Jokainen tieaa etta dibamiinien sulkeminen on tappavaa, koska siita seuraa valiton syva depresssio ja depressiosta itsemurhaisuus ja talla tavoin te koululaaketieteen idiootit manipuloitte ihmiset tappamaan itsensa, sulkemalla elamalle ja mielen ja kehon hyvinvoinnille valttamatyoaman dobamiinin. Ja te puoskarit teette sen vakkvalloin, te ette kunnioita toisen kehon koskematromuutta koska teilla ei ole alkeellista sivistysta, ja barbaarit ei edes kysy saako yksilon keholla puoskaroida ja vakivalloin injektoida dobammini sulkijoita vaikka kukaan ei labrassa ole niita sinulta mitannut, mutta sata vuotta sitten dobamiinin ylituotanto on loydetty amfetamiineja kayttavilta,mutta kun stimulantittien kaytto on lopetettu on dobamiinit normalisoituneet itsestaan, jos haluat kemiallaisen depression, itsemurhaisuuden, ahditusneisuuden, sydanlihaksesta alkain elinten rasvoittamisen, jolloin lihasmassa kutistuu ja tialle tulee pahaa rasvaa elimiin kun dobamiinen sulkemksen myota myos kasvuhormooni sulekeutuu lisaantyneen maitohormoonin seurauksena.. JOS TOHTORIT OLISI REHELLISIA HE KERTOISI JUURI NAIN JA HEILLA EI OLE LUPA KOSKEA TOISEN KEHOON ILMAN LUPAA TAI SIITA TULEE ANTAA SAMA RANGAISTUS KUIN MUISTA VAKIVALTA RIKOSKSISTA. PSYKIATRIA ON MAAPALLON SUURIN JA VAARALLISIN HUIJAUS.. KOMMUNISMI JA EUGWNISMIKIN OLI PIENEMPI HUOJAUS KUIN GESTABO PSYKIATRIA JOKA ON 100 %POLIITTISEEN HUMILIAATIOON TEHTY MIELIPITEIDEN POLIITTISEEN KONTROLLIIN TEHTY TIEDE JA SEN TAVOITE ON TEHDA IHMISISTA YKSISILMAISIA AIVOTTOMIA ROBOTTEJA JOTKA TUOTTAVAT RAHAA KUIN ROBOTIT ISKEMALLA SUUHIUNSA TAPPAVIA MYRKKYJA, KUN SATUSETA KASKEE.JA JUURI TASTA SYYSTA EUGENISTNEN NYKY KOULULAAKETIEDE HARJOITTAA ROTU LAJITTELUA KEHON KIVUILLA ,.KOSKA IHMISISTA EI VOIDA TEHDA KAUPPATAVARAA ILMAN HUONOA OMAA TUNTOA JA.SYYLLISYYTTA, ELELI HEITA ALENNETA ENSIN ALA ARVOISEKSI, EIKA KRIITIKKOJA VOIDA VANGITA LAIN PERUSTELLA KOSKA EIVAT OLE RIKSOSTA TWHNEET, NIIN VALTIOIDEN ON PAKKO KAYTTA SIIHEN KEHON KIPUJA JA MUSTA MAALATA JA DEMONISPIDA YKSILO ALA ARVOISEKSI ELI MIELISAIRAAKSI..JA JUURI TATA VARTEN PSYKIATRIT OVAT LISTANNEET KEHON KIVUTKIN MIELISAIRAUDEKSI, ETTA PAHAT SUOMEN KALTAISET ROSKA VALTIOT PAASEE VANGITSEMAAN SYYTONTA KANSAANSA VAIN ALOITTAMALLA SADISMIN ELI HAUKKUMALLA HEIDAN KEHON KIPUJAAN MIELI SAIRAUDEKSI JA VALTIO PALKITSEE TEILLE RUHTINAALLISESTI RAHASSA KAIKEN EM.BRUTALISMIN MAKSAMALLA IHMISTEN TUHOAMKSEEN ZYKLON KAASUN.KORVIKKEEKSI TEHDYT HITAASTI TAPPAVAT HERMOMYRKYT JA NAIN VALTIOT PALKITSEVAT BILJARDEILLA KOULULAAKETIETEELLE POLIITTISTEN TEORIOIDEN RUSTAAMISEN ,JOTA PSYKIATRIA ON JA MYOS EUGENISTINEN PSYKIATRIA OLI PUHTAASTI POLIITTNEN TILAUS TEORIA JUUTALAISTEN TAPPAMISEKSI, SATTUMALTAKO SAMAAAN AIKAAN KUN POLITIKOT MIETTI JUUTALAISKYSYMYKSEN LOPLISTA RATKAISUA PSYKIATRI ERNEST RUDININ JOHDOLLA TEHTIIN EUGENISMI JOSSA JUURI JUUTALAINEN KALLON MITTA JA MUOTO MERKATTIIN MIELISAIRAUSEKSI JA SATTUMALTAKO PSYKIAYRIT SELITTI ETTA MIELISAIRAUS EI POISTU MAAPALLOLTA ELLEI JUUTAISIA TAPETA? SATTUMALTAKO JUURI JOKAINEN KAASULEIRI TOHTORI OLI PSYKIATRI? SATTUMALTAKO JUUTALAISET VIETIIN GETTOON ELI MIELISAIRAALAAN PSYKIAYRIEN OHJELMOIMAAN STERILPINTIIN KYMMENIA TUHANSIA PAIVASSA MASSANA? SATTUMALTAKO PSYKIATRIT KEKSI ZYKLON KAASULLA TAPPAMISEN JA SEN KEKSITTYAAN PAATTIVAT TEHDA KAASULEIRIT, KOSKA STERILISAATIO OLI SADISTI KOULULAAKETIETEELLE LIIAN HIDAS TAPPOTAPA.. SATTMALTAKO HITLERISTA JOKA EI KOSKAAN VIERAILLUT YHDESSAKAAN KESKITYSLEIRISSA TEHTIIN SYYLLINEN, KOSKA MUUTEN KOKO KLULULAAKETIETEEN SADISMIIN PERUSTUVA PSYKKATRIAN PUOSKARI TEORIA OLISI KIELLETTY, ELLEI KOULULAAKETIEEDE OLISI VALHEDELLUT ETTA KOKO SODAN AJAN TODISTETTAVASTI BUNKERISSA SOTAA JOHTANUT HITLER OLI KAASUTTAMASSA (muka) MILJOONIA JUUTALAISIA PUOLASSA, UKRAINASSA, TSEKSISSA, SLOVAKIASSA, ROMANIASSA, UNKARISSA, UKRAINASSA, BELKIASSA, HOLLANNISSA, SERBIASSA, SLOVENIASSA, ALBANIASSA JA SAKSASSA TAPPAMASSA JUUTALAISIA, JOIDEN MURHAAMKSEN HITLER KIELSI, MUTTA KOULULAAKETIEDTEEN VAARALLISET TEORIA IDIOOTIT PSYKIATRIT OLI ERI MIELTA JA JUURI HE SALAA KOLLKTIIVISESTI PITI KESKITYSLEIREJA JA MITTASIVAT VIELA ENNEN KAASUTUSTA JUUTALAISTEN KALLON MUODON JA HE OLIVAT "niita HITLEREITA" jotka tappoi juutalaiset eika se ADOLF HITLER JOKA OLI SAMAAN AIKAAN BUNKERISSA SOTAA JOHTAMASSA... KOULULAAKETIETEELLE TEORIAT OVAT NIIN TARKEITA, ETTA SE KEKSII MITA PAKSUIMPIA VALHEITA PITAAKSEEN VALLASSA SADISTISET PSYKIATRIAN ABSOLUUTISET PUOSKARI TEORIAT.. MIELSAIRAUS ON KIELIKUVA..METAFORA, EIKA KOSKAAN KENELTAKAAN OLE LABRASSA TODETTU MIELISAIRAUTTA.. JOITA SADISTINEN KOULULAAKETIEDE NAKEE KAIKKIALLA KUIN KGB AGENTTEJA.. KUN VALTIO TULEE VAARALLSEKSI OMAA KANSAANSA KOHTAAN.. TULI SE VAARALLISEKSI MINKA TAHANSA TEORIAN TAKIA, SEN VALTION ITSENAISYYS TULEE LOPETTAA ENENN KUIN SIITA TULEE ISO PELATTAVA VANKILA KUTEN SUOMESTA.. EI TULISI KULOONKAAN ETTA SUOEMEN JULKISELLE MENISIN VAIVOJA VALITTAA (ennen kuolen) SILLA TIEDAN MILLAINEN SADISTI NAZI SUOMALAINEN TOHTORI ON.. JA SE LEIMAA JUURI SIKSI IHMISIA, ETTA HEISTA SAADAAN KOLLKTIIVISEN SADISMIN TIKKATAULU, SILLA SADISMI EI OLE MAHDOLLISTA ILMAN LEIMAAMISTA, SEN ME KAIKKI TIEDAMME ETTA KAIKKI MAAPALLON SADISTIT AINA LEIMAA IHRINSA, KOSKA HEIDAN ON.SAATAVA UHRI KARSIMAAN JA SILLOIN SAFISTI T UNTEE VOITTANEENSA.. JA KUN KENELLAKAAN EI OLE PUOLUSTUSKEINOJA SADISTISISA VALTIOITA VASTAAN, KUTEN SYOMI, JOKA ON SUPER NAZI OMAA KANSAANSA JOKA ON TODELLA TERVETTA MIELELTAAN ( terveen mielen merkki on etta yksilo ajattelee omilla aivoillan eika mene massa tyhmyyteen teorioihin eli sadismiin mukaan, johon teoriat manipuloi ihmisia) KLULULAAKETIETESSA MASSA TYHMYYS JA SADISMI MERKATAAN KANNUSTETTAVAKSI PIIRTEEKSI JA HE SANOVAT SITA IHMISTUNTEMUKSESKi .. Vaikka psykiatria on satanismia siina missa pedofilia.. Se on yksilpiden henkista raiskaamista.. En ole koskaan halnnut olla (en ole tarvinnut) olla tekemisissa moisten idioottien kanssa, jota psykatrit ovat ja tama arsyttaa koululaaketiedetta joka on paattanyt etta kommunistin kovuudella ja vakivallalla he nujertavat ja kiduttavat niita, jotka ei alistu vakivallan alle ja suostu ajattelemaan prikulleen samalla tavalla kuin klululaaktieteen nazit olettavat.. Eli he sorvaa samoja aivoja kaikille, jotka uskovat marxeja, freudeja ja satuja kyseenalaistamatta.. Tama pyrkimys on tehnyt tohtoreista (kuin bolsviikit valankumoiksen eteen tappaessaan) Eiko tohtorit tajua etta tohtorien teorialla ei ole enempaa p tieteellista pohjaa kuin marxin teorioilla.. Milla oikeudella te svaltelette ihmisia vainoharhaisilla sadisti teorioillanne? Milla oikeidella te vaaditte ihmisia uskomaan vaarallisia satujanne psyykesta ja viela intatte olevanne sen nakijoita, mika on absoluuuttista narsismia.ja yliviisautta ja Kaikki ke tiedamme etta ihminen on niin barbaari etta se aina keksii toinen toistaan sadistisempia teorioita toisten kiduttamiseksi.. Ja olisi viimeinen aika kieltaa koululaaketieteelta pannukakun titeellisella pohjalla olevien teorioiden tehtailu ihmisen nakymattomasta sisimmasta, ennen kuin se ajautuu uuteen massa myrhaan, silla kaikki teoriat totalitarisoituvat ja totalitaristunut psykiatria ei tyydy siihen etta se saa haukkua, solvata mieleltaan absoluuttisesti itseaan terveempia mielisairaaksi.. On paivan selva etta suomi lahesttyy totalitarismin huopntumaa eli kansansa massa tappamista (mielisairaana) kuten saksa.. Tahan ihmisten nimittely, demonisointi ja mustamaalaaminen johon koululaaketiede on erikoistunut ja siihen se johtaa ja siksi suomen itsenaisyys on vaarallsta, koska tama isanmaa jota ennen rakastin ja palvoin on pelattava nazi ja nazit kuuluvat siperian vankilohin oli ne suomalaisia tai keta tahansa jotka ovat nykyiseen rotuhygienia psykiatriaan sIrastunut.. Se on turha teidan maalata saatanaa hyvaksi..jokaisen joka psykiatriaan uskoo sen naamasta nakyy sadismi ja pahuus. Seija kinnunen

 • Siskosaskie 19. 02. 2019 08:19

  Kpululaaketiede on aina kouluttanut tohtreistaan sadisteja. Ei vaadi kuin sadistisen luonteen haukkua toisia mielisairaaksi ja koululaaketide on tata sadismia harjoittanut koko historiansa. 1930 silla oli juutalaiset sadismin tikkatauluna kehon mittojen, nenan paksuuden tai kallon ymparykseen perustuen.. Kun tuo sadimi kiellettiin, koululaaketeide siirtyi haukkumaan kehon sairaita mielisairaaksi, koska se oli kehon mittojen sijaan kehon kivut listannut mielisaidaudeksi,. Ei vaadi mitaan leimata toisia mielisairaaksi, siihen tarvitaan vain sadisti tohtori. Se joka leimaa on aina sadisti, koska han tietaa psykolokian tutkimuksista, etta jos henkilo on etukateen leimattu, silloin tuntemattomat yksilot (tohtorit) jotka tietavat leimasta ja sen olemassa olosta (kortistossa) alkavat potkia ja tonia ja harjoittaa sadismia silla yksilolla lainkaan tuntematta hanta.. tama osoitettiin nazi saksassa ja tama nakyy suomessa " nykyinen nazi saksa" jossa ihmisia leimataan mista tahansa kehon kivusta ja sitten " nazit" eli koululaaketieteen tohtorit pitaa hanta sadismin tikkatauluna..ivaavat hanen kehon oireitaan, han ei.kelpaa terveyden hoidolle tutkittavaksi eika hoidettavaksi.. Suomalais sadisti tohtori kaskee hanta pskiatrille ( valtion poliittisia kiduttajia, julkishallinnolla joka kostaa jokaisen kritiikin soviet unionin tapaan tekmalla valhe hullun papereita kehon kivuista) Eli yksiloa pakotetaan olemaan yhteistyo haluinen valtion kiduttaja nazien.eli psykiatrien.kanssa.. Joita yksilot inhoaa kuin juutalainen kaasuleiri tohtoria..koska psykiatria on puhdasta brutaalia vallna ja voman nayttoa..ja siihen perustuu heidan pahamainesiet vankilansa joita valtio viela nimittaa irvokkasti mielta parantavaksi..vaikka joka solulla nakee etta ne ovat pahan autoritaari julkishallinto virkamies diktatorismin kidutus paikkoja kriitikoille, jotka vaativat autoritaarisyyden ja virkamies yksinvaltiuden (diktatorismin)purkamista ja siirtymista kansan aanestys yhteiskuntaan, jossa valta on kansalla, eika yksin virkamiehella.. Naita ysiloita valtiomme kiduttaa.. Se jarjestaa erilaisia sadistisia hologousteja niille yksiloille.. He eivat pysty koskaan kayttamaan julkis terveyden.hoitoa..koska tietavat etta vihamielinen valtio on jarjetanyt kidutusta (psykiatrien kammottavaa kammottavimmissa kisdutus paikoissa) toimesta..valtiomme hyodyntaa koululaaketieteen vainoharhaiset ja aarimmaisen sadistiset teoriat ja nilla jotka vastustavat valtion maksamaa terveytta (.toimii valtion kidutus eli gestabo keskuksena kriitikoille) ja vaativat vakuutus terveyteen siirtymista, joka ei toimi valtion poliittisena gestabona ja kriitikkojen rankaisijana kuten valtion maksama terveys.. Jota kriitikot eivat pysty kayttamaan lainkaan, Koska se harjoitaa brutaalia kriitikkojen pidattamista rautakouralla ilmapiiriltaan jarkyttavan traumatisoiviin ja.ennen kaikkea kiduttaviin psykiatrien pitamiin kaasuttomiin keskitysleireihin.. Joissa ilmapiiri on sama kuin saksan keskitysleirissa.. Verta pysayttavan jahmettavan militanttisen sadistinen..joissa ihmisia sadistisesti nimitellaan mielisairaaksi ( vaikka heidan ainoa rikos on se etta he.meni pahaan veroilla maksettuun terveyden hoitoon, jossa nazismi oireita kohtaan aloitetaan heti ja niita aletaan intaa mielisairaudeksi kuin saksassa juutalaisen kehon mittoja.. Tallainen yhteiskunta on aarimamsien pelattava ja sairas ( nazistiseen lajitteluun erikoistunut) Valtio.. Tietenkin kilpailuton julkinen pyrkii talla tavoin tahallaan traumatisoimaan ihmisia julkisterveys pelkoon ja toki he eivat koskaan mene kerotomaan vaivojaan julkisterveyteen sen.jalkeen jos brutaali isanmaa on vanginnut heidat valtaa ja voimaa nayttakseen kerran suoraan vastaan otolta, on.selvaa ettei tallaisella brutaalilla julkishallinolla ole tunteita..se tulee toistamaan sen samalle yksilolle..koska juuri sita varten tohtorit leimaa ihmisia etta heista saadaan vtliolle ja ennen kaikkea tohtoreille kollektiivisen sadismin tikkatauluja. Leimaainen tehdaan syopa tai aivokalvon tulehdus oireista (psykosomatia on 100% nazistista vainoharhaa ja aarimmaisen vaaralista ja vastuuntunnotonta oppia kuten eugenismi) Leiman.jalkeen yksilo on valtiolle ja koululaaketieteelle "juutalainen" jota he.potkivat ja syrjivat ihan kuin saksalais nazi psykiatrit niita joille laittoivat daavidin tahden. Lopputulos on etta yksilo joka solvaa toisia mielisairaiden kirjoihin.. Han on aina sadisti ja psykopaatti tohtori, Silla han on nazi, joka tunteettomasti lajittelee ihmisia, kuvitellen itseaan arjalaiseksi.. Han on rotuhygiennikko tanaan, Yliviisas idiootti, joka ei tajua etta FREUD OLI EKA ROTUHYGIEENIKKO LAJITELLESSAAN IHMISIA SKITSOFREENIKOIKSI NE JOTKA VASTUSTI HANEN SADISTISIA ROTUHYGIENIA TEORIOITA, JOTKA POHJUSTIVAT TIETA EUGENISMI PSYKIATRIALLE JA EUGENISMI (nazi) PSYKIATRIA POHJUSTI TIETA NYKYISELLE VAINOHARHAISELLE NAZI PSYKIATRIALLE, JOSSA JOKAINEN KEHON KIPUKIN ON.MERKATTU MIELISAIRAUDEN MERKIKSI.. JA VOI TAUTINEN SITA SADISMIA, vallan ja voiman nayttoa MITA TOHTORIMME SILLA KANSAA VASTAAN ON HARJOITTANEET..IHAN KUIN N NAZI SAKSA SUOMEN VALTIO HARJOITTAA AARIMMAISTA SADISMIA PSYKIATRIAN TEORIALLA KRIITIKOITA VASTAAN, KOSKA LAKI EI SALLI KRIITIKOIDEN PIDATTAMISTA, ON VIRKAJUNTAMME SUJUVASTI KIERTANYT LAIN JA tehnyt valhe hullun paprut heti suoraan ulko ovella ( etta.kriitikosta saadaan hyljeksitty, ei uskottava kollektiivisen sadismin tikkataulu) JA BRUTAALI VALTION POLIITTINEN GESTABO JULKINEN ON KISKAISSUT HEIDAT TRAUMATISOIVASTI JA ISANMAAN VIHAA SYNNYTTAVALLA TAVALLA SUORAAN VASTAAN OTOLTA PSYKIATRIEN KIDUTUS VANKILOIHIN.. Talla kauhulla yksilolle naytetaan,: me teemme sinulle mita tahdimme..sina et tule vero varoin tuotettuhin palveluihin vaivojasi valittaan.. OLET TUONUT VAARINAKAYTOKSIA ESIIN JA SITA ME VIRKAJUNTA EMME SIEDA..ME KOSTAMME JOKAISEN JULKISEEN KOHDISRUTUNEEN KRITIIKIN PSYKIATRIALLA. Nain raaka, barbaari julkisterveys jatkaa soviet linjaansa..niin kauan kuin suomi on itsenainen.. Se synnyttaa kansassa hirmuvallallaan vihaa isanmaata kohtaan nimenomaan raakojen brutaalien psykiatrien kidutus meneltelmien kautta.. Syyton (vain erilaisia poliittisia mielipiteita, jotka ei tue sosialidemokratiaa, eli julkishirmuvaltaa) Yksilo psykiatrisoidaan tilausatavarana " pahana yksilona".koska ei syostu pohjoiskoreamaiseen pahan pakko julkisen kehumiseen ja ylistykseen) Silloin julkinen suuttuu ja aloittaa sadistisen vainon sita yksiloa kohtaan ja se vaino ei paaty koskaan. Hanen on pakko.matkustaa ulkomaille ja hoidattaa itsensa siella..(suomalainen on kollektiivinen sadismi niita kohtaan jotka se haluaa ajaa.maasta pois ..se psykiatrisoi.jokaisen oireen systemaattisesti kunnes demokratiaa ja vallan siirtamista virkamiehelta kansalle takaisin vaatijat karkotetaan sadistisella taktisella ja tahallisella psykiatrisoinilla ulos maasta.. Silla sita suomelaisten barbaaria brutaalia psykiTrisointia ei katso kukaan..siita jaa jarkyttavat traumat ja suomalaisuus viha siita syntyy.. Nakeehan se yksilo etta.kyse on politiikasta.jonka vuoksi valtio hyokkaa psykiTrian kanssa kimppuun tuottaakseen jarkyttavat karsimykset kriitikolle, jotka suomen valtion mielesta eivat saa olla vapaana, Silla sosialaidemokratiassa kritiikki on hyvaksyttya silloin jos sen tekee virkamies itse.. Jolloin virkamies eiitseaan kritisoi ja pyha virkamies sektori on.kritiikista vapaa. Joka tapauksessa psykiatrisointi on sama rikos kuin nazismi ihmisyytta vastaan. Psykiatria on alusta loppuun nazismia ja vasta sen yksi oksa eugenimi on kielletty. Koko psykiatria tulee kieltaa vihana ihmiskuntaa vastaan.. Vihan teoriana se opettaa vihaan kehon sairaita vastaan, ne ovat muka mielisairautta,.jos barbaari yliviisas sadisti psykiatri nenan paksuutta silmillaan (ilman hohtimia,kuten eugenisti psykiatreilla) arvioi.. Kaikki nama koululaaketieteen.nykyiset nazi teoriat ovat vihan ja.kidutuksen ja valheen teorioita. Ihmisille valhedellaan etta heilla on kemiallinen epatasapaino: ilman labraa.. Ja tosiasaiassa psykiatrit tuottavat kemiallisen epatasapainon (jota heilla ei ennestaan ole) Hermomyrkyillaan.. Suoraa patologista valehtelua ihmiskauppiaana toimiva brutaali valhe koululaaketiede harjoittaa markkinoidessaan ihmisia hermomyrkky tehtaille militanttisesti ja vakivalloin orjaksi. Labrassa mittaamatta barbaari koululaaketide muka nakee (puoskari psykiatrien silmin) kemiallisia epatasapainoja ihmisista..eli puhdas joulupukki koululaaketiede on valhtelussaan. Itse he tuottavat kemiallisek epatasapainon syottamalla tai vakivalloin injektoimalla hermomyrkkyjaan..mika on koululaaketieteen brutalosmia ja barbarismia, ja todistaa ettei se kunnoita edes ihmisen kehon koskemattomuutta..vaan injektoi rahaa sadakseen yksilosta hermomyrkkyja joilla tohtorit rakentavat linnansa, kun ennen tata he rakensi juutalaisten kultahampailla..psykiatria on koululaaketieteelle niin.kova bisness etta se on valmis tappamaan " juutalaisia"jotka asettuvat sen bruaaleita barbaari psykiatria bisneksia vastaan, eli ihmiskauppaa vastaan.. Joka tapauksessa koululaaketiede on niin brutaali ja.kivikova ja super sadistisia vihaa lietsovia nazi teorioita taynna..etta silta tulee ottaa veroraha pois ja sen tilalle tulee tehda nazismista vapaa terveyden hoito (psykiatria on nazismia eli rotulajittelua ollut leimoineen freudista alkain) On hyvin.irvokasta etta psykiatria jonka jokainen iskulause ja kidutus on suoraa sadismia..on nimitetty auttamiseksi..joka on.suoraa sarkasmia.. Totuus on etta mitaan selalista psykkea mita vainoharhainen koululaaketiede markkinoi ei ole edes olemassa..ja se jarkyttava militaristinen sadismi jota se psyykella harjoitaa se on puhdasta suomalaista nazi saksaa.. Silla sadisteilla pitaa olla aina joku ryhma joita se haukkuu mielisairaaksi, milloin se on juutalaiset, milloin kehon kipu potilaat.. Kaiken taman sadismin loppupaa on see ettei sadismia kokenut kansa tule puolustamaan sen maan rajaa joka nailla sadistisilla vainoharhaisilla yliviisailla koululaaketieteen nazi teorioilla kansaansa simputtaa..koska ne synnyttavat isanmaan vihaa.. Niin ne synnytti juutalaisissa ja suomalaisisissa. Jos koululaaketiede olisi viisas se korjaisi kaikki valtion eli virkatohrorin aloitteesta (eli taysin tuntemattomien ihmisten ) hullun.paperit.. Silla tyhmempikin tajuaa etta.jos valtion virkatohtorin aloitteesta (silloin kun on.menty.kehon vaivoja valittaa) on.tehty hullun paprut, ne on tehty poliittisista syista.. Jos valtio aloittaa hullun paprujejn teon, se ei pysty peraantymaan, koska silloin se on itsnaisyyteen kelpaamaton, koska se on sairastunut valtaan ja tekee hullun papruja joka kritiikista ja hyodyntaa niihin (rotta) kehon kipuja..eli valtio on.silloin sadisti valtio jonka itsenaisyyden arvo on nolla.. On ihan sama kuinka kauniita satuja koululaaketiede keksii etta psykiatria on auttamista.ja ihmistuntemusta.. Niin eugenisti eli kaasuleiri psykiatrit intti juutalaisia kaasuttaessaan ja sanoi etta juutalaiset ovat sairauden tunnottomia, vaikka psykiatrit ja heidan eugenismi teorioitaan uskova SS, saksan kansa ja HITLER, OLI SAIRAUDEN TUNNOTTOMIA. Ja nain.on suomessa myos..valtio on sairastunut pahaksi sairauden tunnottomaksi naziksi koululaaktieteen vainoharha teorioista. Eika suomi nayta paranevan nazi teorioistaan ilman venajan panssareita.. Teorioihin sairastuneet maat eivat parane omin avuin..on.ihan sama mihin teoriaaan (marxismi, eugenismi,tai sen suora jatke nyky psykiatria) valtio sairastuu..kaikki ne ovat mielitanttiseksi mielipuoleksi tulleet (kuten suomi nyt) Vainoharhaisista yliviisaista sorto teorioistaan. Jarjen puhuminen nazi valtiossa ei auta.. Koska virkamiehet /virkatohtorit uskovat etta heilla on oikeus nazismiin eli sadismiin, jota he sanoo ihmistuntemukseksi (naurettavaa) ja auttamiseksi (ironista). Raamattu kieltaa lemaamisen ja pitaa sita aarimmaisen vakavana syntina. Sanoen : se joka sanoo toista hulluksi (eli mielisairaaksi) on ansainnut helvetin tulen. Toista maailman sotaa ei.olisi ollut jos koululaaketiede olisi freudin sadisti raamattujen sijaan seurannut kristittyjen raamttua. Joka kieltaa niin suomalaisen kuin juutalaisen hulluksi haukkumisen.. Ja juuri juutalaisten mielisairaaksi leimaaminen koululaaketeiteessa synnytti hysterian, etta kaikki.juutalaiset pitaa tappaa (ettei arjalaiset sairastu mielisairauteen) ja koko maapallolta jonka toteuttamiseksi koululaaketieteen hoynayttamana toinen maailan sota tehtiin.. Ja suomi tulee ajautumaan kansan murhaan jos psykiatrian vaonoharhaista saditisista mielipuoli teoriaa ei kielleta, joka nakee mielisairauksia kaikkialla kuin KGB agentteja..joka kehon kivussa Ei tallaisten vainoharhaisten sadisti valtioiden itsenaisyytta koshta sieda kukaan. Omasiten aloitteesta tehdyt on.eri asia. Eli on sivis Koska k

 • Siskosaskie 04. 03. 2019 01:03

  Koululaaketiede on itse vaarallinen ja taktisen valheellinen uskomushoitjojen pesa. Psykiatrit valehtelee ihmisille etta heilla on kemiallinen epatasaopaino ja labrassa mittaamatta dobamiineja ja serotniineja nuo vakivaltaiset koululaaketieteen puoskarit tekvat kemiallasen epatasapainon syottamalla vakivalloin ihmisille jarkyttavan tuhoisia hermomyrrkyjaan manipuloiden tai vakivalla injektoimalla.. Koska koululaaketieteelle ihmiset ovat niin arvotonta kauppatavaraa, etta he eivat edes kunnioita toisen kehon koskemattomuutta . Koululaaaketiede nayttaa kuinka arvoton ihminen sen mielesta.on, se ei edes kysy kehon omistajalta mita aineita kehoon saa laittaa.. Jarkyttavan agressiivisena vallan ja voiman nayttajana se vakivalloin kiskoo ihmisia kotoaan tai suoraan vastaanotolta ilmpaiiriltaan nazi tyuppisiian psykiatrien (slevasti mielpipide rangaistusvankiloita) Pitamiin aivan jarkyttavan kuvottaviin ilmapiiriltaan sairaisiin vankiloihin, joita se irvokkaasti kutsuu hoitolaitoksi,.mielta parantaviksi.. Vaikka jos.kerrankaan ihminen noihin kauhu psykiatrien (ovat puhtaita roruhygieenikkoja kuin nazi saksa) laitoksiin kiskotaan ilman etta on rikosta tehnyt, han inhoaa ei vain tohtoreita vaan koko suomalaisuutta silla ainostaan barbaari ja itsenaisyyteen kelpaamaton valtio kiskoo ihmisia kuin kommunismissa kulakkeja noihin kauhun paikkoihin.. Ylipaataan koululaaketiede on sivistymaton barbaari. Se tekee vainoharhaisia, sadiatisisia, yliviisaita teorioita pannukakku tieteen pohjalla ihmisen nakymattomasta sisimmasta ja puoskaroi niilla ihmisia kiduttaen, pilkaten ja sadismia harjoittaen yliviisaana rakanokkana jopa kehon.kivuilla jotka se on yliviisaana merkannu mielisairauden merkiksi. Pitaa olla super idiootti, ellei tajua etta kaikki koululaaketieteen teoriat freudista akain nykyaajan psykiatriaan ovat puhtaasti poliittisia kidutukseen tehtyja teorioita .. Ainoastaan barbaari leimaa ihmisia ja sadisti pystyy leimaamaan kehon kipujen valittelijat mielisairaaksi.. Han nauttii siita ja leimoja ei ole ilman etta niiden tekija saa siita sadistisen nautinnon. On kasittamatonta kuinka sokea ihminen on. Ihminen joka itse harjoittaa barbaaria brutaalia ja aarimamisen vaarallista isnamaan vihaa synnyttavaa puoskarointia psykiatrialla, nimittelee toisia uskomustieteilijaksi ja puoskariksi, Vaikka kylla se koululaaketiede on se super uskomustieteilija ja maapallon pahin puoskari psykiatrian sadistisine vainoharhaisine teorioineen..

 • Mallaskaski 08. 03. 2019 18:37

  Valtion terveyden hoito on samalla gestabo keskus, eli hyvin pelottava yhdistelma jos valtio maksaa terveyden hoidon, silloin sitoudut poliittisesti kannattamaan sita ja jos esitat mitaan kritiikkia ja vaadit korjauksia tulee autoritaarinen valtion kiduttaja ryhma psykiatrit jotka paskaa sun maineesi, demonisoi sinut ja valtion palvelijoina pidattavat sinut tehden ensin poliittiset hullun paprut .. Eli pidan vaarallisena sita jos autoritaariset julkiset tai mikaan julkistaho tuottaa terveyden hoitoa siita samalla tulee pelattava valtion gestabo Kaikkein suurin ja vaarallisin yksilon hyvinvoonnin, vapuden ja isanamaan rakkauden pilaaja ovat psykiatrit..hirmuvaltaa ja voimaa ihailevat henkilot hakeutuvat ammatteihin joissa saa pidattaa ihmisia ja traumatisoida heita isanmaan vihaan ja pelkoon pidattamalla suoraan vastaan otolta jonne henkilo on.memnyt kehon vaivojaan luottaen valitta Ja valtion gestabo pidattaa hanet yks kask.koska aiempi kritiikki on heilla hampaan kolossa. Tallaisista valtioista pitaa tehda loppu, Terveyden hoito tulee olla jarjestetty neutraalien vakuutusyhtioiden maksaman jotka ovat puoleettomia ja eivat ole sidoksissa valtioon evatka politiikkaan. Kauheat trauamt siita jaa ja pelko koko valtion koneisrtoa kohtaan, kaikk se on pelattavaa hirmuvallan ja voiman nayttoa. Uskomustieteista vaarallsin ja.kaikkein barbaarein on koululaaketiede joka ulkoa opettelee sadistisiten gurujen iskulauseita ja rakanokkamaisesti sivaltelee ihmisia vainoharhaisilla yliviisailla freudin tai muiden yliviisaiden gurujen sadistisilla iskulauseilla ja uskoo etta niita ulkoa opettelemalla ja sadistisesti ihmisia hakkamalla ja haukkumalla kuin rakanaokka sadisti tullaan oikein ihmistuntijaksi.. Maapallon vaarallisimpia puoskareita he ovat. -ainoastaan koululaaketiede haukkuu ihmisia mielisairaaksi joka on ainoastaan sen merkki etta kyseinen henkilo on sadisti ja hanen taytyy olla myos psykopaatti ellei han.kadu sita etta han leimaa, solvaa,.mustamaalaa ja demonisoi sen.henkilon.joka on tullut kehon vaivojaan valittamaan.. Kaikki tama on saksalaista nazismia ja. Ainostaan koululaaketiede tekee pannukakun tieteellosella pohjalla olevia yliviisaita teorioita ihmisen nakymattomasta sisimmasta (jota se ei itsekkaan nae).ja he nayttavat sellaisilta typeryksilta ihmisten edessa, ettei kukaan sellaisilla edes puhu.. Eika halua olla heidan kansaa tekemisissa.. On paivan selvaa etta ihmiset kayvat milla tahansa muula sivistyneemmallalla laaketieteella valittamassa vaivojaan, Koska koululaaketiede on sama nazi 1930 "luvulla ja sama nazi tanaan.. Naurettavan yliviisas puoskari jarkyttavan sadistisinae vainoharhaisine psykosomatioineen yms.. Psykiatrian teoriaan uskoo samat ihmiset jotka uskoo amrxismiin, eugenismiin, tuli kuinka sairas teoria tahansa koululaaketiede opettaa sita militanttisella paatoksella tieteeksi ja tekee oppilaansa vaarallisiksi pelattaviksi militantti typeryksiksi teorioillaan.. Koululaaketieteella ei ole varaa syyttaa sivistyneempia luontais hoitoalja mistaan, Koska sen omat teoriat ovat sata prosenttisesti epatieteelliisia vaarallisia uskomuksia. Jos koululaaketiede epailee kemiallisia epatasapinoja se ohjaa yksilon labra testeihin ja laakitsee viitearvoon potilaan hyvaksyessa sen. Nyt barbaarit pidattavat koululaaketieteessa kriitikoita suoraan vastaan otolta jja injetoi vakivalloin hemomyrkkyjaan (barbaarina ei kysy edes kehon omistajan lupaa, eli harjoittaa vakivaltaa kehoja kohtaan koska valtio maksaa hermomyrkyt, Se tekee rahasta kemialllisen epatasapainon hermomyrkyillan ihmisille joilla sita ennestaan ei ole Sairas koululaaketiede kay orjakauppaa ja markkinoi ihmisia hermomyrkky tehtaille kauppatavarana jonka he itse omistavat.. Eli taysin sairas se koululaaketiede on ja vainoharhainen, nakee.mielisairauksia joka kehon.kivussa kuin KGB agentteja .. Ja uskoo samalla paatoksella kuin KGB marxin teoriaan omiin vainoharhaisiin yliviisaisiin ihmiskauppias gurujensa tehtailemia teorioita.. Ja on aarimmaisen vakivaltainen militantti barbaari teorioissaan, vaarallinen valtaa ja voimaa nayttava.militantti, ihmisten solvaaja,.mustamaalaaja ja demonisoiva.. Eli koululaaketieteelta pitaa siirtaa veroraha terveemmille ja turvallisemmille vaihtoehtohoidoille jotka ei nlbrutaali toimillaan synnyta isanmaan vihaa ja ja nain ovat turvallisempia ja hyodyllisempia myos suomen valtiolle.. He eivat pidata ihmisia vastaanotolta kidutus vankiloihin ja inta etta kehon kipusi on mielisairautta kuten taysin 100% vainoharhainen ja suorastaan militaristisen sadisrinen kuin saksan gestabo juutalaisille. Totta kai jokainen kauhua kokenut menee vaihtoehto laakareille jotka ovat sivistyneempia kuin koululaaketieeen valtaa ja voimaa nayttavat barbaarit.. Toki koululaaketieteessa on fakta pohjainen labraan perustuva uskottava laaketiede.. Mutta ne nazi teoriat ovat jarkyttavan raakoja ja tekevat koululaaketiteesta kayttokelvottoman.. Koululaaketiede menee kuin saksan nazi juna, se ei kuuntele palautteita ja itsepaisesti kehittelee nazi teorioitaan vaikka koko kansa tuntee kauhua noita vainoharha teorioita kohtaan.. Koululaaketiede on valtion gestabo ja siksi sita arvostellaan pelataan ja kierretaan Koska vaihtoehto laakarit ei vangitse ihmisia. Ei hauku sadistisesti mielisairaaksi Ei injektoi vakivalloin hermomyrkkyja ja valhetele etta yksilolla on kemiallinen eptasapaino..jonka he.muka nakevat ilman labraa.. Eli 100%patologisia massa valehtelijoita ja barbaareita ne on. Ja valtionkin pitaisi alkaa tukea naita sivistyneempia, vahemman traumoja ja isanaan vihaa synnyttavia luontaislaaketieteita.. Mita eroa siina on katuihmiskauppiasiin tuossa vakivaltaisessa barbaarissa ihmiskauppian koululaaketieteessa joka markkinoi kaikki hermomyrkky tehtaille kauppatavaraksi vakivalloin jos sinne valtion omistamiin terveyskeskuksiin menee vaivojaan valittaa.. Se on ollut monelle elamasa suurin virhe. Koska ne traumat ei poistu koskaan. Ei ihme etta koululaaketieteen gestabo

 • Miesietie 08. 03. 2019 18:51

  Psykiatria on maapallon vaarallisin ja vakivaltaisin puoskari oppi sitten eugnismin Ja jos psykiatrian nazi teorian annetaan mellastaa suomessa, suomen rajoilla ei ole paljonkaan puolustajia, silla ihmiset inhoaa sita maata joka noita vainoharhaisi yliviisaita sadismiin perustuvia oppeja pakkotuputtaa ja pidattaa kuin karjaa ihmisia kauppatavaraksi hermomyrkky tehtaille..koska valtio maksaa kauppatavaran myrkytys pillerit.. Ei poikka mitenkaan muusta ihmiskaupasta. Kauppatavara mitatoidaan, leimataan daavidin tahdella ja sitten ihmiskauppiaat aloittavat vakivallan, Jokainen joka nimittelee toisia mielisairaaksi on barbaarinen sadisti ja maapallon alkukantaisin sivistymaton nazi. Feud rotuhygieenikkona eli ihmisten leimaajana joutui pakenemaan omia teorioitaan viinista USA han kun hanen rotuhygienia teorian jatkajat keksi etta mielisairaus tuleekin juutalaisuudesta. Ja ainoastaan yksi rotuhgienia eli nazi puun oksa eugenismi on.kielletty, Ja nainollen koko nazi puu eli nyky psykiatria on kaatamatta.

 • Lääkäreillä ei ole automaattisesti eettistä toimintaa 28. 03. 2019 13:16

  Hei Kävin eräällä lääkärillä ja halusi väkisin vaihtaa lääkitykseni, kun sanoin että vanha on hyvä. Valehteli, että erikoislääkäri oli pitänyt heillä luennon uudesta hyvästä lääkkeestä, että hän kirjoittaa sitä. En suostunut ja googletin tämän lääkkkeen, niin ikivanha lääke ja aiheuttanut paljon sairauksia esim. sydänsairauksia ym. ym. Eli eiköhän lääkärit opeteta jo lääkiksessä lääketehtaiden orjiksi ja tee kauppaa. Asiat kun eivät ole niin yksiselitteisiä.

 • Pro 29. 04. 2019 16:55

  Olen samaa mieltä että lapsia ei saa altistaa toimimattomille hoidoille; syöpien kemoterapia toimivuus englannissa ja australiassa 2,1-2,3%. Nyt äkkiä joku lainsäädäntö ruotimaan jo 50 vuotta samana pysynyttä hoitokäytäntöä.